- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canimm insallah tamamen birakirsinHamilelikte sigarayı bırakan ben doğumdan sonra yine başladım en fazla içtiğim 4-5birakmak istiyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm insallah tamamen birakirsinHamilelikte sigarayı bırakan ben doğumdan sonra yine başladım en fazla içtiğim 4-5birakmak istiyorm
ben banyo yaptırmıyorum uyku tulumunu giydirip emziriyorum uyuyor maşallah gazı da bazen çıkmıyor rahatsız da olmuyor sanırım uyuyor Allahım bebişlerimize sağlıklı huzurlu uykular versinKizlar bebisleri yatirirken bir rutininiz var mi? Cogumuz banyo yaptiriyor sanirim.baska neler yapiyorsunuz? Gazsiz,kalkinca emip hemencecik uykuya geri daldiklari, uzuun uykulu, tatli ruyali, sutlerimizin bol bol doldugu huzurlu bir gece dilerim hepinize![]()
Hoşgeldin canım normalde bir veya ikinci ayda çektirilebiliyor doktorun tercihine bağlı olabilir. Biz ikinci ay çektirdik ama tekrar çektirmemiz gerekiyor sorun çıktı bu ay yine çekilecekArkadaşlar hayırlı geceler. Face den sonra yine kürkçü dükkânına ger döndük
Nasılsınız iyisiniz inşallah. Kalça ultrasonu cektirdiniz mi ? Cektirmediyseniz ne zaman cektireceksiniz acaba ? :)
Bir arkadaş bir ara bahsetmişti alyasmom olabilir ama bayadır uğramıyor buraya. Buradakilerden var mı bilmiyorum bana çok gerekli gibi gelmediarkadaşlar zeka kartları diye bişey varmış bunları kullanan var mı acaba??
Benim yok sanırım rutinim canım banyo yaptırmıyorum her gece çok sıcak olmuyor geceleri. Bu ara uykusu gelmeden onunla oyun oynayıp yoruyorum biraz mızmızlanmaya başlıyor emziriyorum çoğu zaman orada uyuyor ha yine uyumadı diyelim kucağımda hafif hafif sallayıp geziniyorum uyuyakalıyor.yani rutin sayılmaz pek:)Kizlar bebisleri yatirirken bir rutininiz var mi? Cogumuz banyo yaptiriyor sanirim.baska neler yapiyorsunuz? Gazsiz,kalkinca emip hemencecik uykuya geri daldiklari, uzuun uykulu, tatli ruyali, sutlerimizin bol bol doldugu huzurlu bir gece dilerim hepinize![]()
Benim oğlum sadece genzine kaçırmıyor. Saydıklarının hepsi bizde de var. Doktoruma çok kusuyor diye söylediğimde fazlasını atıyor demişti. Bi de çok sık emer benimki ondan çok üstünde durmadım bizde de reflü olabilir mi acaba? Bi de çok sık yaşadığımız bişey söyleyeyim: biraz emdikten sonra ağlamaya başlıyor, gaz sancısı varmış gbi acı acı ağlıyor. Hem ağlıyor hem de emmek istiyor memeyi bırakmıyor. Gazını çıkarır çıkarmaz yine emmek istiyor.bu ara daha belirgin yaşıyoruz onlardan bahsedeyim özellikle emdikten hemen sonra dik tutmazsam çok kusuyordu gazını çıkarmaya kaldırdığımda ağlamaya başlıyordu gaz çıkınca rahatlıyordu. çok dik tutmadıysam yatarken genzine kaçıyordu kusmuk ve gazı gelince yatarken de ağlamaya başlıyordu. çok büyük geğiriyordu ve fazla yapıyordu. emerken genzine de zaman zaman süt sıçratıyordu. sık sık emdiğinde sıkıntıyı daha yoğun yaşıyoruz 3 gün fenaydı da çok şükür bugün falan daha iyiyiz.
Bilmiyorum canım olabilir sizde de reflü. Yani çoğu çocukta bir yaşına gelmeden bitiyormuş. Katı gıdaya geçince ağırlık yapıyormuş midesinde onunla ve oturmaya başlamasıyla bebeğin azalıyormuş belirgin şekilde. O kadar ilaç vermeyeyim diye uğraştım azalmıştı da kusmalar ama sonra acı acı ağlaması huzırsuzluğu içimi acıttı. Gaviscon ve motilium diye ilaç vermişti doktor tekrar onlara başladım şimdi daha iyiyizBenim oğlum sadece genzine kaçırmıyor. Saydıklarının hepsi bizde de var. Doktoruma çok kusuyor diye söylediğimde fazlasını atıyor demişti. Bi de çok sık emer benimki ondan çok üstünde durmadım bizde de reflü olabilir mi acaba? Bi de çok sık yaşadığımız bişey söyleyeyim: biraz emdikten sonra ağlamaya başlıyor, gaz sancısı varmış gbi acı acı ağlıyor. Hem ağlıyor hem de emmek istiyor memeyi bırakmıyor. Gazını çıkarır çıkarmaz yine emmek istiyor.
İnşallah canım ya hani canı acımasa sorun değil de çok üzüldüm o hallerine. Bu arada belirtilerden biri de bebeğin çok az kilo alışı veya kilo kaybıymış. Bizimki geçen ay baya kilo almıştı ama genel olarak ilaca doktorlar bu durumlarda başlatıyormuş.Ayrıca çok geçmiş olsun en kısa zamanda anlatırsınız inşallahpessinus
Kilo alımı iyiydi ama ben yine de 3 ay kontrolde bi sorayım doktoruma. Küçücük bebekler ilaç kullanıyor o kadar üzülüyorum ki. Bizde de hipotriodi var ilaç kullanıyoruz ve kontrol altındayız. Allah tüm annelere kolaylık versin ve bebekler hiç hasta olmasın inşallah hep gülsün o masum yüzleriİnşallah canım ya hani canı acımasa sorun değil de çok üzüldüm o hallerine. Bu arada belirtilerden biri de bebeğin çok az kilo alışı veya kilo kaybıymış. Bizimki geçen ay baya kilo almıştı ama genel olarak ilaca doktorlar bu durumlarda başlatıyormuş.
Canım bunları dr unla paylaş mutlaka bazen üşütmüş falan da olabiliyorlar dr lar daha iyi bilir. İnşallah bir sorun yoktur ve sünnetiniz de sorunsuz geçer. Bozma moralini bebişinim sana ihtiyacı varDün akşam oğlumun kakası sümüksü gibi geldi biraz dikkat edeyim diye düşündüm. Emzirirken midesi bulandı ters çevirmemle birlikte bütün mideyi boşalttı. Zaten çok kusan bi bebek ama bu kadarını hiç görmemiştim. Çok korktum bir iki saate kendime gelemedim. inşallah kötü birşey yoktur.
Aksi gibi bugün sünnet ettireceğiz.ben domuz gribinden korkarken bu da tuz biber oldu. Çok moralim bozuk![]()
Amin canım keşke mümkün olsa da hiç hasta olmasa yavrularımız. Size de geçmiş olsun nasıl anlaşıldı peki bu durum? Daha iyi olmaları için hepsi canım ben de üzülüyorum ama ne yapalımKilo alımı iyiydi ama ben yine de 3 ay kontrolde bi sorayım doktoruma. Küçücük bebekler ilaç kullanıyor o kadar üzülüyorum ki. Bizde de hipotriodi var ilaç kullanıyoruz ve kontrol altındayız. Allah tüm annelere kolaylık versin ve bebekler hiç hasta olmasın inşallah hep gülsün o masum yüzleri
Bnm kizm 9 dan sonra huysuzlanmaya basliyr biraz altini acik tutuyrm sakinlestryrm altini aldiktan sonra odaya gecyrz emziriyrm gazini cikartip yatagina yatiriyrm yatagini bizim yattigimiz yatakla birlestirdik yanimda yatirmaya korktugum ama hemde yanimda yatirmak istedigim icin bu sekilde yaptik yataga yatirinca hafif gobusune dokunup pispisliyrm uykuya gecmesi cok uzun surmyr cok sukur uyku duzenimiz olustu gibi bu sekildeKizlar bebisleri yatirirken bir rutininiz var mi? Cogumuz banyo yaptiriyor sanirim.baska neler yapiyorsunuz? Gazsiz,kalkinca emip hemencecik uykuya geri daldiklari, uzuun uykulu, tatli ruyali, sutlerimizin bol bol doldugu huzurlu bir gece dilerim hepinize![]()
Biz 40 gunlukken cktirdik cnm ama kilosu dusuk oldugu icin tam oturmamis demisti dr 2.ayda tekrar cekildi cok sukur bi sorun cikmadiArkadaşlar hayırlı geceler. Face den sonra yine kürkçü dükkânına ger döndük![]()
Nasılsınız iyisiniz inşallah. Kalça ultrasonu cektirdiniz mi ? Cektirmediyseniz ne zaman cektireceksiniz acaba ? :)
Cnm gunduz gece kavramini ayird edici seyler yapiyrmusun kuzun icin karanlik oda belirli rutin seyler vs bide mesala biz 10gibi uyuyrz 6dan sonra kizimi uyutmamaya alistirdim uyursa eger 2-3 lere kadar uyumuyor.insallah uyumustur kuzucugunda dinlenmissinizdirBir bebek bu saat olur da hala neden uyumaz ve yatağına konulunca dönencesiyle sesli şekilde konuşup güler anlam veremiyorum. Mahvoldum resmen başımdan tutun da bacaklarım belime kadar her yerim ağrıyor çıldırmama bir tık kaldı.