- 16 Temmuz 2011
- 350
- 362
- 103
Facebook grubumuza ulaşamıyorum niye ki??¿
grup silindi buradan devam edeceğiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Facebook grubumuza ulaşamıyorum niye ki??¿
Insallah canim diyet yapiyorum simdi 2 hafta sut urunu iceren gıdalar yemek yasak insallah faydasini görürüzAhh kuzum ya kiyamam ben ona insallah ciddi degil gecici bi seydir cok gecmis olsun
Ben gittim doktora benim oldu iki hafta sonra tekrar oldu dedi cok normal düzensizlikler olabilir iki uc ay daha takio et duzene girmezse tekrar gelirsin.Insan korkuyo ama endiselenme dogum yaptik vücud baya hormonal degisikliklerden gecti ama icin rahat etsin istiyosan bi konus doktorunlaBenim dört gündür kanamam var ne az ne lohusalikta ki gibi çok.tam adet ayarında sizde adet mi yoksa acilen doktora mi gitmeliyim annem gelince gidecektim
Facebook kkullanmıyordum ama neden kapatıldı acaba?grup silindi buradan devam edeceğiz :)
Evet oyle olmus ama cok faydali insallah herkes faydalanir.
Canım bir haftadır emerken benim oğlan yakama yapışıyor bugünde ilk defa asılı bir şeye uzanıp tuttu, daha yeni yeni tutacaktır annesi, yaklaşık üç buçuk aylığız 1 ekimde doğdu oğlum geçen ay bizimki de tutturmaya çalışınca tutamıyordu.İyi geceler kızlar r nasılsınız bakalım?bebişleriniz ne zaman istemli olarak oyuncaklarını eşyaları tutmaya başladı? Benim kızım 20 ocakta 3 aylık olacak daha tutamıyor tam olarak yani adım adım ilerliyor uğraşıyor tam tutamıyor öyle olunca da sinirinden ağlıyor çıldırıyor. Merak ediyorum bunu ne zaman yapabilecek
Teşekkür ederim cevap verdiğin için canım kızım saçıma kıyafetlerime bayadır yapışıyor yanına koyduğum ouuncağına da bir haftadır tutmak için dokunuyor elini açıp tam olarak tutamıyor açma kapama işini beceremiyor çok komik oluyor:) bir de sinir oluyor o hale:) dün asılı oyuncağının bacağını biraz tutuyordu ben yemek yaparken anakucağında yatarken. Zamanla olacak herhalde. Gelişim dönemlerine baktığımda üçüncü ayda görünüyor da acaba biz geriden mi geliyoruz normal mi onu merak ediyordumCanım bir haftadır emerken benim oğlan yakama yapışıyor bugünde ilk defa asılı bir şeye uzanıp tuttu, daha yeni yeni tutacaktır annesi, yaklaşık üç buçuk aylığız 1 ekimde doğdu oğlum geçen ay bizimki de tutturmaya çalışınca tutamıyordu.
Olmazmi cnm hic bazen insan hakim olamiyor kendine ama sonra o aglamalar mizmizlanmalar yerini gulucuklere birakinca bin pisman olyrmKızlar bazen dayanamayıp bebisiniize sesinizi yukselttiginiz oluyor mu kendimi tutamıyorum bağırıyorum hizlica kucağıma alıyorum.sonra çok uzuluyorum.çok çok çok üzgünüm.
Oyy masallah onlara benim kuzum kafasini yeni yeni kontrol etmeye basladi bizde buyuyecekmiyiz yaa:-(Canım bir haftadır emerken benim oğlan yakama yapışıyor bugünde ilk defa asılı bir şeye uzanıp tuttu, daha yeni yeni tutacaktır annesi, yaklaşık üç buçuk aylığız 1 ekimde doğdu oğlum geçen ay bizimki de tutturmaya çalışınca tutamıyordu.
İyi geceler kızlar r nasılsınız bakalım?bebişleriniz ne zaman istemli olarak oyuncaklarını eşyaları tutmaya başladı? Benim kızım 20 ocakta 3 aylık olacak daha tutamıyor tam olarak yani adım adım ilerliyor uğraşıyor tam tutamıyor öyle olunca da sinirinden ağlıyor çıldırıyor. Merak ediyorum bunu ne zaman yapabilecek
Canim bazen tahammülsüz oluyoruz sabır lazim aslında hepimiz evladimizi cok dusunuyo üzerine titryorz bazen yorgunluktan oluyor dedign gbi insallah iyi kontrol ederz ofkemiziEvet malesef ki yapıyoruz sonrasında ne kadar üzülsek de. En son iki gece önce sabahın 4.30 unda hala uyumamış olan kızıma kızdım hızlıca yataktan aldım öfkeden kudurmak üzereydim ona bir baktım bana gülüyor konuşuyor o kadar üzüldüm ki... umarım öfkemizi daha iyi kontrol edebiliriz
Canim hasret gderirsn yorulunca evdekilere emanet eder dinlenirsin canin isteyince de gezersn insallah oh☺Ben nasipse iki haftaya gideceğim ama zaman nasıl geçecek orada diye düşünüp duruyorum
merhaba ben de ekim annesiyim, kızım iki buçuk aylık.
bizimki de yeni yeni bebek arabasındaki oyuncağı tutmaya başladı ama istemli bir hareket olduğunu söyleyemem. eline çarpan nesneleri önlük veya üstündeki badiyi tutup çekeliyor ama ben de merakla bekliyorum özellikle çıngırağı tutup tepki vermesini : ))
Keşke yapabilsem onu canım eşime bırakıp ev işlerine gittiğimde bile özlüyorum kızımı arada gelip hasret gideriyorum eşime ver bakayım özledim diyorum gülüyor:) halbuki o da benden farksız:)Canim hasret gderirsn yorulunca evdekilere emanet eder dinlenirsin canin isteyince de gezersn insallah oh☺
Insallah canim diyet yapiyorum simdi 2 hafta sut urunu iceren gıdalar yemek yasak insallah faydasini görürüz
Canim bana da yumurta cikolata salca vs daha epey bise yasak bir hafta zor bebekler iyi olsindaInsallah canim diyet yapiyorum simdi 2 hafta sut urunu iceren gıdalar yemek yasak insallah faydasini görürüz
Tabi ki de büyüyeceksiniz canım hem de zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadan:)Oyy masallah onlara benim kuzum kafasini yeni yeni kontrol etmeye basladi bizde buyuyecekmiyiz yaa:-(
Canim aslinda durumumuz farksiz gecen lazere gttim 3 saat babasina biraktim ozledim eve gelince kostum ogluma zor o halde meleginle gezersin annesi☺Keşke yapabilsem onu canım eşime bırakıp ev işlerine gittiğimde bile özlüyorum kızımı arada gelip hasret gideriyorum eşime ver bakayım özledim diyorum gülüyor:) halbuki o da benden farksız:)
Canim facede grup kapanmis bende merak ettim gerci biz oraya hic dahil olamadik☺Facebook kkullanmıyordum ama neden kapatıldı acaba?
Gerçi eskişehirde de havalar bu mevsimde iyi olmaz çok soğuk olur da olduğu kadarıyla yaparım artık. Bu sevgi çok ayrı bir şeymiş ya hiç dayanamıyorum uzak kalmayaCanim aslinda durumumuz farksiz gecen lazere gttim 3 saat babasina biraktim ozledim eve gelince kostum ogluma zor o halde meleginle gezersin annesi☺