- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür uyudu canım bugün daha iyiydi:)Canim gece prenses uyanmış insallah hemencik uyumustur☺
Günaydın canım benim ben de Günaydın deyip millete sonra da uyuyayım diyordum sen benden önce davranmışsın:) herkesin günü güzel geçer umarım:)Gunaydin guzel anneler guzel gecsin günümüz insallah☺
Sevindim canim oh bol bol uykulaei olsun insallah☺Çok şükür uyudu canım bugün daha iyiydi:)
Bende hala yatyotum aslinda ama teli aldim bi bakayim diye☺Günaydın canım benim ben de Günaydın deyip millete sonra da uyuyayım diyordum sen benden önce davranmışsın:) herkesin günü güzel geçer umarım:)
oyy masallah kuzucuga yerim onun tombis yanaklarini ben yaa Allah nazarlardan korusunkızlar günaydın
oğlum cin gibi bakıyor
hepimizin bebeklerini rabbim esirgesinoyy masallah kuzucuga yerim onun tombis yanaklarini ben yaa Allah nazarlardan korusun
Maşallah sübhanallahkızlar günaydın
oğlum cin gibi bakıyor
Ben de ama her sayfayı okuyamadım 1000 e kadar atlaya atlaya geldim halimize baktım aylardan mart ve bizim mideler bulanıyor çoğumuz kalp atışını bile duymamışız :)Canım benim, nasıl duygulandırdın beni. Ayyy... Hem de nasıl değerli şu bana boncuk boncuk bakmaları. Ne iyi ettinde alıntıladın. Bir ara tüm yazdıklarımı okumak istiyorum çılgınlar gibiiii.
Evet ne garip geçmişe dönmek film şeridi gibi şu yazdıklarımız :)Aah aah mervecim Daha basindaydik endise korku sevinc hepsini ayni anda yasiyoduk 33. Haftada doguracakmisimda haberim yokmus :)
Maşaallah tek kelimeyle kaç günluksünüz simdi.gözler gri benim paşam gibi inşallah böyle kalırkızlar günaydın
oğlum cin gibi bakıyor
Bizimki 3140 doğdu 3.ayda 5700 dü seninki normal bence :)kızlar meleklerinizin kilo durumları nasıl
bizim ayın 8 inde 3 ayımız bitti kilomuz 6.400 boy 62 cm
2 aydır 1 kilo almıştı bu ay 500 gr doktor az dedi ama bana normal geldi her ay bir kilo alsa çocuk nolur dimi
Maasallah pek sevimli nazar degmesin olgusuna☺kızlar günaydın
oğlum cin gibi bakıyor