2015 Ekim Anneleri

Canim gözümüzün icine bakiyolar dudak buzup agliyolar nasil birakalim ki banada dyorlar ama ole kolay degil napalim iyi olsunlar da
Esimin rahatsizligindan dolayi dun hemsire geldi evimize ignesini nasil vurmamiz gerektigini gostermek icin.. 'aa dedi bebek hep kucaktami dedi' evet kucaga alisti dedik bizde 'benim oglum 5 yasinda bana asla oyle yapamaz' dedi sen nasil basardin peki dedim 'anneannesine ancak yapiyor annem bakiyor ona' demesinmi icimden guldum yani annesinde degilsede anneannesinde yine alismis demek ki : ))

Benimde bebgimde sut alerjisi var sanirim bugun kan aldilar iki haftaya cikacakmis diyet yapicam 2 hafta..sizlerde de var mi böyle bi durum

Iyi geceler anneler nasilsiniz?
Biz yuvarlanip gidiyoruz hamd olsun.
Mektub yazar gibi oldu bu : )
Esim vardiyeli ve en zoru 4-12 benim icin bu hafta da 4-12 calisiyor.
Buyuymeye calisiyoruz ana baba ogul her gun yeni seyler ogreniyoruz.
Bazi gunlerimiz cok zor geciyor.
Bazi gunlerimiz hic yorulmadan geciyor.
28 ocak ta 3 aylik kontrolumuc var ve hepatit b asisinin 2inci dozu vurulacak.
Sizlerde kuzularda iyiler insaAllah.
Sevgiler.

ben esimden cok sogudum hatta bosanmak istiyorum artik esimi sevmiyorum icimde ona karsi hicbisey kalmadi...

1140dogdu kizim mamada veriyrz suan 2bucuk aylik olduk

Her doktorun gorusu farkli demekki ama bence baska bit doktora Daha Danis derim ek gidaya gecmek icin bence erken dogmus bebegin 4 aylikken ek gidaya gecmesi cok cok erken zaten duzeltilmis olarak cok Daha kucuk oluyolar

Ayy ben hic duymamistim cnm ya ebede birsey demedi nerdeyse 3 hafta oldu asi olali insallah tutmustur bizimkide
Bende bilmiyordum kolumdakini bile.hatta kızım verem aşısı vurulurken kolunu oynattı ebe bu tutmayabilir bir daha yapcam dedi.sordum neden iki kez vuruyorsunuz yan etkisi falan zararı olurmu dedim hayır olmaz kaç kişilere yapiyoz böyle dedi

ben esimden cok sogudum hatta bosanmak istiyorum artik esimi sevmiyorum icimde ona karsi hicbisey kalmadi...
Hayırdır canım ne oldu ya? Doğum sonrası yaşanan durumlarsa zaman tanı kendine sakin düşünebilmek için. Şu an hormonlarımızın fazlasıyla etkisindeyiz sağlıklı kararlar alamayız

Canım seni ishal yapan şeyler ye belki ise yarar.komposto mesela. Salatalik gibi. Ayva falan yeme.rezene kimyon tüketmeye çalış. Kimyonu yemeklerinden eksik etme.10 gün fazla. Dr de bi sor istersen.

Cnm bizde oyle bi sorun yok ama sen yediklerine biraz dikkat etsen ishal yapici seyler yesen belki bebise faydasi olabilir birde sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde 10gune kadar normal diye biliyrm Allah sifa versin insallah bi an once duzene girer

Cnm bence ani karar verme bu hormanlar her duyguyu en ust noktada yasatiyorlar bizlere bu surecte tabii biz senide ozel hayatinida bilemeyiz birinden yardim almayi dene oncelikle fevri karar verme derim

Her doktorun gorusu farkli demekki ama bence baska bit doktora Daha Danis derim ek gidaya gecmek icin bence erken dogmus bebegin 4 aylikken ek gidaya gecmesi cok cok erken zaten duzeltilmis olarak cok Daha kucuk oluyolar
Yok cnm bebegim erken dogmadi 39da dogdu ama 1140 kilo dogdu o yuzden 4.ay demisti dr ama 4.ay gelisime gore karar verelim demisti 2 aylik kontrolde simdi 2bucuk aylik olduk bizde olmadi dedigin gibi baska bi dr a daha gitmemiz lazim

Cok sagol cnm ben bilmiyrdum sorayim bende tutup tutmadigini cok ilgili degil bizim ebemiz valla burasi olmasa haberim olmayacak boyle birseyden ayri ayri hepinizden Allah razi olsun

Gün aşırı yatırıyorum tatlım yarin inşaallah ama uyumadı gitti yiğidim bakalım hala uğraşıyorum saat kaç edicez
Ahh kuzucuk uyumustur insallahta anneside melegide dinlenmistir kiyamam kim bilir ne dertleri varda boyle sıkıntı yapiytlar su bicir bicir konusacagi gunler gelsinde hemencik dertlerini anlatabilseler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…