o bende akşamları oluyor kaka yapıyor akşam o yüzden çok fazla acıkıyor emiyor emiyor meme donuyor akışı azalıyor sonra ağlaya ağlaya iki elinin arasına göğsümü alıp çeke çeke emmeye çalışıyorValla benim kız meme boşsa sinirden kuduruyor. İlla dolu dolu yutkunacak sonda kalan sütü akış azalınca çekmeye tenezzül etmiyor çok fena çok(
iyi ya normalmiş o zamanAynen canını benim o kahverengi akıntı 4-5 gün sürdü. Ben de anlamadım. Geçti sindie. Vücut yeni yeni kendine geliyor
Haklısın canım sabır...Amaaan canım boşverdim artık herşeyi yani boşvermeye çalışıyorum, çünkü yapma desen olmuyo kırılıyo bu seferde.. Parmağa alıştırdı bizim kızı, parmağı sokunca Ağzına susuyoay ne bileyim yaa.. Onlarında torunuya hiç bişeyi kötü niyetle yapmıyorlar, birazda hoş görmek lazım sanırım.. Biz çocuklarımız Eski zamanlarda ki büyümesin istiyoruz, onlarda Görmük geçirdik bişey olmaz diye veriyorlar.. Boşver canım hepsi gelip geçici şuan ihtiyacımız olan sadece sabır
Eşinin öle olmasına üzüldüm canım inş seni görür bazı erkekleri gerçekten anlamıyorum saçmalayabiliyolar benim eşimde aileaine karşı bana zıt yalnız kalınca iyi oluyo bende anlamafım gerçi benim tek sıkıntım kv ve ayrı ewe çıkamama meselesi ondan eşim hep arada kalıyor amann yha sıkıntı dert olmayan ev mi var bunada şükür haytm oğlanlarımız sağlıklı mutlu olsunlar da başka bişe istemiyorumCanim benim konusuruz elbet ben buradan cikamiyorm bebisten firsat buldukca cogu arkadas girmiyor artik sanirim face de gruptalar benim face m yok..bende yalnizim esim var diyemicem bazen yoktan beter ailem amasyada yalnizim aynrn oglum var sukur tatlim nesem her şeyim o gulusuyle dunyami aydinlatyo kurban oldugum..benim arkamda duran destek olan bir esim yok hep kendi ailesi haklidir ben olamadim bi turlu boyle insan kendini degersz hssediyor...ama dedigim gbi yavrum var ya gerisi bos...
Namaz konusunda bende senin gbiyim ama allah tarafından mı ne ağlasa bile ben namaza durunca susuyor rabbim bi şekilde yardım ediyor yeterki biz ona yönelelim =)Sorma canım 20 gündür iki arada bir derede namaz kılıyorum koştura koştura Rabbim kabul eder inşallah.
Benim birde büyük oğlum var krese gidiyor tam gelme vakti aksam namazina denk geliyor onlami ilgileneyim bebeklemi namazamı yetiseyim şaşırıyorum ama bir şekilde namazım yetişiyor cok şükür daha kazaya bırakmadım.
Çoğunlukla uyanık oluyor yataga yatırıp yanında kılıyorum dua ediyorum dursun diye öyle idare ediyorum işte
MaşaAllah canim Allah bagislasin iki evladini da. Ama senin icin bir kat daha zor demek ki. Ameller niyetlere göredir boşuna dememisler demek ki isteyince gercekten Allah nasip ediyor kilabilmeyi kil payi yetissekte. Suan mesela uyuyor rahatca ogleni kildim ikindiye de az kaldi. InsaAllah boyle devam gider :) 40 gun hic kilmayinca biraz nefsimi kirmam gerek acik soylemem gerekirse.
Merhaba kızlar benim de bebeğim 1 buçuk aylık oldu sadece anne sütü alıyor ama kaka problemimiz var. 1 hafta bekliyorum yapmayınca doktor fitil ve diyor fitille yaptırdık son iki seferdir. Zeytinyağı vermeye başladım ama yine iki gündür yapmıyor Nasıl düzelecek bu Fitil kullanmak istemiyorum artık
Namaz konusunda bende senin gbiyim ama allah tarafından mı ne ağlasa bile ben namaza durunca susuyor rabbim bi şekilde yardım ediyor yeterki biz ona yönelelim =)
merhaba anneler ben de ekim annesiyim,forumu okuyunca ne kadar benzer olaylar yaşadığımızı gördüm,yalnız değilmişim dedim.hem anneliğe alışıyoruz hem de etrafdaki insanlarla uğraşıyoruz.Allah hepimize sabır,ayakta kalma gücü,bebeklerimize de sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah
Teyzeme gittiğimde biri vardı hastaydı aynı oda da muhtemelen ondan bulaştı birde dışarı çıktığım gün banyo yaptırmıştım hepsi bir araya gelip hasta oldu galibaAllahh allahh nolmuş tosunuma yaaa geçmiş olsun hangi arada böyle oldubi daha olmasın işallah dışarı çıkıncamı oldu?
Parmakmı olucak şey değil kendi parmağını çöcugun agzinami sokuyor müsade etmesene canim ya eller mikrop dolu anca cahil insanlarin yapacagi bir sey inanılcak sey degilAmaaan canım boşverdim artık herşeyi yani boşvermeye çalışıyorum, çünkü yapma desen olmuyo kırılıyo bu seferde.. Parmağa alıştırdı bizim kızı, parmağı sokunca Ağzına susuyoay ne bileyim yaa.. Onlarında torunuya hiç bişeyi kötü niyetle yapmıyorlar, birazda hoş görmek lazım sanırım.. Biz çocuklarımız Eski zamanlarda ki büyümesin istiyoruz, onlarda Görmük geçirdik bişey olmaz diye veriyorlar.. Boşver canım hepsi gelip geçici şuan ihtiyacımız olan sadece sabır
Çok özür dilerim canım konuyu açtım üzdüm seni
Allah yardımcn olsun Rabbim her işinde kolaylık nasip etsin sana
Canim cok gecmis olsun yavruna Allah sifa versin..esine Rabbim.merhamet versin evladini gormeyi kendi istesin insallah kuzucugun ona da ihtiyaci var hakkinda hayirlisi olsun barisman hayirliysa ins barisirsiniz evladiniz var Rabbim en ıyisini bilir canim bende cok kez bitti artik dedim dondum sonra meleklerimiz var ama nasipte ne varsa onu goruruz..
Canim bizde hep eldiven var cok ciziyor yuzunu maalesef cizikli oluyor eldiven mecbur oluyorKızlar ben bebeğin elinw sürekli wldiven takıyorum eldiveni çıkarttığım an tırnağı olmasa bile yüzünü çiziyor. Hatta parmağını gözüme sonuyor sürekli gözünş kaşıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ellerde eldiven var mı?
Canim kul hakkina gryor Allah affeder mi o da meçhul sen ve oglum iyi olunda insallah Allah islah etsin merhamet yoksunu...sen dimdik evladina yetersin Allahin izniyle maasallah guclu bir annesin tatlimmÇok çaba sarfettim ama merhametsiz biriyle çok zor.hamile ve logusalik dönemimde oğlumla beni perisan etti hiç acımadi. 1 liraya muhtaç etti. Cocugunun nafakasini bile yatırmiyor. Onu Allaha havale ettim. Tarih ve oğlum onu asla affetmeyecek.
Aynen canim artik sallamiyorum acikcasi banane...bi gun anlar da umarim gec olmaz ayrilik istemiyorm evlat var ortada ama anlayissizlik zor canim Rabbim hepimize huzur versin insallah sende kurtul insallah tez vakit o evdenEşinin öle olmasına üzüldüm canım inş seni görür bazı erkekleri gerçekten anlamıyorum saçmalayabiliyolar benim eşimde aileaine karşı bana zıt yalnız kalınca iyi oluyo bende anlamafım gerçi benim tek sıkıntım kv ve ayrı ewe çıkamama meselesi ondan eşim hep arada kalıyor amann yha sıkıntı dert olmayan ev mi var bunada şükür haytm oğlanlarımız sağlıklı mutlu olsunlar da başka bişe istemiyorum
buna cok uzuldum gercekten arkadasim nasil hayirsiz bir baba tamam esler ayrilabilir ama et tirkanktan ayrilirmi ileride cok pisman olacaktir eminim Rabbim sana yardim etsin insaAllah
Ben 40 çıkana kadar zor sabrettim Allahım bitsinde namazımı kılayım diye dua ettim cok şükür mutlu oluyorum namaz kılınca
Bizimde 1 haftadir kaka sıkıntımız var sadece anne sütü alıyor normalde günde 7-8 kere yapıyordu birden kesildi. 3 gün bitince dr fitil verdi yaptı sonra 2 gün geçti kendisi yaptı bugün yine 2 gun geçti yapmazsa yarın yine fitil vercem crs.günüde dr. Kontrolü var bakalım ne diyecek
Aynen öyle namaza durunca susuyor. Melekler oyalıyor sanırım bebisleri
Parmakmı olucak şey değil kendi parmağını çöcugun agzinami sokuyor müsade etmesene canim ya eller mikrop dolu anca cahil insanlarin yapacagi bir sey inanılcak sey degil[/. Canım bende dicek takat kalmadı demiyorum o yüzden, gidecekler sonuçta sabrediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?