Tatlım kimi etiketleyeceksen önüne @ koyuyor yazıyorsunCnm Msj yazarken etiketlemeyi nasıl yapiyorsunuz
Kim bilirdi ki listeria ilk önce doğuracak Kemal Ata en erkenci bebek olacak :)
Minnoşun yanında Allah'a şükür ne merak dolu gğnler yaşamışız ya :)
Kalp atılı derken şimdi kahkalarını duyuyoruz yavrularımızın. ah ne günlerdi pıt pıt sesini duymak için heyecanla beklemişiz. Şimdi pırt pırt seslerini duymak için çabalıyoruz. :)
Ona nı gideyim buna mı gideyim ah bu deli sorular şimdi çift çizginin yerine Erdeme bakmak nasıl bir duygu :)
Kilolar ne alemde Delycim :)) Ay tel dersimiz kiloymuş şimdi kakaydı çişti kusmsuktu :) Laf aramızda konular yine kiloya gelmeyr başladı :)
O güzel Hiracık nelerde yaşatmış böyle sana şimdi doya doya Hiroşu yesen yesen doymassın di mi :)
Yavuz kuşun bu hallerini düşümürken şimsi boncuk boncuk yanında sana bakması daha pahabiçilmez değil mi :) Bu günleri anmak çok hoşuma gitti :)
O zamanda kiloyla problemin yokmuş uyuzcum :))
Tbt yapayım dedim ay o günleri özlemişim başımıza neler geleceğini bilmeden naıslda kaynatmışız :))
bebeğim malesef 40 günlüktü çalışmaya başladımCanim yakisikli cin ogluna da, sutune de, anneligine de masallah. Hem calisiyorsun hem emziriyorsun helal
Canim ben de sizi ozledim, tam uykulari dzene giriyor derken ediz kusumun yine yardima ihtiyaci oldu uyurken elini tutmam fln getekti. Tellede yaninda cok durmak istemiyorum.P primavera1985 canım özlettin kendini nerelerde bu kız diyordum:) denk gelemedik aynı anlarda. Biz birkaç gündür reflüyle ilgili sıkıntı yaşıyorduk gece gündüz pek vakit ayıramadım çok şükür bugün geceden itibaren daha iyiyiz de girebildim.
Cok sevindim daha iyi olmaniza, cok yordu su reflu sizi, insallah en kisa zamanda tamamiyle biterP primavera1985 canım özlettin kendini nerelerde bu kız diyordum:) denk gelemedik aynı anlarda. Biz birkaç gündür reflüyle ilgili sıkıntı yaşıyorduk gece gündüz pek vakit ayıramadım çok şükür bugün geceden itibaren daha iyiyiz de girebildim.
Ah kuzum anladim. Ne seni bu kadar sinirlendiriyor?Canim oyle bir hastalık yok halk ağzında oyle derler ya hani sinirlenince birşeyleri koruyorum tabak falan
Canim bu illet bir iki cekmeyle biraksa iyi de baslarsin diye korktumTabak çanak o an elimden fırlatıyor um yani bazen.sınırını çıkarıyorum.cnm hamileyken icmedim ama çok nadiren bir iki çektim toplam içtiğim bir elin parmağını geçmez derecede mesela.ama doğumdan sonra özlediğim için bir iki içen dedim ama canim cekiyor
Ay canim ya sen cok yorulmussun. Neler denediniz gaz icin simdiye kadar belki baska cozumler cikar kizlardan?Gazdan bıktık yaaa uyutmuyor kendini
Ah canim ya 40 gunlukken hem de... dusunemiyorum bilebebeğim malesef 40 günlüktü çalışmaya başladım
ama kızlar o masumu bırakıp çalışmak çok gücüme gidiyor
Insallah canım onlemini almazsak ilerde astima cevirebiliomus sabredicez bebisler içinCanim bana da yumurta cikolata salca vs daha epey bise yasak bir hafta zor bebekler iyi olsinda
Oglum 3 ay 10 gunluk bi oyuncagi var e bebekten almistik uyku battaniyesi diye yaziyodu onu tutuyo uzerinde kedi var onu da agzina götürüp yemeye calisioİyi geceler kızlar r nasılsınız bakalım?bebişleriniz ne zaman istemli olarak oyuncaklarını eşyaları tutmaya başladı? Benim kızım 20 ocakta 3 aylık olacak daha tutamıyor tam olarak yani adım adım ilerliyor uğraşıyor tam tutamıyor öyle olunca da sinirinden ağlıyor çıldırıyor. Merak ediyorum bunu ne zaman yapabilecek
Reflünün belirtileri nedir? Benim oğlum da çok kusuyor da başka belirtileri var mı?P primavera1985 canım özlettin kendini nerelerde bu kız diyordum:) denk gelemedik aynı anlarda. Biz birkaç gündür reflüyle ilgili sıkıntı yaşıyorduk gece gündüz pek vakit ayıramadım çok şükür bugün geceden itibaren daha iyiyiz de girebildim.
Oluyo bizde bazen öyle bi aglio ki yavrum insan üzülüyo ama normaldir benceKizim bazen uykusunda sicriyor hatta aglar gibi olyr sonra uyumaya dvm edyr kayinvalide bunu korkutuyorlar corek otu koy etrafina diyor varmi kizlar sizin bebslerdede uyurken boyle durumlar kv de sinirlerimi bozuyor normal degilmi ya hayvan gibi guluyo sonra cocuk niye korkuyo diyo gece gece doldum ya
bu ara daha belirgin yaşıyoruz onlardan bahsedeyim özellikle emdikten hemen sonra dik tutmazsam çok kusuyordu gazını çıkarmaya kaldırdığımda ağlamaya başlıyordu gaz çıkınca rahatlıyordu. çok dik tutmadıysam yatarken genzine kaçıyordu kusmuk ve gazı gelince yatarken de ağlamaya başlıyordu. çok büyük geğiriyordu ve fazla yapıyordu. emerken genzine de zaman zaman süt sıçratıyordu. sık sık emdiğinde sıkıntıyı daha yoğun yaşıyoruz 3 gün fenaydı da çok şükür bugün falan daha iyiyiz.Reflünün belirtileri nedir? Benim oğlum da çok kusuyor da başka belirtileri var mı?
ince şeyleri daha kolay kavrıyorlar sanırım canım anakucağına astığım zürafası var bacakları ince onu az biraz tutabiliyor. sabırsızlandığım için sormuştum burada bir an önce kazansın davranışları diye bekliyorum ama gelişim basamaklardan oluşuyor. bunu çok iyi bilmeme rağmen anne psikolojisi işte bekleyemiyorum:)Oglum 3 ay 10 gunluk bi oyuncagi var e bebekten almistik uyku battaniyesi diye yaziyodu onu tutuyo uzerinde kedi var onu da agzina götürüp yemeye calisiooyuncak biraz ince ya ondan daha kolay tutuyo gibi
teşekkür ederim canım çok şükür bugünlere de tek uğraşımız bu olsun. sağolsun kızım beni çok yormadı bu zamana kadar bu da yaşamamız gereken bir şeymiş işteCok sevindim daha iyi olmaniza, cok yordu su reflu sizi, insallah en kisa zamanda tamamiyle biter
Aynen canim benim Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinevet bencede sağlıklı olsunlarda 500 gr alsınlar napalım
Sabredicez canim nefse hakim oluruz mecbur kabardi her yani kasintiliInsallah canım onlemini almazsak ilerde astima cevirebiliomus sabredicez bebisler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?