- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Son ay benimde az aldi 550 gr az dedi bana da saglikli olsunlarda☺kızlar meleklerinizin kilo durumları nasıl
bizim ayın 8 inde 3 ayımız bitti kilomuz 6.400 boy 62 cm
2 aydır 1 kilo almıştı bu ay 500 gr doktor az dedi ama bana normal geldi her ay bir kilo alsa çocuk nolur dimi
şuanda 3 ay 6 günlük oldukMaşaallah tek kelimeyle kaç günluksünüz simdi.gözler gri benim paşam gibi inşallah böyle kalır
evet bencede sağlıklı olsunlarda 500 gr alsınlar napalımSon ay benimde az aldi 550 gr az dedi bana da saglikli olsunlarda☺
kızlar meleklerinizin kilo durumları nasıl
bizim ayın 8 inde 3 ayımız bitti kilomuz 6.400 boy 62 cm
2 aydır 1 kilo almıştı bu ay 500 gr doktor az dedi ama bana normal geldi her ay bir kilo alsa çocuk nolur dimi
benim oğluş 4.210 grBizimki 3140 doğdu 3.ayda 5700 dü seninki normal bence :)
evet sadece anne sütü ile besleniyorIkinci ayda 6000 gram ve 60 cm gelmisti. 3 aylik olmamiza tam 14 gun var. Bu ay simdilik 400 gram almis. Kollari bacaklari durmuyor artik bebislerin daha az kilo almalari cok normal. Sadece anne sutu ile de besleniyorsa daha ne olsun ki. Gelisimi normal bence
asla şikayetçi değilim kızım zaten uslandi çok şükür ama ben bozuldum:)Canlarim yaaa gece gece muhabbet etmişsiniz kiyamam.vala en doğrusunu yapıyorsunuz bebisleriniz uyudugunda hemen aklınız uyumakta olmuyor ben artık kendime vakit in v sini ayiramiyorum aslında ccoooook vaktim oluyor ama ben kullanamiyorum.kızım yormuyor çok şükür uykusunu da güzel alıyor Onluk durum yok sorun kockoca BEN.O uyuyorsa benim acilen uyumak gerek başka birşey yapamam yarım saat bu foruma bakiyorsam gece niye yarım saat geciktim diye kiziyorum kendime.bütün bunlar bebeğim bir aylıkken sabahlara kadar uyumuyordu ağlıyordu gazdan ve ben ölü gibi geziyordum ondan kaynaklı yine uyumayacagi tutarsa aynı anları yasarsam korkusu var attığım her adim bana o günü hatırlatarak Ayyy uyanirsa ben yatmadan.Işte benim pskljm bozulmuş artık
Yok canım niye psikolokin bozulmuş olsun belki de en doğrusunu yapıyorsun keşke ben de yapabilsem dinlenemiyorum çünkü tam olarak. Benim uyku kaçınca hemen gelmiyor ondan takıldık yalnız değilmişim o sıra:)Canlarim yaaa gece gece muhabbet etmişsiniz kiyamam.vala en doğrusunu yapıyorsunuz bebisleriniz uyudugunda hemen aklınız uyumakta olmuyor ben artık kendime vakit in v sini ayiramiyorum aslında ccoooook vaktim oluyor ama ben kullanamiyorum.kızım yormuyor çok şükür uykusunu da güzel alıyor Onluk durum yok sorun kockoca BEN.O uyuyorsa benim acilen uyumak gerek başka birşey yapamam yarım saat bu foruma bakiyorsam gece niye yarım saat geciktim diye kiziyorum kendime.bütün bunlar bebeğim bir aylıkken sabahlara kadar uyumuyordu ağlıyordu gazdan ve ben ölü gibi geziyordum ondan kaynaklı yine uyumayacagi tutarsa aynı anları yasarsam korkusu var attığım her adim bana o günü hatırlatarak Ayyy uyanirsa ben yatmadan.Işte benim pskljm bozulmuş artık
Canim benimkinin 3 gunduz uykusu var genelde. 30-40 dakikanin sonunda uyaniyor, pispisliya pispisliya, emzikle fln tejrar uyutabilirsem 1 veya 1 bucuk saate tamamliyabiliyor. Ama bazi gunler kendiliginden misil misil uyuyor bazen derin dalana kadar yarim saat yaninda kalmam gerekiyorMerhaba kızlar bebisiniz gündüz kaç saat uyuyor benim ki ,5 10 dkka
Çarpma hastalığı nedir canım hiç duymadımPrimaveracim çarpma hastalığı ne kadar ciddi bir durum sanırım bende oluşmaya başlıyor acil yardım almam gerek
Keşke bıraksan canım sana zararı olduğu gibi o minicik ciğerler için de çok zararlıHamilelikte sigarayı bırakan ben doğumdan sonra yine başladım en fazla içtiğim 4-5birakmak istiyorm
Canim cok guzel aciklamassin. Buarada kendi kendime nazar degdirdim sanirim dun de sicraya sicraya kendini uyandirdi surekli. Onceden kundak yapiyorduk kendini uyandirmiyordu artik yapamiyiruz tabi. Kizlar ya su sicrayan kollara bir cozum bulan var mi? Dun derin uyuyana kadar ellerini tutmam gerekti.Maşallah Ediz e canım inşallah bizimki de öyle çabuk uyur zamanla. Kitabı boş kaldıkça dikkatlice okumak istiyorum. Pek vaktim olmuyor bu aralar. Ben de genel göz Atmıştım sadece. Zaten kadın da tamamen aynısını uygulamayın çocuğunuzun verdiği tepkileri önemseyin her çocuk farklı Demiş. Mukemmeliyetçilik bende de var canım. Anne olunca bir de bebişlerimiz iyi olsun istiyoruz. ilerde bebişler büyüdüğünde bu zorlukları da atlattık deyip mutlu olacağız canım.
Maalesef canım ona ben de çözüm bulamadım derin uykudan kızım elleriyle uyanıyor. Hatta bir kez elleri yüzüne değsin yüzünü gözünü ovuşturmaktan uyku tamamen gidiyorCanim cok guzel aciklamassin. Buarada kendi kendime nazar degdirdim sanirim dun de sicraya sicraya kendini uyandirdi surekli. Onceden kundak yapiyorduk kendini uyandirmiyordu artik yapamiyiruz tabi. Kizlar ya su sicrayan kollara bir cozum bulan var mi? Dun derin uyuyana kadar ellerini tutmam gerekti.
Canim ben simdiye kadar yenidoganciya gittim fakat bu aydan itibaren cocuk doktoruna baslayacagiz. Yenidoganci artik ayni kisiyle gorusun, kati gidaya geciste birbirinizi tanimis olursunuz dedi. Ankara da cocuk doktoru onerisi olan var mi kizlar??Arkadaslar kontroller icin ayni doktora mi gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Biz farkli doktorlara gittik simdiye kadar.
Canim cok agladigi zaman, butun gun de yalnizsam bazen benim de sabrim tukeniyor, hele de anlamiyorsam neye agladigini...bence insan olan herkeste bu duygular normal. Bunlarla bas etmeyi ogrenmemiz lazim ki onlara da ogretecegiz bir gun:) Bir tek sarsmamak lazim bebisleri, o dereceye kadar tirmaniyorsa ofkemiz hemen yardim!Kızlar bazen dayanamayıp bebisiniize sesinizi yukselttiginiz oluyor mu kendimi tutamıyorum bağırıyorum hizlica kucağıma alıyorum.sonra çok uzuluyorum.çok çok çok üzgünüm.
Yok cnm gayet normal bebisler dis dunyaya bizlerde onlara alisma surecindeyiz her an yeni birseyler ogrenyrz bizde onlarla sanki hayati sifirlayip bastan baslamisiz gibiA
asla şikayetçi değilim kızım zaten uslandi çok şükür ama ben bozuldum:)
melegini dusun cnm ya sutten geciyrmu bilmyrm ama yinede yazik kuzucuga:'(Hamilelikte sigarayı bırakan ben doğumdan sonra yine başladım en fazla içtiğim 4-5birakmak istiyorm
Canim ediz tam 3 bucuk aylikken yapmaya basladi. Annem alistirmis. Nasil yaptin dedim? Muzikli bir ahtapotu vardi her bacaginda farkli bir atraksiyon:) onu calistirip calistirip yanina koymus. Benim doktor da bu ay elinde tutabilecegi oyuncaklarla oynatmayi onerdi. Ben de eline cingiragini veriyorum sik sik.İyi geceler kızlar r nasılsınız bakalım?bebişleriniz ne zaman istemli olarak oyuncaklarını eşyaları tutmaya başladı? Benim kızım 20 ocakta 3 aylık olacak daha tutamıyor tam olarak yani adım adım ilerliyor uğraşıyor tam tutamıyor öyle olunca da sinirinden ağlıyor çıldırıyor. Merak ediyorum bunu ne zaman yapabilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?