Evet ya:) neyse artık ev sahibi gibi geri gelenleri karşılarız burada:)Canim facede grup kapanmis bende merak ettim gerci biz oraya hic dahil olamadik☺
Artık cok soguk olmadgnda çıkarsınız hayirlisi...cdden oyle Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu mucizeyiGerçi eskişehirde de havalar bu mevsimde iyi olmaz çok soğuk olur da olduğu kadarıyla yaparım artık. Bu sevgi çok ayrı bir şeymiş ya hiç dayanamıyorum uzak kalmaya
Kim bilirdi ki listeria ilk önce doğuracak Kemal Ata en erkenci bebek olacak :)
Minnoşun yanında Allah'a şükür ne merak dolu gğnler yaşamışız ya :)
Kalp atılı derken şimdi kahkalarını duyuyoruz yavrularımızın. ah ne günlerdi pıt pıt sesini duymak için heyecanla beklemişiz. Şimdi pırt pırt seslerini duymak için çabalıyoruz. :)
Ona nı gideyim buna mı gideyim ah bu deli sorular şimdi çift çizginin yerine Erdeme bakmak nasıl bir duygu :)
Kilolar ne alemde Delycim :)) Ay tel dersimiz kiloymuş şimdi kakaydı çişti kusmsuktu :) Laf aramızda konular yine kiloya gelmeyr başladı :)
O güzel Hiracık nelerde yaşatmış böyle sana şimdi doya doya Hiroşu yesen yesen doymassın di mi :)
Yavuz kuşun bu hallerini düşümürken şimsi boncuk boncuk yanında sana bakması daha pahabiçilmez değil mi :) Bu günleri anmak çok hoşuma gitti :)
O zamanda kiloyla problemin yokmuş uyuzcum :))
Tbt yapayım dedim ay o günleri özlemişim başımıza neler geleceğini bilmeden naıslda kaynatmışız :))
Aynen ne de olsa biz burada kaldik saka bi yana guzel olur şenlenir ortam gerçi zaten şenlendi yeni katılımlar ile☺Evet ya:) neyse artık ev sahibi gibi geri gelenleri karşılarız burada:)
Benim de beklediğim o canım:) bazen ağız mendilini yakalayıp ağzına götürüyor. Tutma davranışı her gün gelişim gösteriyor aslında farkediyorum bunu. Önceleri hoşuna giden nesneye sadece gülümseyen kızım zamanla eliyle vuruyordu sonra bu istemli bir davranış oldu bunu dokunma takip etti. Şimdi elini açıp kapatmaya başladı yakalamak için ama çoğu zaman denk getiremiyor:) bebeklerimiz her gün yeni şeyler öğrenip gelişiyor gün gün onu takip ediyorum farkı gözlemliyorsunuz. Şu hallerini gördükçe Piaget yi çok iyi anlıyorum diyorum:) kendi çocuklarını gözlemleyerek gelişim kuramı geliştirmiş:)
Artık cok soguk olmadgnda çıkarsınız hayirlisi...cdden oyle Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu mucizeyi
Amin cnm Allahım sağlık versin yavrularimiza bizeCanim cok gecmis olsun cdden gaz cok zor sancisi buyukleri bile zorluyo Allah yardimcisi olsun yavruslarimizin onlar iyi olsunlar da..
Hemen hemen hepimizde oluyor demekki çok rahatladım cnm ya.haklısın insanız dayanamioruz yorgunlugaCanim benim maalesef ki.oluyor sonra pisman oluyorum ama insaniz uykusuz kalıyoruz yoruluyorz istemeden de olsa sesimizi yukseltyoruz
Canim hadi gozunaydin ne guzel akvaryumunuz şenlenir ☺Amin canım. O kadar bebişlerden bahsettik evdeki lepisteslerden biri de doğum yapmış ortalıkta bir sürü yavru dolaşıyor:)
Amin canim insallahAmin cnm Allahım sağlık versin yavrularimiza bize
Aminnnnn cnm inşallah.Sagol teşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin hepimizin de inşallahCanim Rabb.o guzel gonlune gore verdin insallah hic de cok degil tum isteklerin gerceklesr insallah ☺☺ve bende yazi iple cekiyorum memlekete gidip kalcam nasipse
Oluyor canim elde olmadan insaniz bazen hakim olamıyoruz..Hemen hemen hepimizde oluyor demekki çok rahatladım cnm ya.haklısın insanız dayanamioruz yorgunluga
Aynen cnm ya sevindim tek olmadığıma.Olmazmi cnm hic bazen insan hakim olamiyor kendine ama sonra o aglamalar mizmizlanmalar yerini gulucuklere birakinca bin pisman olyrm
Insallah canimAminnnnn cnm inşallah.Sagol teşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin hepimizin de inşallah
Haklısın aslında bu durum beni de çok üzüyor bu anlar geri gelmeyecek. Sevindirici yanı da her geçen gün bireyselleşme yönünde bir adım daha atıyorlar. Hanımlar muhtemelen çocuklara bakıyorlardı o sıralarda:) babalar anneler gibi mi ilgileniyorlardı sanki bakım ve beslenmeler hep annede onlar da karşıdan çocuklara bakıp bakıp ahkam kesmişlerher geçen gün yepyeni davranış kazanmaları bir yandan çok güzel bir yandan da üzücü, çok çabuk büyüyorlar.
piaget'i tebrik etmek lazım :) ne davranış bilimleri ne eğitim teorileri geliyor aklıma çocuk ile beraberken. işte bunlar hep babalar, anneler ne yapıyordu acaba adamlar teori yazarken . :))
İnsllah cnm en cokta bebisler kilo alinca bacaklari bogum bogum olur ya o goruntuyi gormek istiyrm bian onceTabi ki de büyüyeceksiniz canım hem de zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadan:)
Gerçekten iyi oldu Yeni birer soluk getirdiler buraya:)Aynen ne de olsa biz burada kaldik saka bi yana guzel olur şenlenir ortam gerçi zaten şenlendi yeni katılımlar ile☺
Sorma ne demezsin ilk aç kaldıkları anda büyükl lepistesler yemeye hangisinden başlasak diye düşünüyor:) malum biz de baya olmayacağız arkadaşlara bırakacağız akvaryumu ama onlar da iki hafta yoklar zerresi kalmaz yavrularınCanim hadi gozunaydin ne guzel akvaryumunuz şenlenir ☺
Zamanla hepsi olacak inşallah canım istediklerinin:)İnsllah cnm en cokta bebisler kilo alinca bacaklari bogum bogum olur ya o goruntuyi gormek istiyrm bian once
Cnm bende geçen sabah 4te emzirdim aşırı gazi geldi çıkartmaya çalıştım dize yatirdim sırtını pispisliyom çıkarsın diye bi baktım gozler fincan gibi açılmış gazını cikartmiyor uykuda kaçtı bende gözler kapalı istemeden biraz sert vurdum sırtına ne gazmış be diyerek.sanki azcik sıçradı yüzüme çevirdim nasıl gülüyor bana çok pişman oldum özür diledim artık ınş.canı yanmamistirEvet malesef ki yapıyoruz sonrasında ne kadar üzülsek de. En son iki gece önce sabahın 4.30 unda hala uyumamış olan kızıma kızdım hızlıca yataktan aldım öfkeden kudurmak üzereydim ona bir baktım bana gülüyor konuşuyor o kadar üzüldüm ki... umarım öfkemizi daha iyi kontrol edebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?