Maşallah Ediz'e annesiCanim bir haftadir daha iyi uyuyor kuzucugum 40 dakika ile 1 bucuk saat arasi 3 buyuk uykusu oluyor toplamda 4 saat gibi ortalamada
Cok tatli durumuz masallah. Ediz de sohbet cok seviyor ama duru bir baska sanki. Ediz in yeni huyu kendini uyutmak icin ee ee cekiyor kendi kendine cok komik:)oğlun ne kadarlık oldu peki canım? kızım 3 ay 4 günlük oldu biz bayadır bu durumdayız. hele bazen yanında telefonla konuşuyorsak kendisiyle konuşuyoruz sanıp hızını biraz daha artırıyor:)
Canim cok tatlisin biraz kendinden ve kuzucugundan bahseder misin?Anne olursan artık arka koltukta oturursun. Pusette uyumayan çocuk kucağında uyumaya bayılır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.
Anne olursan asla eşarbın bağladığın haliyle durmaz. Uzun süre kusmuk kokan omuzların sonraları sırılsıklam salyalara teslim olur.
Anne olursan parmağın en ideal diş kaşıma aracıdır. Altı açılınca icraat yapmaya bayılan çocuklar için anneleri 12den vurulacak hedef olur.
Anne olursan ellerinde birşey olmadan yürümek hayal olur. Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep birşeyler eksik olur. Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur. En iyi ihtimalle ayakların, bilemedin kolların sallamaktan pert olur. Deliksiz uyumak sana mazi olur. İçmiş olmak için içilen kahveler soğuk olur. Alışverişte öncelik bebişin olur. Kendin için çıkarsın kazanan yine çocuk mağazası olur.
Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir, kimi zaman bal olur. Ama her ne olursa olsun son sözün İYİ Kİ olur...♥
Ben de cesaret edemezdim valla canim, dunyanin bir ucunda yapayalniz, bir kayinvalidesi olacak yaninda, sonunda esi gelecek, iste cocugun istikbali icin katlanacagim diyorHımm insanlar da haklı tabi ama garip geliyor yine de böyle şeyler hayırlısı olsun onların adına.
Canim cok sagol iyi ki varsin, hazirlikli olmak cok onemliEvet canım onların iyiliği için yoksa ben gözümden sakınıyorum kadın acımadan batırıyo iğneyi( ateş oldu da etkileyen ağrı oldu biri aşı küçük iğneli diğeri şıringa büyük iğneli bşrde yakan bi ilac sakin bebeğin içinden hulk çıktı düşünün :) hazırlıklı olun ama geciyo bi iki gün gıda depolayın biraz uyku bol sıvı alın :)) göz korkutma olarak algılanmasın tamamen sizidüşünüyorum beni uyaran olsaydı psikolojimi hazırlardım ...
Bir de gecmis olsun canim size de, birinin onceden yasayip tecrubelerini anlatmasi cok kiymetliEvet canım onların iyiliği için yoksa ben gözümden sakınıyorum kadın acımadan batırıyo iğneyi( ateş oldu da etkileyen ağrı oldu biri aşı küçük iğneli diğeri şıringa büyük iğneli bşrde yakan bi ilac sakin bebeğin içinden hulk çıktı düşünün :) hazırlıklı olun ama geciyo bi iki gün gıda depolayın biraz uyku bol sıvı alın :)) göz korkutma olarak algılanmasın tamamen sizidüşünüyorum beni uyaran olsaydı psikolojimi hazırlardım ...
Cok tesekkur ederim canim ama dila ya da masallah hic uyumayan varMaşallah Ediz'e annesibütün boncuklar onun olsun Dila kaç gündür 1 kere uzun uyuyor 1 buçuk 2 saat kadar sonrası hep kısa kısa inşallah huy değiştirir bizimde öyle olur her gün yeni umut
İnşaallah canım hepimize Allah'im yavrularımızı doyuracak rızıklar versin. Aynen paşa kendi yönetiyo artik bizi :)Ben mama kaşığıyla veriyorum canım önceden günde 3 kere 6-7 damla damlatıyordum artık sabah akşam 6-7 damla veriyorum normalde 4 damla diyor, bazen günde 1 defa veriyorum o günkü gaz durumumuza bağlı :) artık azaldı çok şükür
Hiç hırpalama kendini sütün dolup taşacak inşallah, geceleri sağmazsın bi dönem dinlenirsin canım. Evet burası çok iyi geliyor insana, rahatlatıyor :)
Ben de yan yatırıp destek koysam bile bakıyorum kaydırmış kendini sırtüstü yatıyor sanırım öyle daa rahat geliyor, kendi tercihleri var artık yatırdığımız gibi kalmıyorlar
Ay inşaallah dediğin gibidirCnm o daha küçükken olurdu artık olmaz diye biliyorum artık daha sert minik kafaciklari
AMİNNNN canım :)Sende Sagol cnm avuç avuç ye aklına geldik te al avucuna azıcık ye.git gel hep at bak nasıl artacak inşallah
Cnm o daha küçükken olurdu artık olmaz diye biliyorum artık daha sert minik kafaciklari
9 ekimde sezaryen doğum yaptım. Güneş kızımın annesiyim. Ben de öğretmenim.Canim cok tatlisin biraz kendinden ve kuzucugundan bahseder misin?
Canım bebeğini öpmemen gerekiyor. Çünkü uçuk virüsü deri dışında göze de yerleşebiliyor. Biyoloji öğretmeniyim oradan biliyorumİyi geceler kızlar yaa bnm dudağımda uçuk çıktı hifa ma zararı olur mu ki korkuyorum ya
Aynen canım ya gece yan yatırdım arkasına bi ton yastıkla destek yaptım bi baktım bi kaç saat sonra düzelmiş destek falan boş :) sıpam benimCanim ediz artik yan da yatirsam kendi sirt ustu donuyor, hem sirt ustu yatarsa da kafasi bir tarafa donuk oluyor o yuzden ben takmiyorum, bence iyi uyumasi onemli gun icinde bol bol yuzustu fln koy olmadi
Ben anneyim o soğuk kahvede bana bal uykusuz gecelerde ne güzel duygudur bu. Sana şükürler olsun Allah'im bize bu benzersizligi yasattin. Çok güzel yazmışsın tatlım. Bu arada hoş geldin aramızaAnne olursan artık arka koltukta oturursun. Pusette uyumayan çocuk kucağında uyumaya bayılır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.
Anne olursan asla eşarbın bağladığın haliyle durmaz. Uzun süre kusmuk kokan omuzların sonraları sırılsıklam salyalara teslim olur.
Anne olursan parmağın en ideal diş kaşıma aracıdır. Altı açılınca icraat yapmaya bayılan çocuklar için anneleri 12den vurulacak hedef olur.
Anne olursan ellerinde birşey olmadan yürümek hayal olur. Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep birşeyler eksik olur. Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur. En iyi ihtimalle ayakların, bilemedin kolların sallamaktan pert olur. Deliksiz uyumak sana mazi olur. İçmiş olmak için içilen kahveler soğuk olur. Alışverişte öncelik bebişin olur. Kendin için çıkarsın kazanan yine çocuk mağazası olur.
Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir, kimi zaman bal olur. Ama her ne olursa olsun son sözün İYİ Kİ olur...♥
Ben de rehber öğretmenim canım öğretmen başka arkadaşlar da var buradaCanım bebeğini öpmemen gerekiyor. Çünkü uçuk virüsü deri dışında göze de yerleşebiliyor. Biyoloji öğretmeniyim oradan biliyorum
Ya olanakları varsa onlar da haklı tabi daha iyi bir geleceği olsun diye katlanıyorlarBen de cesaret edemezdim valla canim, dunyanin bir ucunda yapayalniz, bir kayinvalidesi olacak yaninda, sonunda esi gelecek, iste cocugun istikbali icin katlanacagim diyor
Maşallah canım edize akıllı bebiş annesi sana ihtiyaç duymadan uyumayı öğreniyor. Annemi her zaman bulamam diyor herhalde:)Cok tatli durumuz masallah. Ediz de sohbet cok seviyor ama duru bir baska sanki. Ediz in yeni huyu kendini uyutmak icin ee ee cekiyor kendi kendine cok komik:)
Allah tüm anneleri ve meleklerini korusun. Hoş buldum :)Ben anneyim o soğuk kahvede bana bal uykusuz gecelerde ne güzel duygudur bu. Sana şükürler olsun Allah'im bize bu benzersizligi yasattin. Çok güzel yazmışsın tatlım. Bu arada hoş geldin aramıza
İznim bu hafta bitiyor ama başlamayacağım. 6 ay ücretsiz izin aldım.Ben de rehber öğretmenim canım öğretmen başka arkadaşlar da var burada
Ben de Türkçe öğretmeniyimBen de rehber öğretmenim canım öğretmen başka arkadaşlar da var burada
Ben de öyle yaptım canım 19 ocakta bitti 1 temmuza kadar ücretsiz izin için dilekçemi yazdım. Yaz tatili bir geçsin duruma bakacağım devamm edebilecek gibiyse çalışacağım değilse tekrar ücretsiz izne ayrılacağımİznim bu hafta bitiyor ama başlamayacağım. 6 ay ücretsiz izin aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?