2015 Ekim Anneleri

Canim bir haftadir daha iyi uyuyor kuzucugum 40 dakika ile 1 bucuk saat arasi 3 buyuk uykusu oluyor toplamda 4 saat gibi ortalamada
Maşallah Ediz'e annesi bütün boncuklar onun olsun Dila kaç gündür 1 kere uzun uyuyor 1 buçuk 2 saat kadar sonrası hep kısa kısa inşallah huy değiştirir bizimde öyle olur her gün yeni umut

oğlun ne kadarlık oldu peki canım? kızım 3 ay 4 günlük oldu biz bayadır bu durumdayız. hele bazen yanında telefonla konuşuyorsak kendisiyle konuşuyoruz sanıp hızını biraz daha artırıyor:)
Cok tatli durumuz masallah. Ediz de sohbet cok seviyor ama duru bir baska sanki. Ediz in yeni huyu kendini uyutmak icin ee ee cekiyor kendi kendine cok komik:)

Canim cok tatlisin biraz kendinden ve kuzucugundan bahseder misin?

Canim cok sagol iyi ki varsin, hazirlikli olmak cok onemli

Bir de gecmis olsun canim size de, birinin onceden yasayip tecrubelerini anlatmasi cok kiymetli

İnşaallah canım hepimize Allah'im yavrularımızı doyuracak rızıklar versin. Aynen paşa kendi yönetiyo artik bizi :)

İyi geceler kızlar yaa bnm dudağımda uçuk çıktı hifa ma zararı olur mu ki korkuyorum ya
Canım bebeğini öpmemen gerekiyor. Çünkü uçuk virüsü deri dışında göze de yerleşebiliyor. Biyoloji öğretmeniyim oradan biliyorum

Canim ediz artik yan da yatirsam kendi sirt ustu donuyor, hem sirt ustu yatarsa da kafasi bir tarafa donuk oluyor o yuzden ben takmiyorum, bence iyi uyumasi onemli gun icinde bol bol yuzustu fln koy olmadi
Aynen canım ya gece yan yatırdım arkasına bi ton yastıkla destek yaptım bi baktım bi kaç saat sonra düzelmiş destek falan boş :) sıpam benim

Ben anneyim o soğuk kahvede bana bal uykusuz gecelerde ne güzel duygudur bu. Sana şükürler olsun Allah'im bize bu benzersizligi yasattin. Çok güzel yazmışsın tatlım. Bu arada hoş geldin aramıza

Cok tatli durumuz masallah. Ediz de sohbet cok seviyor ama duru bir baska sanki. Ediz in yeni huyu kendini uyutmak icin ee ee cekiyor kendi kendine cok komik:)
Maşallah canım edize akıllı bebiş annesi sana ihtiyaç duymadan uyumayı öğreniyor. Annemi her zaman bulamam diyor herhalde:)

Ben anneyim o soğuk kahvede bana bal uykusuz gecelerde ne güzel duygudur bu. Sana şükürler olsun Allah'im bize bu benzersizligi yasattin. Çok güzel yazmışsın tatlım. Bu arada hoş geldin aramıza
Allah tüm anneleri ve meleklerini korusun. Hoş buldum :)

İznim bu hafta bitiyor ama başlamayacağım. 6 ay ücretsiz izin aldım.
Ben de öyle yaptım canım 19 ocakta bitti 1 temmuza kadar ücretsiz izin için dilekçemi yazdım. Yaz tatili bir geçsin duruma bakacağım devamm edebilecek gibiyse çalışacağım değilse tekrar ücretsiz izne ayrılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…