2015 Ekim Anneleri

Cok yakindir cook:)

Bebislerle ani yasamak hem de farkinda yasamak ne kadar onemli yaaa. Hep birbirimize bunu hatirlatalim. Her gun degisiyirlar, her gun ayri bir macera. Gecti diye de uzulmeyelim her gunleri ayri ozel. Dedigin gibi bireysellesecekler bakalim cesit cesit cocuklarimiz olacak o gunleri de hep beraber yasariz insallah:) yok ediz soyle yapti duru sunu sevdi diye:)

Öyle ama ışte kendime zarar vermiş oluyorum vakit ayirmamakla

Ay yok canim yanmamistir baksana guluyormus kuzucuk

Canim ben de bugun bunu yazdim. Ona uyku miyoklonusu deniyormus. Hani biz de bazen ruyamizda bir yerden duser gibi olur uyaniriz ya onun gibi. Cok normalmis buyudukce azalirmis. En iyi caresi kundak. Fakat bizimki artik elini agzina goturmek istiyor fln diye yaptirmiyor kundak. Ne yapsam ben de bilemiyorum. Yorgunken daha cok oluyor sanki uyku saatlerini kacirmamaya calisiyorum. Buarada bu bahsettigim sicramalar uykuya dalarkenkiler uyanikken olursa baskaymis

Evet uykuya dalarken oluyor derin uykuya gecene kadar sanirim,bebegim kucuk dogdugu icin bastan beri kundak yapmyrdum dr onermemisti simdi zaten istesemde yaptirmaz rahata alisti mavi hanim

Ben sürekli yanına oyuncak bırakıyorum canım dediğim gibi adım adım ilerliyoruz bunu izlemek çok zevkli:) sabıtsızlanıyorum sadece olan bu:)

Kısmetse onları da yapacağız canım hatta çok da faydalı oluyor bu şekilde paylaşım. Bazen kendimizi hayatın akışına kaptırıp gözden kaçırdığımız ya da bazen çözümü göremediğimiz anlar oluyor o açılardan çok güzel:)

Yani birşeyleri çarpma cnm kirma
O bir hastalık mı ki canım? Yani denge sorunları varsa vücudun denge merkeziyle ilgili olabilir ama bebişlerlr yoruluyoruz daha dikkatsiz olabiliyoruz bir ara ben elimden sürekli bir şeyler düşürüp kırıyordum şimdi daha normalim:)

P primavera1985 canım özlettin kendini nerelerde bu kız diyordum:) denk gelemedik aynı anlarda. Biz birkaç gündür reflüyle ilgili sıkıntı yaşıyorduk gece gündüz pek vakit ayıramadım çok şükür bugün geceden itibaren daha iyiyiz de girebildim.

Nasil oluyor canim biraz daha anlatsana. Bir de hamileyken nasil birakmistin sigarayi? Nasil yeniden basladin?
Tabak çanak o an elimden fırlatıyor um yani bazen.sınırını çıkarıyorum.cnm hamileyken icmedim ama çok nadiren bir iki çektim toplam içtiğim bir elin parmağını geçmez derecede mesela.ama doğumdan sonra özlediğim için bir iki içen dedim ama canim cekiyor

Hastalık cnm ya bence hastalık.Sen dusuruyormussun ya ben o an sinirliysem elindekini carpiveriyom bazen nadiren yani inşallah geçer bu agresifliklerimiz yaa devamlı tartışmak istiyorum bazen esimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…