Gidecek cnm insallahDün biooil aldım çok geç kalsamda catlaklar beyaza dönüşmeden etki eder belki hatta ilk günden etti gibi geliyor nasıl Psikolojiysedoğum kilolarım gitti ama emzirdikce biraz daha gider mi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidecek cnm insallahDün biooil aldım çok geç kalsamda catlaklar beyaza dönüşmeden etki eder belki hatta ilk günden etti gibi geliyor nasıl Psikolojiysedoğum kilolarım gitti ama emzirdikce biraz daha gider mi
![]()
Bende fark yok canım 1 kere 4 saat uyudu o kadar. Sık sık uyanıyor. Gaz sorunuda devam ediyor.Merhaba arkadaşlar bende Kasım annesiyim bebeklerinizin kirki cikinca değişme oldumu uykusu vs de
Bende fark yok canım 1 kere 4 saat uyudu o kadar. Sık sık uyanıyor. Gaz sorunuda devam ediyor.
Evet canim bu hoşuma gitti ama cesaret edemedim sevmesse diye sagol
Ordayım canımSlm canım facede yazışıyoruz yoksun sanırım nasılsın
bol bol emzirmeye çalışıyorum inş düzelir antibiyotiğe başladım bugün. normalde sütüm yetiyo bebeğime geceleri uyku süresi uzayınca göğsüm şişmiş iki günde bu hale geldi.Canım geçmiş olsun süt gelmez zaten mevcut süt gelmedi diye öyle olmuştur moralini bozma sakin antibiyotigini alırsan yine düzelir gelecek sutun
Krem kullandım, iyi de geliyor. Ama 2 kere emzireyim hemen tekrar oluyor. Benim bebeğimin alt çenesi çok küçük, geride bayağı. Alt çenesiyle eze eze şu damaklı emziklerin şekline sokuyor meme başını. Sonra da ucu açılıp kanamaya başlıyor basınçtan.
Ben bi ebeden yardım aldım. Dedi ki meme başını yanaklarına doğru sür, tam ağzını kocaman açınca çocuğun kafasını memeye doğru getirerek ağzına ver.tek elle meme başını çocuğun ağzına doğru şekillendireceksin diğer elinle bebeği ensesinden sağlamca tutup memeye doğru getireceksin. Sen eğilmeyeceksin, bebek hızlıca sana doğru gelecek. İlk denediğimde 2 gün acısız emzirebilmiştim. Böyle yapmıyorsan bir de böyle dene istersen.umarım işe yarar.
Aslında biliyorum da bazen çöküyor psikolojim. Annelik emzirmek demek değil tabi ki. Şükürler olsun ki sağlıklılar.
Canım o kitle dediklerinden bende de olmuştu. Bir arkadaşım da normal olduğunu herkeste zaman zaman olduğunu söylemişti. Masaj yap ılık bişeyler koy ya da duşta masaj yap geçer demişti. Tabi doktora sormadım hiç ama masajla gerçekten de geçti.
Krem ilaç hikaye, tek çözüm kendi sütün cnm. Emzimeden sonra sütünü göğsüne sür bolca, o sekilde kurusun en iyi o iyileştirir , Tecrübe ile sabittir
Göremedim kiOrd
Ordayım canım
Selam Nerde yaptirdin acaba? Ankaradaysan Doktor tavsiyesi alabilirim
Göremedim ki
Bende 1-2 gün masaj yapayım geçmezse doktora giderim.apse olacak diye çok korkuyorum düzenli emziremedigim için.o zaman cerrahi müdahale gerekiyormus.
Korseyle dümdüz oluyor ama çıkarınca görüntü fena bide ilk çocuk 2. De nasıl olurum kim bilir =(Canim.insallah veririz bana gobegim.hic gtmicek gbi geliyor yaa maalesef
Ay insallah canim ya bunu cok istyorm gobekli kaldim..emziriyorum bolca insallah ise baslayana kadar gder biraz daha eteklerme sigamiyorm☺Sagol cnm maşallah:) sana şöyle soyliyim bir gram yememi azaltmiyorum hamileykende çok yedim ama yapıdan kaynaklı almadım belkide kilo.Ama emzirmek zayıflatır bol bol emzir
Canim aynen ama cikarinca o gobek delirtyo beni insallah eritiriz tatlimmKorseyle dümdüz oluyor ama çıkarınca görüntü fena bide ilk çocuk 2. De nasıl olurum kim bilir =(
Canım ben bebek yağı sürdüm kafasına. 15 dak beklettim. Elimle ufak ufak masaj yaptım. Sonra taradım. E bebekten 2 li tarak almıştım. Ucu top top olanla değil yumuşak fırçayla taradım. Hepsi döküldü ve çok şükür tekrarlamadı.Bir kere zeytinyağı sürdüm ince tarak almam lazim eczanede varmidirki bebek taraklarindada uclari top top oluyor dr mustelanın konak şampuanini tavsiye etti varmı kullanan işe yarıyormu ki ?
Valla 2.çocukta fena oluyorsun helee benim gibi üst üste doğum yaptıysam karnım 6 aylikk canım sıkılıyorKorseyle dümdüz oluyor ama çıkarınca görüntü fena bide ilk çocuk 2. De nasıl olurum kim bilir =(