2015 Ekim Anneleri

Merhaba arkadaşlar bende Kasım annesiyim bebeklerinizin kirki cikinca değişme oldumu uykusu vs de

Merhaba kızlar benim de bebeğim 1 buçuk aylık oldu sadece anne sütü alıyor ama kaka problemimiz var. 1 hafta bekliyorum yapmayınca doktor fitil ve diyor fitille yaptırdık son iki seferdir. Zeytinyağı vermeye başladım ama yine iki gündür yapmıyor Nasıl düzelecek bu Fitil kullanmak istemiyorum artık

Valla benim kız meme boşsa sinirden kuduruyor. İlla dolu dolu yutkunacak sonda kalan sütü akış azalınca çekmeye tenezzül etmiyor çok fena çok (
o bende akşamları oluyor kaka yapıyor akşam o yüzden çok fazla acıkıyor emiyor emiyor meme donuyor akışı azalıyor sonra ağlaya ağlaya iki elinin arasına göğsümü alıp çeke çeke emmeye çalışıyor

Haklısın canım sabır...

Eşinin öle olmasına üzüldüm canım inş seni görür bazı erkekleri gerçekten anlamıyorum saçmalayabiliyolar benim eşimde aileaine karşı bana zıt yalnız kalınca iyi oluyo bende anlamafım gerçi benim tek sıkıntım kv ve ayrı ewe çıkamama meselesi ondan eşim hep arada kalıyor amann yha sıkıntı dert olmayan ev mi var bunada şükür haytm oğlanlarımız sağlıklı mutlu olsunlar da başka bişe istemiyorum

Namaz konusunda bende senin gbiyim ama allah tarafından mı ne ağlasa bile ben namaza durunca susuyor rabbim bi şekilde yardım ediyor yeterki biz ona yönelelim =)

merhaba anneler ben de ekim annesiyim,forumu okuyunca ne kadar benzer olaylar yaşadığımızı gördüm,yalnız değilmişim dedim.hem anneliğe alışıyoruz hem de etrafdaki insanlarla uğraşıyoruz.Allah hepimize sabır,ayakta kalma gücü,bebeklerimize de sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah

Ben 40 çıkana kadar zor sabrettim Allahım bitsinde namazımı kılayım diye dua ettim cok şükür mutlu oluyorum namaz kılınca

Bizimde 1 haftadir kaka sıkıntımız var sadece anne sütü alıyor normalde günde 7-8 kere yapıyordu birden kesildi. 3 gün bitince dr fitil verdi yaptı sonra 2 gün geçti kendisi yaptı bugün yine 2 gun geçti yapmazsa yarın yine fitil vercem crs.günüde dr. Kontrolü var bakalım ne diyecek

Namaz konusunda bende senin gbiyim ama allah tarafından mı ne ağlasa bile ben namaza durunca susuyor rabbim bi şekilde yardım ediyor yeterki biz ona yönelelim =)

Aynen öyle namaza durunca susuyor. Melekler oyalıyor sanırım bebisleri

Amin canım hoşgeldin aramıza

Allahh allahh nolmuş tosunuma yaaa geçmiş olsun hangi arada böyle oldu bi daha olmasın işallah dışarı çıkıncamı oldu?
Teyzeme gittiğimde biri vardı hastaydı aynı oda da muhtemelen ondan bulaştı birde dışarı çıktığım gün banyo yaptırmıştım hepsi bir araya gelip hasta oldu galiba

Parmakmı olucak şey değil kendi parmağını çöcugun agzinami sokuyor müsade etmesene canim ya eller mikrop dolu anca cahil insanlarin yapacagi bir sey inanılcak sey degil

Çok özür dilerim canım konuyu açtım üzdüm seni
Allah yardımcn olsun Rabbim her işinde kolaylık nasip etsin sana

Özür ne demek artık bu hayatımın gerçeği. Tek başıma bir çocuğa sahibim. Ve elimden geldiğince ona en iyi şekilde bakacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarimizi sağlık ve huzurla büyütmek nasip etsin.

Çok çaba sarfettim ama merhametsiz biriyle çok zor.hamile ve logusalik dönemimde oğlumla beni perisan etti hiç acımadi. 1 liraya muhtaç etti. Cocugunun nafakasini bile yatırmiyor. Onu Allaha havale ettim. Tarih ve oğlum onu asla affetmeyecek.

Canim bizde hep eldiven var cok ciziyor yuzunu maalesef cizikli oluyor eldiven mecbur oluyor

Canim kul hakkina gryor Allah affeder mi o da meçhul sen ve oglum iyi olunda insallah Allah islah etsin merhamet yoksunu...sen dimdik evladina yetersin Allahin izniyle maasallah guclu bir annesin tatlimm

Aynen canim artik sallamiyorum acikcasi banane...bi gun anlar da umarim gec olmaz ayrilik istemiyorm evlat var ortada ama anlayissizlik zor canim Rabbim hepimize huzur versin insallah sende kurtul insallah tez vakit o evden

buna cok uzuldum gercekten arkadasim nasil hayirsiz bir baba tamam esler ayrilabilir ama et tirkanktan ayrilirmi ileride cok pisman olacaktir eminim Rabbim sana yardim etsin insaAllah

Onun hayatında annesi dışında birine merhamet ettiğini görmedim. Ben barıştım cocugunu öyle gördü yoksa görmeyecekti.1 gün sonrada ayrıldık zaten. Dünyada böyle bir insan varmış ve ben gidip evlenmisim. HayatıM filmlerden farksız şu anda. 10 yıldır taniyordum üstelik.aynı eve girince böyle bi pislik olamaz dedim.bütün duygularını gizlemeyi çok iyi becermis. Allah delip delip çıkarsın bizim hakkımızı.çocuğunun giyecek kıyafeti yokken makam arabalarinda keyif surmenin acisini hayatı boyunca çeksin.Allah ona birdaha evlat nasip etmesin.

Bizimde bugün ikin sıkın mahvoldu hemen fitil verdim yaptı ama rahatlamadi sonra mamaya bi çay kasigi z yağı koydum ohh yaptı rahatladı bende rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…