Canım bende uyaracak takat kalmadı, gidecekler sonuçta sabrediyorum..Parmakmı olucak şey değil kendi parmağını çöcugun agzinami sokuyor müsade etmesene canim ya eller mikrop dolu anca cahil insanlarin yapacagi bir sey inanılcak sey degil
Tatlim hos geldin sen de iyi ki geldin burasi cdden cok iyi rahatlatyor insanim Rabbim bebislerimzle mutluluk versin hepimize☺mrb sevgli ekim anneleri bende ekim annesiyim bastan beri takip ettim sizi ve bugun bende aranıza katılmak istedim iyiki varsınız sizinle harika bir 9 ay geçirdim:)
Tatlim hos geldin sen de iyi ki geldin burasi cdden cok iyi rahatlatyor insanim Rabbim bebislerimzle mutluluk versin hepimize☺[/QUO
Hanimlar sizinde saçınız cok dökülüyor mu benim dogumdan sonra aşırı dökülüyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa cok sevinirim.
Kestim bileNormal canım bu süreçte. Hamilelikte kullandığın vitaminlere devam et ve sakın çok dökülüyor diyip istemeyerek saçını kestirme sonra pişman oluyor insan
Hanimlar sizinde saçınız cok dökülüyor mu benim dogumdan sonra aşırı dökülüyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa cok sevinirim.
Canm benimde yaklasik 1 buçuk aydır çok dokulme var 25 ağustosta yaptm doğumu o kadar cok ki hayatımda bu kadar dokulmemisti kel kalicam diye korkuyorumCanım doğum yapalı ne kadar oldu? Doğumdan sonra çok dökülür deniliyordu benim daha başlamadı hatta hayatımda hiç bu kadar az olmamıştı dökülme normalde çok dökülür. Benim 49 gün oldu doğum yapalı
Ben bazen çıkıp gidicem artk dayanamıyorum diyorm eğer sinirliyse nereye gdersen git çocuğu götüremezsin dio bide öle ciddi ki hiç demiyo ki niye öle diyosun ne ayrılması çocuğu düşün demiyo ama bi müddet sonra çocukla birlikte geliyo yanıma sensiz olmuyo olmaz dio sonra unutuveriyorm ne ye sinirlendiğimi =) inşallah canım bende artık bıktım aslında iyiydik biz taki eşimin abisi eşimin eski sevgilisiyle nişanlanana kadr kızı gördkçe deliriyorm ne biçim mide var bunlarda ayy gece gece yine sinirlendm hep dua ediyrm aklımı yitirmeden bu evden gitmek içinAynen canim artik sallamiyorum acikcasi banane...bi gun anlar da umarim gec olmaz ayrilik istemiyorm evlat var ortada ama anlayissizlik zor canim Rabbim hepimize huzur versin insallah sende kurtul insallah tez vakit o evden
Evet.. Gülerkende onlara gülerlermiş ilk bir iki ay yani herşeyi tam net görene kadr o kadr masumlarki kıyamam yha yerim yerim =)Ben 40 çıkana kadar zor sabrettim Allahım bitsinde namazımı kılayım diye dua ettim cok şükür mutlu oluyorum namaz kılınca
Bizimde 1 haftadir kaka sıkıntımız var sadece anne sütü alıyor normalde günde 7-8 kere yapıyordu birden kesildi. 3 gün bitince dr fitil verdi yaptı sonra 2 gün geçti kendisi yaptı bugün yine 2 gun geçti yapmazsa yarın yine fitil vercem crs.günüde dr. Kontrolü var bakalım ne diyecek
Aynen öyle namaza durunca susuyor. Melekler oyalıyor sanırım bebisleri
Canim biz 64gunluk olduk halen gece uykumuz düzene girmiş değil gündüz uyuyor gece ayakta.başından beri böyle arada düzene giriyor gibi bi sonra yine aynıMerhaba ekim anneleri ben kasim annesiyim siz tecrubeli annelere bi sorm var
Bebegim geceleri cok huzursuz ve kesinlikle uyumuyor butun bebeklermi bole 1 aylik olduk artik kafayi yicem cok yorgunum
Canm benimde yaklasik 1 buçuk aydır çok dokulme var 25 ağustosta yaptm doğumu o kadar cok ki hayatımda bu kadar dokulmemisti kel kalicam diye korkuyorumbi önerisi olan varsa lutfen yazsın[/QUOTEsenin bebis kocaman olmuş cnm bence seni tanıyor artık dökükmn ondandir
Cok bunaldim artik zaten gunduzde dogru durust uyumuyo ne yemek ne e v isi hic bise yapamiyorum dun kahvaltimi saat 5 te yaptim bugun hala yapamadim kontrolumuz vardi doktorumz gece isiklari kapatin dedi yapmaya basladim ama altini degistircem hic bise goremiyorum emzircem zaten meme ucu sorunlu onuda goremiyom nasil olcak bilmiyorumCanim biz 64gunluk olduk halen gece uykumuz düzene girmiş değil gündüz uyuyor gece ayakta.başından beri böyle arada düzene giriyor gibi bi sonra yine aynı
Canim evet ışıklar kapalı olsun emzirirken.alt degistircegin zaman aç sonra kapatirsin.ben kahvaltı edemiyordum halsiz düştüm hasta oldum ailem geldi yanıma gerçekten bebek bakımı yalnız çok zor alisana kadarCok bunaldim artik zaten gunduzde dogru durust uyumuyo ne yemek ne e v isi hic bise yapamiyorum dun kahvaltimi saat 5 te yaptim bugun hala yapamadim kontrolumuz vardi doktorumz gece isiklari kapatin dedi yapmaya basladim ama altini degistircem hic bise goremiyorum emzircem zaten meme ucu sorunlu onuda goremiyom nasil olcak bilmiyorum
Gece lambası alsana ben ilkgünden beri kullanıyorum.Cok bunaldim artik zaten gunduzde dogru durust uyumuyo ne yemek ne e v isi hic bise yapamiyorum dun kahvaltimi saat 5 te yaptim bugun hala yapamadim kontrolumuz vardi doktorumz gece isiklari kapatin dedi yapmaya basladim ama altini degistircem hic bise goremiyorum emzircem zaten meme ucu sorunlu onuda goremiyom nasil olcak bilmiyorum
Tamam canim bugun yapicaz bisilerGece lambası alsana ben ilkgünden beri kullanıyorum.
Aynen bend3 ya yemek yiyemiyorum tekim kimsem yok burda uffCanim evet ışıklar kapalı olsun emzirirken.alt degistircegin zaman aç sonra kapatirsin.ben kahvaltı edemiyordum halsiz düştüm hasta oldum ailem geldi yanıma gerçekten bebek bakımı yalnız çok zor alisana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?