- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Cok yakindir cook:)Teşekkür ederim cevap verdiğin için canım kızım saçıma kıyafetlerime bayadır yapışıyor yanına koyduğum ouuncağına da bir haftadır tutmak için dokunuyor elini açıp tam olarak tutamıyor açma kapama işini beceremiyor çok komik oluyor:) bir de sinir oluyor o hale:) dün asılı oyuncağının bacağını biraz tutuyordu ben yemek yaparken anakucağında yatarken. Zamanla olacak herhalde. Gelişim dönemlerine baktığımda üçüncü ayda görünüyor da acaba biz geriden mi geliyoruz normal mi onu merak ediyordum
Yani birşeyleri çarpma cnm kirmaÇarpma hastalığı nedir canım hiç duymadım
Bebislerle ani yasamak hem de farkinda yasamak ne kadar onemli yaaa. Hep birbirimize bunu hatirlatalim. Her gun degisiyirlar, her gun ayri bir macera. Gecti diye de uzulmeyelim her gunleri ayri ozel. Dedigin gibi bireysellesecekler bakalim cesit cesit cocuklarimiz olacak o gunleri de hep beraber yasariz insallah:) yok ediz soyle yapti duru sunu sevdi diye:)Haklısın aslında bu durum beni de çok üzüyor bu anlar geri gelmeyecek. Sevindirici yanı da her geçen gün bireyselleşme yönünde bir adım daha atıyorlar. Hanımlar muhtemelen çocuklara bakıyorlardı o sıralarda:) babalar anneler gibi mi ilgileniyorlardı sanki bakım ve beslenmeler hep annede onlar da karşıdan çocuklara bakıp bakıp ahkam kesmişler
Öyle ama ışte kendime zarar vermiş oluyorum vakit ayirmamaklaYok canım niye psikolokin bozulmuş olsun belki de en doğrusunu yapıyorsun keşke ben de yapabilsem dinlenemiyorum çünkü tam olarak. Benim uyku kaçınca hemen gelmiyor ondan takıldık yalnız değilmişim o sıra:)
Ay yok canim yanmamistir baksana guluyormus kuzucukCnm bende geçen sabah 4te emzirdim aşırı gazi geldi çıkartmaya çalıştım dize yatirdim sırtını pispisliyom çıkarsın diye bi baktım gozler fincan gibi açılmış gazını cikartmiyor uykuda kaçtı bende gözler kapalı istemeden biraz sert vurdum sırtına ne gazmış be diyerek.sanki azcik sıçradı yüzüme çevirdim nasıl gülüyor bana çok pişman oldum özür diledim artık ınş.canı yanmamistir
Canim ben de bugun bunu yazdim. Ona uyku miyoklonusu deniyormus. Hani biz de bazen ruyamizda bir yerden duser gibi olur uyaniriz ya onun gibi. Cok normalmis buyudukce azalirmis. En iyi caresi kundak. Fakat bizimki artik elini agzina goturmek istiyor fln diye yaptirmiyor kundak. Ne yapsam ben de bilemiyorum. Yorgunken daha cok oluyor sanki uyku saatlerini kacirmamaya calisiyorum. Buarada bu bahsettigim sicramalar uykuya dalarkenkiler uyanikken olursa baskaymisKizim bazen uykusunda sicriyor hatta aglar gibi olyr sonra uyumaya dvm edyr kayinvalide bunu korkutuyorlar corek otu koy etrafina diyor varmi kizlar sizin bebslerdede uyurken boyle durumlar kv de sinirlerimi bozuyor normal degilmi ya hayvan gibi guluyo sonra cocuk niye korkuyo diyo gece gece doldum ya
Evet uykuya dalarken oluyor derin uykuya gecene kadar sanirim,bebegim kucuk dogdugu icin bastan beri kundak yapmyrdum dr onermemisti simdi zaten istesemde yaptirmaz rahata alisti mavi hanimCanim ben de bugun bunu yazdim. Ona uyku miyoklonusu deniyormus. Hani biz de bazen ruyamizda bir yerden duser gibi olur uyaniriz ya onun gibi. Cok normalmis buyudukce azalirmis. En iyi caresi kundak. Fakat bizimki artik elini agzina goturmek istiyor fln diye yaptirmiyor kundak. Ne yapsam ben de bilemiyorum. Yorgunken daha cok oluyor sanki uyku saatlerini kacirmamaya calisiyorum. Buarada bu bahsettigim sicramalar uykuya dalarkenkiler uyanikken olursa baskaymis
Canim yakisikli cin ogluna da, sutune de, anneligine de masallahbenim oğluş 4.210 gr
evet sadece anne sütü ile besleniyor
çalışmama rağmen gündüz sağıyorum ertesi güne yetiyor çok şükür
O ne ki canim hic duymamistim??Primaveracim çarpma hastalığı ne kadar ciddi bir durum sanırım bende oluşmaya başlıyor acil yardım almam gerek
Zarar olur mu hiç canım sen kendine zamanı uykuyla ayırıyorsun ne güzel:)Öyle ama ışte kendime zarar vermiş oluyorum vakit ayirmamakla
Ben sürekli yanına oyuncak bırakıyorum canım dediğim gibi adım adım ilerliyoruz bunu izlemek çok zevkli:) sabıtsızlanıyorum sadece olan bu:)Canim ediz tam 3 bucuk aylikken yapmaya basladi. Annem alistirmis. Nasil yaptin dedim? Muzikli bir ahtapotu vardi her bacaginda farkli bir atraksiyon:) onu calistirip calistirip yanina koymus. Benim doktor da bu ay elinde tutabilecegi oyuncaklarla oynatmayi onerdi. Ben de eline cingiragini veriyorum sik sik.
Nasil oluyor canim biraz daha anlatsana. Bir de hamileyken nasil birakmistin sigarayi? Nasil yeniden basladin?Yani birşeyleri çarpma cnm kirma
Kısmetse onları da yapacağız canım hatta çok da faydalı oluyor bu şekilde paylaşım. Bazen kendimizi hayatın akışına kaptırıp gözden kaçırdığımız ya da bazen çözümü göremediğimiz anlar oluyor o açılardan çok güzel:)Bebislerle ani yasamak hem de farkinda yasamak ne kadar onemli yaaa. Hep birbirimize bunu hatirlatalim. Her gun degisiyirlar, her gun ayri bir macera. Gecti diye de uzulmeyelim her gunleri ayri ozel. Dedigin gibi bireysellesecekler bakalim cesit cesit cocuklarimiz olacak o gunleri de hep beraber yasariz insallah:) yok ediz soyle yapti duru sunu sevdi diye:)
O bir hastalık mı ki canım? Yani denge sorunları varsa vücudun denge merkeziyle ilgili olabilir ama bebişlerlr yoruluyoruz daha dikkatsiz olabiliyoruz bir ara ben elimden sürekli bir şeyler düşürüp kırıyordum şimdi daha normalim:)Yani birşeyleri çarpma cnm kirma
Canim oyle bir hastalık yok halk ağzında oyle derler ya hani sinirlenince birşeyleri koruyorum tabak falanO ne ki canim hic duymamistim??
Tabak çanak o an elimden fırlatıyor um yani bazen.sınırını çıkarıyorum.cnm hamileyken icmedim ama çok nadiren bir iki çektim toplam içtiğim bir elin parmağını geçmez derecede mesela.ama doğumdan sonra özlediğim için bir iki içen dedim ama canim cekiyorNasil oluyor canim biraz daha anlatsana. Bir de hamileyken nasil birakmistin sigarayi? Nasil yeniden basladin?
Hastalık cnm ya bence hastalık.Sen dusuruyormussun ya ben o an sinirliysem elindekini carpiveriyom bazen nadiren yaniO bir hastalık mı ki canım? Yani denge sorunları varsa vücudun denge merkeziyle ilgili olabilir ama bebişlerlr yoruluyoruz daha dikkatsiz olabiliyoruz bir ara ben elimden sürekli bir şeyler düşürüp kırıyordum şimdi daha normalim:)
Cnm Msj yazarken etiketlemeyi nasıl yapiyorsunuzP primavera1985 canım özlettin kendini nerelerde bu kız diyordum:) denk gelemedik aynı anlarda. Biz birkaç gündür reflüyle ilgili sıkıntı yaşıyorduk gece gündüz pek vakit ayıramadım çok şükür bugün geceden itibaren daha iyiyiz de girebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?