• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar milupanin gece çayı hakkında ne düşünüyorsunuz.herkes memnun kalmış ama eczanelerde 6-12ay için.nette 0-6var ama eczaneye sorduk 0-6ay için kesinlikle oyle bir çay yok dediler.kimileri alıp yine kullanıyor gece rahat uyusun istiyorum hep ihhhhh uhhhh yapmaktn uyumuyor

Aynen bend3 ya yemek yiyemiyorum tekim kimsem yok burda uff
Cnm ben doğumumun 3.gününden beri şiddetli Migde kramplari gecrdm 53.gününe kadar yaşadım bunu gitmedim dr.ta ki ağrım hiç gecmeyene kadar.kramp sandığım şey safra kesemde ki bircoook sayıda taşın yaptığı sanciymis.karaciğer enzimlerim tavan yapmış taş kanala girince.uc gün hastanede yattım komşular baktı çocuğuma ailem gelene kadar.gurbet zor.ameliyat olmam gerek ama bebeğim küçük ya su tum kesilirse çok korkuyorum

Slm anneler nasılsınız hasta olan bebişlerimiz inş Bi an önce iyileşirler ben dahil sütü az olan anneler inş. Bol bol sütümüzün olduğu mama vermediğimiz günlerde gelecek inş benim sütümü arttıran tek şey uyku onundışındakiler çok etkilemedi ama ne Zaman uyusam sütüm artıyo ama oğlum ne yazıkki izin vermiyo işin kötüsü sadece bende duruyo hafta sonu eşimin memleketine gittik durmuyor sürekli ağlıyo deyince inanmıyorlar dı orda oğlum daha Bi huzursuzdu sesi kısıldı sürekli ağlamaktan o kadar ses bide ev sobalı soğuktan donduk resmen eve geldik oğlum anladı galiba dünden beri çok Mutlu sürekli gülücükler saçıyo

Bide oğlum a önceden sma gold veriyordum sıkıldı galiba emmiyo diliyle ittiriyordu aptamile geçtik tadı daha güzel diye Bi iki emiyo sonra Onur'a ittirmeye başladı biberondan mı ki dedim sütümü sağdım başta Bi ittirdi sonra anladı anne sütü olduğunu löp löp içti ama sütüm de az gibi acaba mamaları doyduğu için mi içmiyo yoksa tatlarından mı içerdedir max 50 içiyor Onunda yarısını kusuyo ama çok hıysuz Bi Bebek sürekli mememde olduğu için sütümde birikmiyor şaştım kaldım

Cnm ben doğumumun 3.gününden beri şiddetli Migde kramplari gecrdm 53.gününe kadar yaşadım bunu gitmedim dr.ta ki ağrım hiç gecmeyene kadar.kramp sandığım şey safra kesemde ki bircoook sayıda taşın yaptığı sanciymis.karaciğer enzimlerim tavan yapmış taş kanala girince.uc gün hastanede yattım komşular baktı çocuğuma ailem gelene kadar.gurbet zor.ameliyat olmam gerek ama bebeğim küçük ya su tum kesilirse çok korkuyorum
Ay cok zor gecirmisin gecmis olsun

Slm anneler nasılsınız hasta olan bebişlerimiz inş Bi an önce iyileşirler ben dahil sütü az olan anneler inş. Bol bol sütümüzün olduğu mama vermediğimiz günlerde gelecek inş benim sütümü arttıran tek şey uyku onundışındakiler çok etkilemedi ama ne Zaman uyusam sütüm artıyo ama oğlum ne yazıkki izin vermiyo işin kötüsü sadece bende duruyo hafta sonu eşimin memleketine gittik durmuyor sürekli ağlıyo deyince inanmıyorlar dı orda oğlum daha Bi huzursuzdu sesi kısıldı sürekli ağlamaktan o kadar ses bide ev sobalı soğuktan donduk resmen eve geldik oğlum anladı galiba dünden beri çok Mutlu sürekli gülücükler saçıyo
Aynen cnm bende uyursam artıyor süt ama bu kuş uykulu kuzumla ne mümkün memede uyuyor yatağına koyuyorum en fazla 15 dk:( ne ev işi ne yemek hiç bir iş yapamıyorum bu bebeler ne Zaman gündüz şöyle 1-2 saat uyumaya başlayacaklar ben 4.ay sonunda ek gıdaya geçicim inş o Zaman mamadan kurtuluruz

Ay cok zor gecirmisin gecmis olsun
Sagol cnm.boşver devamlı memede olmasi süt kanallarını daha çok açacak artacak sütun.emmek artırıyor.belki mamadan değil sütun yetiyordur cnm ondan almıyor olabilir.ben dogdugundan beri sadece anne şutu verdim hastanede yattığım üç gün sadece mama.çıkınca tekrar meme verdim.Ama annem ısrarla arada mama vermemi ondada çok besleyici olduğunu Onunda çocuğa faydalı oldugnu söylüyor.mama kötü birşey değil canim şükür halimize en azından sutte veriyoruz alıyor vitamin

Sagol cnm.boşver devamlı memede olmasi süt kanallarını daha çok açacak artacak sütun.emmek artırıyor.belki mamadan değil sütun yetiyordur cnm ondan almıyor olabilir.ben dogdugundan beri sadece anne şutu verdim hastanede yattığım üç gün sadece mama.çıkınca tekrar meme verdim.Ama annem ısrarla arada mama vermemi ondada çok besleyici olduğunu Onunda çocuğa faydalı oldugnu söylüyor.mama kötü birşey değil canim şükür halimize en azından sutte veriyoruz alıyor vitamin
:)sana attığım Msjda ayşegül e de Cvp vermişim yeni uyeyim anca öğreniyorum:)

Ben bazen çıkıp gidicem artk dayanamıyorum diyorm eğer sinirliyse nereye gdersen git çocuğu götüremezsin dio bide öle ciddi ki hiç demiyo ki niye öle diyosun ne ayrılması çocuğu düşün demiyo ama bi müddet sonra çocukla birlikte geliyo yanıma sensiz olmuyo olmaz dio sonra unutuveriyorm ne ye sinirlendiğimi =) inşallah canım bende artık bıktım aslında iyiydik biz taki eşimin abisi eşimin eski sevgilisiyle nişanlanana kadr kızı gördkçe deliriyorm ne biçim mide var bunlarda ayy gece gece yine sinirlendm hep dua ediyrm aklımı yitirmeden bu evden gitmek için
Tatlim asla kinamak degil ama cdden cok ilginc o kizla abisinin nisanlanmasi sira dışı sen bosver mutluluguna bak esinle oglunla dgerleri bos..delirmek cok normal kimse olağan karsilayamaz boyle bir durumu ama salla gtsin..canim erkekler sonradan canim cicim diyor ama uzdukten sonra pek kiymeti kalmıyor bide o gdecem dedgimde cocuk bende kalir diyo ya guluyorm cok komik her durumda bizde cunku emziryoruz biz evlatlarimizi..emzirme olmasa da bize cook ihtiyaclari var ...yine de Rabbim hepimizin yuvasina selamet huzur versin insallah

Merhaba ekim anneleri ben kasim annesiyim siz tecrubeli annelere bi sorm var
Bebegim geceleri cok huzursuz ve kesinlikle uyumuyor butun bebeklermi bole 1 aylik olduk artik kafayi yicem cok yorgunum
Tatlım gaz sancisi varsa damla kullanabilirsin benimki de ilk baslarda uyumuyor ustune de agliyordu sukur smdi duzene girdi 55 gunluguz gece 12 1 gbi uyuyor hic uyanmadan 5 bucuk 6 bucuk gbi uyaniyor bu araliklarda ben ac mi dye dusunuyorm ama uyuyu tatlim...duzene girecektir

Bide oğlum a önceden sma gold veriyordum sıkıldı galiba emmiyo diliyle ittiriyordu aptamile geçtik tadı daha güzel diye Bi iki emiyo sonra Onur'a ittirmeye başladı biberondan mı ki dedim sütümü sağdım başta Bi ittirdi sonra anladı anne sütü olduğunu löp löp içti ama sütüm de az gibi acaba mamaları doyduğu için mi içmiyo yoksa tatlarından mı içerdedir max 50 içiyor Onunda yarısını kusuyo ama çok hıysuz Bi Bebek sürekli mememde olduğu için sütümde birikmiyor şaştım kaldım
Canim bence sutun yetiyor mama fazla geliyor olabilir tatlim kilo.alimi guzelse doktorun soyler verme diyebilir bana mama verse emdikce artarmis sut annede sutu azaltacak bir rahatszlik yoksa ki hepimizi Allah korusun o zaman sut vlbebise yeter deniyor

Selam cici hanımlar keyifler nasil.ben mutluyum.yardimci aldım yanıma 6 gun sabah 8 akşam 6 genç bi kız. Hem çocuklara bakacak hemde temizlik yapacak.allah eşindem razı olsun.istemediğim halde tuttu bana.kızı 1 yıl kadar eğitim tekrar işime donmek istiyorum.Çağan iyii sukur 3.ayin içindeyiz uykularımız düzenli gülücük saçıyor artık. Büyük oğlum utkuda iyi hepinizin ellerinden oper

Tatlım gaz sancisi varsa damla kullanabilirsin benimki de ilk baslarda uyumuyor ustune de agliyordu sukur smdi duzene girdi 55 gunluguz gece 12 1 gbi uyuyor hic uyanmadan 5 bucuk 6 bucuk gbi uyaniyor bu araliklarda ben ac mi dye dusunuyorm ama uyuyu tatlim...duzene girecektir
Ayyy insallh benimde oyle mışıl mışıl uyuyacagi gün yakındır cnm.en fazla uyuduğu üç saat o da herzaman değil.gaz ilacı kullaniyiz çok iyi fakat yine de kuruntu çok bebegimde kendini rahat bırakmıyor uykuda Ahhhh uhhh çok yapıyor gaz yapıyormuş sordu üç aydan Snra geçer dedi dr

Sanifm gazi oluyo anlmiuorumda ya ne zor ismis

Ayyy insallh benimde oyle mışıl mışıl uyuyacagi gün yakındır cnm.en fazla uyuduğu üç saat o da herzaman değil.gaz ilacı kullaniyiz çok iyi fakat yine de kuruntu çok bebegimde kendini rahat bırakmıyor uykuda Ahhhh uhhh çok yapıyor gaz yapıyormuş sordu üç aydan Snra geçer dedi dr
Allahin izniyle o saatler artacak senin gunlerde bu da oleydi 2 de uyuyor 4 e kadar ayaktayiz cunku agliyo yirtinarak 4 te uyuyodu 7 ye kadar azdi uyku gece iki nedir uyudugu saat☺☺duzene grecek canim

Selam cici hanımlar keyifler nasil.ben mutluyum.yardimci aldım yanıma 6 gun sabah 8 akşam 6 genç bi kız. Hem çocuklara bakacak hemde temizlik yapacak.allah eşindem razı olsun.istemediğim halde tuttu bana.kızı 1 yıl kadar eğitim tekrar işime donmek istiyorum.Çağan iyii sukur 3.ayin içindeyiz uykularımız düzenli gülücük saçıyor artık. Büyük oğlum utkuda iyi hepinizin ellerinden oper
Maşallah cagana Canim.yardımcı alman iyi olmuş.bir cocuga yeri geliyor zorlaniyoru ikinci olsa nasil idare Ederdik acaba:)

Maşallah cagana Canim.yardımcı alman iyi olmuş.bir cocuga yeri geliyor zorlaniyoru ikinci olsa nasil idare Ederdik acaba:)
Sağolasın. Doğru diyosun idare ediliyor ama annenin hiç sosyal hayatı kalmiyo.ev içindeyim gün boyu çıkamıyorum. Sadece akşamları ve pazarları. Böylelikle bir kufore komşuya kahveye gidebilcem

Allahin izniyle o saatler artacak senin gunlerde bu da oleydi 2 de uyuyor 4 e kadar ayaktayiz cunku agliyo yirtinarak 4 te uyuyodu 7 ye kadar azdi uyku gece iki nedir uyudugu saat☺☺duzene grecek canim
Insallah duzene girer tatlim Iki ay sonra girer dediler 64gun oldu bekliyoruz:)

Gaıta tahlilimiz temız çıktı bir arkadaş sormuştu neden istedi doktorunuz dıye kakasını sulu ve sık yapıyordu Arada da yesıl yapıyordu çok şükür iyi çıktı.bende mama ve memeyle devam edenlerdenım ama artık mamayı yemıyo dılıyle hep ıttırıyo bıberonu,sütümde az diye mama+meme devam ediyorduk günde 7,8 sefer mama verıyordum gıderek azaldı günde 1e duştu sımdı onuda ıstemıyor,sütüm 2 aydan sonra arttı doktor ıcmıyorsa zorlama dedı günde 3 defa ıdrarını yapıyorsa besleniyordur Merak etme dedı gece 4 kadarda hıc uyumuyor gündüz uyuyor yarında 2 ay asımız var bakalım ins.ateşlenmez mama+ memeyle devam eden arkadaşlar mamayı bırakan oldumu '? Bıde her yemekte. Kımyon yıyorum hem şutu arttırıyor hem gaza ıyı gelıyor.süt arttırmak ıcın herseyı denedım humana laktamıl süt boza hıc bir ıse yaramadı ' mama takvıyesı yapan arkadaşlar gerçekten 2. Aydan sonra süt artıyor stres yapmayın

Back
X