2015 Ekim Anneleri

Ayy canım duygulandırdın beni, neredeyse bu günleri yaşayalı bir yıl oldu. Allahım her isteyene yaşatsın bu duyguları

Canim ben de sizi ozledim, tam uykulari dzene giriyor derken ediz kusumun yine yardima ihtiyaci oldu uyurken elini tutmam fln getekti. Tellede yaninda cok durmak istemiyorum.

Cok sevindim daha iyi olmaniza, cok yordu su reflu sizi, insallah en kisa zamanda tamamiyle biter

Canim bu illet bir iki cekmeyle biraksa iyi de baslarsin diye korktum

Oglum 3 ay 10 gunluk bi oyuncagi var e bebekten almistik uyku battaniyesi diye yaziyodu onu tutuyo uzerinde kedi var onu da agzina götürüp yemeye calisio oyuncak biraz ince ya ondan daha kolay tutuyo gibi

Reflünün belirtileri nedir? Benim oğlum da çok kusuyor da başka belirtileri var mı?

Oluyo bizde bazen öyle bi aglio ki yavrum insan üzülüyo ama normaldir bence

Reflünün belirtileri nedir? Benim oğlum da çok kusuyor da başka belirtileri var mı?
bu ara daha belirgin yaşıyoruz onlardan bahsedeyim özellikle emdikten hemen sonra dik tutmazsam çok kusuyordu gazını çıkarmaya kaldırdığımda ağlamaya başlıyordu gaz çıkınca rahatlıyordu. çok dik tutmadıysam yatarken genzine kaçıyordu kusmuk ve gazı gelince yatarken de ağlamaya başlıyordu. çok büyük geğiriyordu ve fazla yapıyordu. emerken genzine de zaman zaman süt sıçratıyordu. sık sık emdiğinde sıkıntıyı daha yoğun yaşıyoruz 3 gün fenaydı da çok şükür bugün falan daha iyiyiz.

Oglum 3 ay 10 gunluk bi oyuncagi var e bebekten almistik uyku battaniyesi diye yaziyodu onu tutuyo uzerinde kedi var onu da agzina götürüp yemeye calisio oyuncak biraz ince ya ondan daha kolay tutuyo gibi
ince şeyleri daha kolay kavrıyorlar sanırım canım anakucağına astığım zürafası var bacakları ince onu az biraz tutabiliyor. sabırsızlandığım için sormuştum burada bir an önce kazansın davranışları diye bekliyorum ama gelişim basamaklardan oluşuyor. bunu çok iyi bilmeme rağmen anne psikolojisi işte bekleyemiyorum:)

Cok sevindim daha iyi olmaniza, cok yordu su reflu sizi, insallah en kisa zamanda tamamiyle biter
teşekkür ederim canım çok şükür bugünlere de tek uğraşımız bu olsun. sağolsun kızım beni çok yormadı bu zamana kadar bu da yaşamamız gereken bir şeymiş işte

Kizlar bebisleri yatirirken bir rutininiz var mi? Cogumuz banyo yaptiriyor sanirim.baska neler yapiyorsunuz? Gazsiz,kalkinca emip hemencecik uykuya geri daldiklari, uzuun uykulu, tatli ruyali, sutlerimizin bol bol doldugu huzurlu bir gece dilerim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…