• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Esimin rahatsizligindan dolayi dun hemsire geldi evimize ignesini nasil vurmamiz gerektigini gostermek icin.. 'aa dedi bebek hep kucaktami dedi' evet kucaga alisti dedik bizde 'benim oglum 5 yasinda bana asla oyle yapamaz' dedi sen nasil basardin peki dedim 'anneannesine ancak yapiyor annem bakiyor ona' demesinmi icimden guldum yani annesinde degilsede anneannesinde yine alismis demek ki : ))
Canim gecmis olsun..hemsirede cok marifetmis gibi söylüyor onun da alismis ama anneannesine o daha kotu kadıncagiz yorulur☺

Kızlar bebekleriniz kakasını yapıyor mu? Bizim kız hiç yapmıyor 10 günde bir fitil yapıyoruz :KK43: zeytinyağı veriyorum o da bi işe yaramıyor. 2 buçuk aylık ve sadece emiyor. Bir öneriniz var mı ya haftada bir de olsa kendi yapsa en azından :KK43:
Ay canim kiyamam ben ona ve tabi sana. Hic bilmiyorum bu kadar ciddi kabizda ne yapilmasi gerektigini

pessinus pessinus S saygili45 Ilk vucudunda kizarikliklar farkettim ve yediklerime baktigimda asiri sutlu tatli tuketmistim ve midem cok agrimisti ondan sonra kizarikliklarin olmasi dusunduruyodu doktora gittik atopik dermatit dedi gecenlerde de sutum az geldi mama verim dedim vermez olaydim tüm gece mamayi kustu oglum sapsari sarardi ve kizarikliklar belirginlesti bi de kakasi sümüksu gibi oldu..
Belirtiler bunlar oldu bakalim testten ne cikacak..

Kizlar bi de 3.ay kilo alimlarinda azalma oldu mu sizdede oglum 500 gr almis bu ay

Canım ben daha gitmedim de bana da kızım az kilo aldı gibi geliyor. Geçen ay 1300 gr almış ve bariz anlayabilmiştik bu ay çok fark yok gibi. Ya bebeğinin kilosu çok düşük değilse bence az değil kilo alımı ilk 4-5 ayda ortalama 750 gr kadar almalıymış

pessinus pessinus S saygili45 Ilk vucudunda kizarikliklar farkettim ve yediklerime baktigimda asiri sutlu tatli tuketmistim ve midem cok agrimisti ondan sonra kizarikliklarin olmasi dusunduruyodu doktora gittik atopik dermatit dedi gecenlerde de sutum az geldi mama verim dedim vermez olaydim tüm gece mamayi kustu oglum sapsari sarardi ve kizarikliklar belirginlesti bi de kakasi sümüksu gibi oldu..

Anladım canım kendini belli etti rahatsızlık diyorsun. Çok geçmiş olsun inş tahlillerde bir sıkıntı çıkmaz

Anladim tatlim. Dermatitler nasil oldu azalma var mi canim?
Azalma var canim epey fark etti sukur cok kirmiziydi rengi acildi azalmaya başladı doktor cmts yine çağırdı bu arada merak edip sordugun icin sagolasin tatlimvRabbim hepimizin yavrusuna iyilik saglik versin

Merhaba kızlar bebisiniz gündüz kaç saat uyuyor benim ki ,5 10 dkka
Tam olarak uyanması saat 1.30-2 yi buluyor canım o zamana kadar genellikle 2 saat uyuyup emmeye uyanıyor sonrasında 15- 30 dk Arasında değişiyor. Akşam yemeği zamanı 1 saat kadar uyuyor sonra gece en erken 11.30-12 gibi uyuyor

Benimki de gündüz pek uyumuyor canım. Dün sabah 7.30 gibi Kalkıp Akşama kadar 3 kere maksimum 15 er dk uyudu.akşama kadar uyutacağım diye mahvoldum. Eşim geç geliyor işten. O geldiğinde bitmiştim artık. Gündüz yemeğimi zor yedim. Kızım bazı günler böyle yapıyor nedense. Bugün sabah yine aynı vakitte kalktı. Şu an yarım saattir uyuyor. Annemle konuştum telefonda onun tavsiyesiyle beşiğine koyup Gözünü açtığı an ninniye başlayıp hafif sallıyorum. Bir de bebek Arabasının tekerlerini temizleyip evde kullanmak da işe yarıyormuş. Kızım şu an 11. Haftayı bitirdi 78 günlük. 12. Haftada büyüme atağı zamanı Ondandır belki diye düşünüyorum. Bu haftalarda yeni bir şey öğrenip onunla nasıl baş edeceğini bilmedikleri için daha çok ilgi istiyorlar. Gülümsemeye Karşılık vermek, tutmak gibi. Inşallah kolayca atlatsın bebişlerimiz bu Dönemleri canım.

Canim ben de 2 aylikken deniyordum gece tamam da gunduz hic uyumuyordu simdi 3 bucuk ayligiz odasini karartip, emzigi agzina verip pissspisss yaptim mi 15 dakikaya maksimum uyuyor cok sukur. Tek diyecegim kendine uyan taraflari dene ama kendine stres yapma kitabi. Cozum icin okuyoruz stres olalim diye degil yani:)) ben biraz mukemmeliyetciyim de niye olmuyor diye yormustum kendimi, sonra kendiliginden olmaya basladi hersey. Dusunsene daha dunyaya geleli ne kadar oldu ki ogrenecekker yavas yavas uyumayi da, biz de elimizden gelen yardimi gosterelim ogrendinler diye:)
Maşallah Ediz e canım inşallah bizimki de öyle çabuk uyur zamanla. Kitabı boş kaldıkça dikkatlice okumak istiyorum. Pek vaktim olmuyor bu aralar. Ben de genel göz Atmıştım sadece. Zaten kadın da tamamen aynısını uygulamayın çocuğunuzun verdiği tepkileri önemseyin her çocuk farklı Demiş. Mukemmeliyetçilik bende de var canım. Anne olunca bir de bebişlerimiz iyi olsun istiyoruz. ilerde bebişler büyüdüğünde bu zorlukları da atlattık deyip mutlu olacağız canım.

Bazen 1 saat uyudugu oluyo bazen de hemencik uyaniyo bi düzen yok bizde de.
Cok klasik bi cumle olacak ama sutun nasil yetiyo mu benim cabuckj uyandiginda aklima ilk bu gelio bu aralar sutum azalio gibi oldu artirmaya calisiorum bakalimm

Ahh kuzum ya kiyamam ben ona insallah ciddi degil gecici bi seydir cok gecmis olsun

Back