Bazen 10 dk bazen 2 saat neye gore degisiyr anlamiyrm bi gunumuz bigunumuze uymuyor meleklerimiz hala dis dunyaya uyum surecinde henuz bi duzen aramamak lazim sanirimMerhaba kızlar bebisiniz gündüz kaç saat uyuyor benim ki ,5 10 dkka
Takip acisindan ayni dr a gitmek daha iyi diye dusunyrmArkadaslar kontroller icin ayni doktora mi gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Biz farkli doktorlara gittik simdiye kadar.
Benim akşam bitiyor gece uyumadan mama veriyorumBazen 1 saat uyudugu oluyo bazen de hemencik uyaniyo bi düzen yok bizde de.
Cok klasik bi cumle olacak ama sutun nasil yetiyo mu benim cabuckj uyandiginda aklima ilk bu gelio bu aralar sutum azalio gibi oldu artirmaya calisiorum bakalimm
Senden de Allah razı olsun cnmCok sagol cnm ben bilmiyrdum sorayim bende tutup tutmadigini cok ilgili degil bizim ebemiz valla burasi olmasa haberim olmayacak boyle birseyden ayri ayri hepinizden Allah razi olsun
Arkadaslar kontroller icin ayni doktora mi gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Biz farkli doktorlara gittik simdiye kadar.
Benim dört gündür kanamam var ne az ne lohusalikta ki gibi çok.tam adet ayarında sizde adet mi yoksa acilen doktora mi gitmeliyim annem gelince gidecektimCanim bende olmadim ablam bir sene olmuyomus biz ne vakit oluruz acaba
Cnm ben bir haftadır akşamları yaşıyorum o sancıyı ne zor ya büyük dişini yapamadı gaz sancı olmuştu.çok yoruluyor insan avutmaktan.artık o derece sancida susturamazsak son çare battaniyedw salliyoz çok nadiren yaptığımız için alismiyorInsallah canim belki yedigin bir sey gaz yapmistr gecmis ya şükür..insallah canim
ozel hastane canim etimed hastanesinde bayan cok tatli doktorum. dedigim gibi aylin hanimdan memnun kalmazsan bana haber verirsin
Bende endişelendim şimdi. 13üne almıştım testi acaba daha mı erken gitsem ya da tekrar hormon testı mı yaptırsam bilemedim.Zaten kasık ağrılarım çok fazla ssizce ne yapmalıyım?
Kalp atılı derken şimdi kahkalarını duyuyoruz yavrularımızın. ah ne günlerdi pıt pıt sesini duymak için heyecanla beklemişiz. Şimdi pırt pırt seslerini duymak için çabalıyoruz. :)ö
günaydın canım ben dün duydum 6+4 ken çok güzel bi duygu hala aklıma geldikçe bi değişik oluyo için rabbîm isteyen herkese versin
Ona nı gideyim buna mı gideyim ah bu deli sorular şimdi çift çizginin yerine Erdeme bakmak nasıl bir duygu :)Hanımlar ben kan testi yaptırmıştım başka bir şey için o zaman çıkmamıştı, adetim gecikince kendim idrar tahlili yaptım iki kez çift çizgiyi çok net gördüm. Şimdi ben pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan mı vereyim, yoksa randevu alıp kadın doğuma mı gideyim? Hem belki ultrasondan da bakarlar diye düşünüyorum. :)
Kilolar ne alemde Delycim :)) Ay tel dersimiz kiloymuş şimdi kakaydı çişti kusmsuktu :) Laf aramızda konular yine kiloya gelmeyr başladı :)Ben de 3 kilo fazla görünüyorum yaaaama toktum, karnım da şişti. İnşallah 1 kilo falan ordan artı çıkmıştır.. Böyle gidersem yandım.. Normalde zaten sürekli dikkat eden biriydim. Etmezsem kilo alıyorum, edersem de aynı kalıyorum. Bir de üstüne yeni kilo almıştım. 72 çıktım yyaa!! Puufff!!
Cnm bnmde tam anlamıyla bulantı denmez ama bndede oluyor sanki acıkmış gibi birsry yesemde pisman oluyorum sanırım normal ekşili şeyler ye bnm ztn şekerli hiç istemiyor cnm
Benim de eşim yurt dışında, yanımda da kimse yok. Kayın validemler geldi gitti, şimdi annemi bekliyorum gelir belki diye. Çok zor. Birileri olunca baya güzel geçiyor hem günler.
Ay biliyor musun, ultrason görüntüsüne baktığımda az önce kordon bağını ben de gördüm, hatta içimden de geçirdim eğer bu kordon bağı ise maşallah valla diye.Ultrason görüntülerinden pek anlamıyorum, göremiyorum genelde ama sizin minişi gördüm. Allah sağlık sıhhat versin inşallah. Sen moralini hep iyi tut.
Dikkat et cnm kilona sonra sıkıntı çekersinbn 57 le hamile kaldım hala aynı inşlh çok kilo almam
Üzülme canım ya oluyor tabikide sabır taşı değiliz bir gece ben uyusanaaaa diye bağırdım eşim aldı ayağımdan içeri gitti kendi uyutmaya çalıştı çok uykum varsı artık dayanamıyordum 20 dk kestirmişim eşim uyutamadı tabi yine Hiranın ağlama sesine uyandım aldım ben uyuttum.Kızlar bazen dayanamayıp bebisiniize sesinizi yukselttiginiz oluyor mu kendimi tutamıyorum bağırıyorum hizlica kucağıma alıyorum.sonra çok uzuluyorum.çok çok çok üzgünüm.
Canim sanirim azalacak kilo.alimlari ama cok da az olmaz insallah..sor canim iyidir insallah buyuyorlar şükürpessinus S Sevdalinka00 demek ki artik az kilo alacak bıdıklar kilosu iyi bence ama yarin gittigimde bi sorayim bakalim ne dicek dr
Canim bence acil bi durum yok adet oluyorsun buyuk ihtimalle ama için rahat etmicekse elbette git bende hic yok belirti olmicam bi mudder galibaBenim dört gündür kanamam var ne az ne lohusalikta ki gibi çok.tam adet ayarında sizde adet mi yoksa acilen doktora mi gitmeliyim annem gelince gidecektim
Canim cok gecmis olsun cdden gaz cok zor sancisi buyukleri bile zorluyo Allah yardimcisi olsun yavruslarimizin onlar iyi olsunlar da..Cnm ben bir haftadır akşamları yaşıyorum o sancıyı ne zor ya büyük dişini yapamadı gaz sancı olmuştu.çok yoruluyor insan avutmaktan.artık o derece sancida susturamazsak son çare battaniyedw salliyoz çok nadiren yaptığımız için alismiyor
Canim benim maalesef ki.oluyor sonra pisman oluyorum ama insaniz uykusuz kalıyoruz yoruluyorz istemeden de olsa sesimizi yukseltyoruzKızlar bazen dayanamayıp bebisiniize sesinizi yukselttiginiz oluyor mu kendimi tutamıyorum bağırıyorum hizlica kucağıma alıyorum.sonra çok uzuluyorum.çok çok çok üzgünüm.
Canim Rabb.o guzel gonlune gore verdin insallah hic de cok degil tum isteklerin gerceklesr insallah ☺☺ve bende yazi iple cekiyorum memlekete gidip kalcam nasipseBi an evvel yaz gelse de artık memlekete tatile gitsek..tayinimiz çıksa buralardan.Bende mayısta atansammmm oy oy çok sey mi istedim:)kızım o zamana büyümüş olacak inşallah yazın bebek arabamizla gezecegiz denize gireceğiz Ayyy kzlar hemen yaz gelsin hayırlısıyla.
Canim benim maalesef ki.oluyor sonra pisman oluyorum ama insaniz uykusuz kalıyoruz yoruluyorz istemeden de olsa sesimizi yukseltyoruz
Ben nasipse iki haftaya gideceğim ama zaman nasıl geçecek orada diye düşünüp duruyorumCanim Rabb.o guzel gonlune gore verdin insallah hic de cok degil tum isteklerin gerceklesr insallah ☺☺ve bende yazi iple cekiyorum memlekete gidip kalcam nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?