• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Gaz ilaçlarıyla rahatlıyor bu hafta damlaları azaltmayı denedim bir anda ilk zamanlara döndü hemennn devam :) ama damlalarda hemen etki etmiyor 1-2 hafta sonra anca etki gösteriyor kaka hala aynı bizim 2 günde 1 zorlanarak yapıyor
Kaç günlük oldunuz,hangi ilacı kullanıyorsunuz.bi de bu gaz hep akşamları geliyo bizimkine

İçimi rahatlattın nurse harvey kullanıyorum iki haftadır çok bi değişiklik yok rahat rahat gazını çıkarsın diye ne masajlar yapıyorum ne taklalar atıyorum.uyku bile uyuyamıyor yavrum sağol canım inşallH zamanla herkesin bebeği ve hayatı daha düzenli huzurlu olur
İnsallah cnm Amin.Nurse harwys bize de etki etmemişti.gazlı bebeklere kesinlikle sab smpleks i öneririm bizi o rahatlattı bugün sisemiz bitti aslında almicaktim ama bzen ağlama krizi tutunca gazi vardır diye veriyorum

Bebeğim erkek.bezini açarsam altı çıplakken gazla birlikte kaka yapıyo.şuan bile 8 saattir uyumadı hala sallıyorum Ayağımda çünkü kaka yapamadı uyuyor yetine koyduğum an Gözlerini Açıyor.bezliyken yapamıyo malesef.of çok zor
cnm 2 gündür benim kızımda oyle alttan Bi gaz çıkarıyor başlıyor ağlamaya,sonra kaka yaparken zorlanıyor herhalde iç çekiyor acı acı bende bugünden itibaren her gün 1 çay kaşığı hakiki zeytin yağı vericem kakası katı gibi geldi çunku sıvısı yok sade parçacıklı bakalım napıcaz:(

Kızlar gunaydınn:) ben bşy soracaktım hangi biberonları kullanıyorsunuz anne sütü için aceba ocakta rapor alamazsam işe başlıcam da ,ne bilim özellikleri ne biberonların,hangisini çabuk kabul ediyor,anne meme başına benzeyen var mı falan

Günaydın kızlar. Oğlum 59 gunlük ve çok fazla tükürüğü oluyo bu normal mı yasayanlar var mi?
Bu arada m b r ben philips avent kullanıyorum kolik bebeklere yönelik olanından tavsiye ederim.

Günaydın kızlar. Oğlum 59 gunlük ve çok fazla tükürüğü oluyo bu normal mı yasayanlar var mi?
Bu arada m b r ben philips avent kullanıyorum kolik bebeklere yönelik olanından tavsiye ederim.
sağol cnm ,tükürük biz de de var artık dişi çıkana kadar böyleymiş ,bizimki kopukçukler bile yapıyor,Bi de artık az olduğu için 2 günde bir ben karbonatlı ılık suyla gazlı bezle ağzını siliyorum o da artırıyor bence ne zaman karbonatlıya başlasam artıyor eğer sen de yapıyorsan ondan da artar ama normalmiş yani korkma

sağol cnm ,tükürük biz de de var artık dişi çıkana kadar böyleymiş ,bizimki kopukçukler bile yapıyor,Bi de artık az olduğu için 2 günde bir ben karbonatlı ılık suyla gazlı bezle ağzını siliyorum o da artırıyor bence ne zaman karbonatlıya başlasam artıyor eğer sen de yapıyorsan ondan da artar ama normalmiş yani korkma
Tesekkur ederim meme ucunu siliyorum bende karbonatlı suyla.

Tesekkur ederim meme ucunu siliyorum bende karbonatlı suyla.
işte yapar cnm karbonat oyle geçen bizde tukurukten tıkandı sandık fıyk fıyk yaptı sonra kaka yaparken yaptı dikkat ettim şimdi zeytin yağı içiricem banyo yaptırdıktan sonra

Kızlar gunaydınn:) ben bşy soracaktım hangi biberonları kullanıyorsunuz anne sütü için aceba ocakta rapor alamazsam işe başlıcam da ,ne bilim özellikleri ne biberonların,hangisini çabuk kabul ediyor,anne meme başına benzeyen var mı falan
Ben philips avent natural cam biberon kkullanıyorum cok memnunum anne memesi gibi.geniş emzikli akis ayarlı anneden süt çeker gibi ugrasiyor.üç gün hastanede yattım sadece mama verdik ve unutmamisti beni.biberonun etkisi de vardır bence.

Canim benm kızda tukuruyor artık.her bebekte olur artık

Dün gündüz saat 4 ten dün sabah 5 e kadar uyumadı yavrum.düşünsenize 50 günlük bebek 13 saat uyumadı.normalde gündüz uykusu çok i olan bi bebek.bikaç gündür akşamları başlıyo ağlayıp kavranmaya uykuya da dalamıyo.eşim en son gece 2 de banyo yaptıralım dedi yaptırdık rahatladı Onbeş Dakka uyudu ardından sabah Beşe kadar uyutamadık.ah bu gazz.belim sırtım heryerim kopuyo.o ağladı ben Ağladım.doktora götürsem bi faydası olur mu dersiniz çok zordayım

Dün gündüz saat 4 ten dün sabah 5 e kadar uyumadı yavrum.düşünsenize 50 günlük bebek 13 saat uyumadı.normalde gündüz uykusu çok i olan bi bebek.bikaç gündür akşamları başlıyo ağlayıp kavranmaya uykuya da dalamıyo.eşim en son gece 2 de banyo yaptıralım dedi yaptırdık rahatladı Onbeş Dakka uyudu ardından sabah Beşe kadar uyutamadık.ah bu gazz.belim sırtım heryerim kopuyo.o ağladı ben Ağladım.doktora götürsem bi faydası olur mu dersiniz çok zordayım
cnm biz zinco veriyoruz sende rezene ile kimyon tohumu iç gazlı bir şey yeme içme yemeklerine kimyon serp bol su iç

Ben philips avent natural cam biberon kkullanıyorum cok memnunum anne memesi gibi.geniş emzikli akis ayarlı anneden süt çeker gibi ugrasiyor.üç gün hastanede yattım sadece mama verdik ve unutmamisti beni.biberonun etkisi de vardır bence.
peki cnm bebek büyüdükçe o plastik kısmı değişiyor mu hani daha büyüğü oluyor mu biberonu tümden mi değiştirmek gerekiyor yoksa akış hızını mı değiştiriyoruz biberon durup

peki cnm bebek büyüdükçe o plastik kısmı değişiyor mu hani daha büyüğü oluyor mu biberonu tümden mi değiştirmek gerekiyor yoksa akış hızını mı değiştiriyoruz biberon durup

Canım konuya dalmış gibi oldum kusura bakma biberonun başlıkları değişebiliyor numara yazar zaten ona göre alabilirsin diye biliyorum. Doğumdan önce biberonu alırken ebebekte çalışan personel bize öyle söylemişti. Biz de avent almıştık da

KızlAr ben kasım annesiyim bebeğim çok Gazlı Kakasını ve gazını Altını açarsak yapabiliyor on da da zorlanıyor.bugün 50 günlük olduk.bebeği yaklaşık üç aylık olanlar varsa aranızda Bebeğinizin gaz problemi ne durumda.üç aylık olana kadar çekersin diyorlar ya tek umudum bu içimi rahatlatın

gaz problemi 6 aya kadar devam edebiliyor. Gaz ilaçları kullanmak en doğrusu. Zinco fayda etmedi sab simple kullanıyorum şimdi 2x7 damla şeklinde.

Gaz için neler yapıyorsunuz peki neler kullanıyorsunuz benimkide gazı var kimyon aldım bugun bir bardak suya 1 çay kaşığı yaptım...gunde 2 def içicem başka ne yapabilirim
bir çay kaşığı da bebeğine içir ama gazı çoksa kimyonla çözemezsin sab simple, biogaia yada nurse harveys gaz ilaçlarından birini al.

ben avent antikolik kullanıyorum. plastik olanını aldım bilerek kendisi de rahat tutabilsin diye. camla plastik arasında ne fark var bilmiyorum. Belki plstikleri 3 ayda bir değiştirmek gerekiyor olabilir. başlığa gelince 1ay+ olan başlıktan çektiği süt hala fazla geliyor ağzındna burnundan akyor. Biberon bilmediği için bebeğin 0ay+ şeklinde en küçük boyunu al. memeyi çektikleri kuvvetle çektikleri için çok süt geliyor yutamayım dışarı bırakıyorlar. Benim bebe onu da almadı ya inşallah seninki alır.

cnm ben avent kullaniyrm cokta memnunum arada disari cikinca sutumu sagip birakiyrm kizim gayet guzel biberondan karnini doyiruyormus:-)

Gayet normal canim benin kizimda61gunluk ustunu islatacak kadar oluyor hatta dislerimiz cikana kadar boyle devam edecekmis

Kızlar dr browns biberonu kullanan var mı merak ediyorum onu. Medela calm kullanıyorum ben ters çevirince hiç akmıyor bebek emerse geliyor sadece. Avent bana çok akıtıyor gibi geldi. cam olanı var ama çok kolay akıtıyor iyi değil bence

iyi akşamlar kızlar girmeyeli buraya ne çok oldu özledim hatta :KK36: biz 3 ay 13 günlük
IMG-20151226-WA0035.webp
IMG-20151226-WA0031.webp
gaz maz sorunu kalmadı artık darısı herkese inşallh. oğlum sadece mama ile besleniyor malum. 15 günde 1-1 buçuk kilo alıyor biraz obur iştahlı ama fazla vermiyorum hiç. 3 saatte 120 cc veriyorum. Sağlık ocağında 4. ayda itibaren ek gıdaya başlayın meyve suyu püresi yoğurt verebilirsin çok obur dedi. ayın 15 inden sonra başlıcam inş. Çok değil tabi zaten günlük 5 çay kaşığı meyvenin sularından veriyorum alışsın. Öyle işte ya çok seviyorum oğlumu hattaaa yaz çıktıktan sonra bir daha istiyorum zaten zar zor doğurdum ara verince olmuyor. Şimdi 66 cm 8 kilo maşallah :nazar::-):KK46:Bir de foto da görüldüğü gibi dedesini yani babamı çok seviyor biz çağırınca ağlıyor dedesinin kucağundan gitmiyor kimseye :KK15:

Back