Tamam cnm =) zaten ben sokmasamda aranıyor elini ağzına götürüyor bende hemen emziriyorm tabi yinede mamasız olmuyor çok ağlıyo bende dayanamıyormEvet sanirim kuru dut diye aktarlarda satiliyor. Vazi marketlerde de varmis ama ben genelde aktardan alip yapiyorum. Bende baya fark ediyor ama bunyeden bunyeye gore degisir tabi. Insallah ise yarar. Bi de emzirme kampi diye nette yazi var.onu oku. Bebisi surekli emzor ki surun gelsin. En ufak mizirtisinda sok memeyi agzina
Hm ben tam diyorum takmıcam aman naparsa yapsın diyorm yine beni çileden çıkartacak şeyler yapıo yha gecen de 40 ı bile çıkmamış ağzına sokmuş mandalinayı çocuk aç onu yicem diye uğraşıyo deli oldumAYnı
Aynı sıkıntılar bende de var çünkü herşeyi kafama takıyorum
Sabaha kadar inledi ağladı yavrum.oksurmeye bile hali yok.elleri surekli ağzı burnunda durmadı. Babasiyla 5 aydır ayriyiz hamileyken ayrıldık. Davamiz devam ediyor.cocugunu da görmek istemiyor.benim barisma çabalarımla 1 kez kolundan tutup zorla gösterdim cocugunu.birdaha da görmek istemiyor.ilk mahkememız oldu hiçbir görme talebinde bulunmadı. Çok Üzgünüm bugün ilk evlilik yildonumumuz.
Ben ıhlamur ve rezene içiriyorum rahatlatıyor. Bitki Çayı denedin mi?Beş gün yapmadığı oluyo en son yaptığında katı yapmıştı
Selamun aleykum anneler nasilsiniz? Bebişler nasil?
Bizim bugun 40imiz doldu elhamdulillah bugunleri gorduk.
Namaz kilan anneler nasil yapiyorsunuz? Ben sabah namazini ancak farzindan kildim uyanikti ve aglamaya basladi. Uyudugu zaman tabi normal kilarim. Bakalim insaAllah eskisi gibi 5 vakit kilmak nasip olur Rabbim kolayligini verir insaAllah.
Bu arada siz de dogum ve süt parası aldınizmi? Ben yurt disi vatandası oldugum icin alamiyormusum. Oğlum yurt disi dogumlu. Ama eşim gidip sordu babasının üzerinden alabilirmişiz. Form doldurup vermiş. Ocak sonu ancak yatar demiş bayan. Sizin bi bilginiz var mı?
Herkese hayirli huzurlu sakin bir hafta diliyorum ♡
Amaaan canım boşverdim artık herşeyi yani boşvermeye çalışıyorum, çünkü yapma desen olmuyo kırılıyo bu seferde.. Parmağa alıştırdı bizim kızı, parmağı sokunca Ağzına susuyoHm ben tam diyorum takmıcam aman naparsa yapsın diyorm yine beni çileden çıkartacak şeyler yapıo yha gecen de 40 ı bile çıkmamış ağzına sokmuş mandalinayı çocuk aç onu yicem diye uğraşıyo deli oldum
Valla bağırsak düzelenekadar çözüm su ve zeytinagdirCanım ben düzenleyecek bişeyler arıyorum
Denemedim canım ama deneyim ıhlamuru teşekkür ederimBen ıhlamur ve rezene içiriyorum rahatlatıyor. Bitki Çayı denedin mi?
Peki canım ilgin için teşekkür ederimValla bağırsak düzelenekadar çözüm su ve zeytinagdir
Sorma canım 20 gündür iki arada bir derede namaz kılıyorum koştura koştura Rabbim kabul eder inşallah.
Benim birde büyük oğlum var krese gidiyor tam gelme vakti aksam namazina denk geliyor onlami ilgileneyim bebeklemi namazamı yetiseyim şaşırıyorum ama bir şekilde namazım yetişiyor cok şükür daha kazaya bırakmadım.
Çoğunlukla uyanık oluyor yataga yatırıp yanında kılıyorum dua ediyorum dursun diye öyle idare ediyorum işte
Canim benim konusuruz elbet ben buradan cikamiyorm bebisten firsat buldukca cogu arkadas girmiyor artik sanirim face de gruptalar benim face m yok..bende yalnizim esim var diyemicem bazen yoktan beter ailem amasyada yalnizim aynrn oglum var sukur tatlim nesem her şeyim o gulusuyle dunyami aydinlatyo kurban oldugum..benim arkamda duran destek olan bir esim yok hep kendi ailesi haklidir ben olamadim bi turlu boyle insan kendini degersz hssediyor...ama dedigim gbi yavrum var ya gerisi bos...Bende etrafında bir sürü insan olup yanlızlıktan geberen insanım allahtan oğlum geldi istediğin zaman konuşabişrz tatlım hamilelikte de sonrasında da bu forum bana çok iyi geldi allah hepinizden raxı olsun
Canim cok gecmis olsun yavruna Allah sifa versin..esine Rabbim.merhamet versin evladini gormeyi kendi istesin insallah kuzucugun ona da ihtiyaci var hakkinda hayirlisi olsun barisman hayirliysa ins barisirsiniz evladiniz var Rabbim en ıyisini bilir canim bende cok kez bitti artik dedim dondum sonra meleklerimiz var ama nasipte ne varsa onu goruruz..Sabaha kadar inledi ağladı yavrum.oksurmeye bile hali yok.elleri surekli ağzı burnunda durmadı. Babasiyla 5 aydır ayriyiz hamileyken ayrıldık. Davamiz devam ediyor.cocugunu da görmek istemiyor.benim barisma çabalarımla 1 kez kolundan tutup zorla gösterdim cocugunu.birdaha da görmek istemiyor.ilk mahkememız oldu hiçbir görme talebinde bulunmadı. Çok Üzgünüm bugün ilk evlilik yildonumumuz.
Canim bende ihmal ettim acikcasi araya uzun zaman grince elbet bahanesi olmaz duzene yine sokcam insallah...cocuk ben odadan cikinca basiyo cigligi ama yapacak bise yok gece ve sabah rahat ama Rabbim yardimcimiz olsunMaşaAllah canim Allah bagislasin iki evladini da. Ama senin icin bir kat daha zor demek ki. Ameller niyetlere göredir boşuna dememisler demek ki isteyince gercekten Allah nasip ediyor kilabilmeyi kil payi yetissekte. Suan mesela uyuyor rahatca ogleni kildim ikindiye de az kaldi. InsaAllah boyle devam gider :) 40 gun hic kilmayinca biraz nefsimi kirmam gerek acik soylemem gerekirse.
Kızlar selam. Grubun Facebook adresinin linkini atar mısınız?
Cnm neden gaita istedi senden sikayetin neydiBebegimin Gaita tahlil sonucunda parazit ve yumu yazıyor bilgisi olan varmı kızlar,nette arastirdim ve pek bişey bulamadim,, çok telaslaniyorum yarın göstericem doktorumuza,bu aralar çok huzursuz ve istahsiz offff
Cnm bn farzlari kilabiliyirum valla kizim surekli yaninda olim istiyor firsati bulup kosuyorum anca farz kiliyorimSelamun aleykum anneler nasilsiniz? Bebişler nasil?
Namaz kilan anneler nasil yapiyorsunuz? Ben sabah namazini ancak farzindan kildim uyanikti ve aglamaya basladi. Uyudugu zaman tabi normal kilarim. Bakalim insaAllah eskisi gibi 5 vakit kilmak nasip olur Rabbim kolayligini verir insaAllah.
Bu arada siz de dogum ve süt parası aldınizmi? Ben yurt disi vatandası oldugum icin alamiyormusum. Oğlum yurt disi dogumlu. Ama eşim gidip sordu babasının üzerinden alabilirmişiz. Form doldurup vermiş. Ocak sonu ancak yatar demiş bayan. Sizin bi bilginiz var mı?
Bende 4 aya kadar eldiven takarim.sonra babasının cebinden para çekince keserim ve eldivenler elvedaaaaKızlar ben bebeğin elinw sürekli wldiven takıyorum eldiveni çıkarttığım an tırnağı olmasa bile yüzünü çiziyor. Hatta parmağını gözüme sonuyor sürekli gözünş kaşıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ellerde eldiven var mı?
Allah kabul etsin inşallah ne kadar güzel.Selamun aleykum anneler nasilsiniz? Bebişler nasil?
Maşallah canim yaaSorma canım 20 gündür iki arada bir derede namaz kılıyorum koştura koştura Rabbim kabul eder inşallah.
Benim birde büyük oğlum var krese gidiyor tam gelme vakti aksam namazina denk geliyor onlami ilgileneyim bebeklemi namazamı yetiseyim şaşırıyorum ama bir şekilde namazım yetişiyor cok şükür daha kazaya bırakmadım.
Çoğunlukla uyanık oluyor yataga yatırıp yanında kılıyorum dua ediyorum dursun diye öyle idare ediyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?