Bende o kadar dikkat Ettim ki hasta olmasın diye ama oldu işte. Hemen yarın doktora gotureyim sürekli uyuyor 2 gündür. Cocugumun babasıda yokbütün sorumluluk bende çok zor
Kızlar yalnız değilsinizisland bende sizinle aynı durumdayım 2. Ayımızı doldurduk hala alışamadım bu duruma üzülüyorum özellikle misafirlikte ya da biri geldiğinde emziriyorum ve doymuyor Bebek mama vericem diye utanıyorum yetmiyorum kızıma suçlu hissediyorum kendimi aman işte bir sürü psikolojik tramva yaşıyorum ama elimden birşey gelmiyor nasip böyleymiş
Kıyamam yaa aynı duygular bende de. Hepimizi yıpratıyor bu durum içten içe engel olamıyoruz ve kafa rahatlayamadığı için de sütümüzü etkiliyor. Bir kısır döngü sanki. Kendini çok kötü hissediyorsan sağdığım süt vardı üstüne onu vereyim de. Kötü bir şey değil bukadar mama vermek ama ben de dahil bi türlü kabullenemiyoruzKızlar yalnız değilsinizisland bende sizinle aynı durumdayım 2. Ayımızı doldurduk hala alışamadım bu duruma üzülüyorum özellikle misafirlikte ya da biri geldiğinde emziriyorum ve doymuyor Bebek mama vericem diye utanıyorum yetmiyorum kızıma suçlu hissediyorum kendimi aman işte bir sürü psikolojik tramva yaşıyorum ama elimden birşey gelmiyor nasip böyleymiş
Canim bende aynı şeyleri yasadin mm Dr götürdüm tam zamanında gelmişim dediii yoksa bronsit olacakmış 5 günlük antibiyotik kulanım şükür yavrum eskiye döndüğü emiyo rahat rahat Dr sordum Antibiyotik eee gerek varmış kulanma sanan geçmez hatta haftaya bana bronsit olarak gelirsin dediii bebekleri anne sütü aldıkları içinin kolay kolay hasta olmazlar aaaa küçük oldukları içinde hastalığın seyrini hızlı olurrr bilemezsin demiştim o yüzden korkmaaaBenimkide dün öyleydi hırıltı vardı çok az öksürük bütün gün uyudu halsizdi hastaneye götürdüm sonunda bronşit olmuş gece hastanede kaldık
Sağolasın. Kısmetse aktif edeceğim bekliyorum.Face
Face geçince canım ihmal ediyoruz burayı sanırım paylaşımlarından mahrum kalmasak iyi olurdu aslında facede
Tabi önce burnunu temizlediler hırıltı devam edince hava verdiler 3 doz hala hırıltı devam edince hastaneye yatış verdi serum ve antibiyotik verdiler röntgen istemişlerdi biz çektirmedik havayla devam ettiler sabah biraz daha iyi olunca eve çıkış veriyordu ki ateşi çıkmaya başladı mecbur çektirdik röntgeni bronşitmiş ateşi normale dönünce çıktık antibiyotik ve hava vermeye devam ediyoruz sık sık da burnunu temizliyoruzPeki doktor herhangi bi tedavi uyguladımi yada ilaç verdimi
Sakın ihmal etme bende dr arayıp sordum öksürüğü az hırıltısı emmesine engel değilse getirmene gerek yok burnunu temizle yeter demişti o gün mevlüdümüz vardı sürekli uyudu ki normalde uykusu çok azdır akşamüstü bu çocuk bu kadar uyumazdı aç olduğunda ağlamıyor bile diye götürdüm acileBende o kadar dikkat Ettim ki hasta olmasın diye ama oldu işte. Hemen yarın doktora gotureyim sürekli uyuyor 2 gündür. Cocugumun babasıda yokbütün sorumluluk bende çok zor
Bizimki olmuş bile bronşit anlamadım bir anda nasıl oldu 1 günde hemen ilerlemiş dediğin gibi ufak oldukları için çok hızlı ilerleyebiliyormuş antibiyotik ve havaya devam ediyoruz bugün kendi dr una da göstericez inş kısa sürede atlatırCanim bende aynı şeyleri yasadin mm Dr götürdüm tam zamanında gelmişim dediii yoksa bronsit olacakmış 5 günlük antibiyotik kulanım şükür yavrum eskiye döndüğü emiyo rahat rahat Dr sordum Antibiyotik eee gerek varmış kulanma sanan geçmez hatta haftaya bana bronsit olarak gelirsin dediii bebekleri anne sütü aldıkları içinin kolay kolay hasta olmazlar aaaa küçük oldukları içinde hastalığın seyrini hızlı olurrr bilemezsin demiştim o yüzden korkmaaa
Babası nerde canım? Zaten sakınılan göze çöp batar derler ya. Benimde büyük oğlum yine 1 aylık filandı gelen gidenden kaptı hasta oldu ama bu kadar ağır değildi. Korkuyordum bende aman bu da öyle olmasın çok diye ama sağolsun abisi hastayken sürekli yanında öksürdü uzaklaştırdıkça daha çok geldi ve kardeşine ve banada bulaştırdı. Tam 3 gece kaldık çok zordu ama şükürler olsun atlattık.
Emmesi nasıl peki bronşitte çocuk tıkalı olduğu için ememiyor birde inleme varmı?
Sakın ihmal etme bende dr arayıp sordum öksürüğü az hırıltısı emmesine engel değilse getirmene gerek yok burnunu temizle yeter demişti o gün mevlüdümüz vardı sürekli uyudu ki normalde uykusu çok azdır akşamüstü bu çocuk bu kadar uyumazdı aç olduğunda ağlamıyor bile diye götürdüm acile
Artık o da etkilemiyor kiDoğduğu günden beri mama veriyorum ama kabız olmadı çok şükür. Bunu bol su icirmeme bağlıyorUm.poposo bu kulak çubuğu zeytinyagliyarak uyarabilirsin
Beş gün yapmadığı oluyo en son yaptığında katı yapmıştı2 ya da 3 kere mama veriyorum canım. Eskiden her bezinde kaka olurdu şimdi 1 kere toplu halde yapıyor. Sen nasıl anladın kakalak zor yapsalar da sıvı halde birkaç günü geçirdi mi?
Aptamilden memnun kalmadınız mı canım? Biz memnunuz golden goat düşünmüştüm ama vazgeçtim Aptamilden memnunken risk almayayım dedim.
Allahh allahh nolmuş tosunuma yaaa geçmiş olsun hangi arada böyle olduSakın ihmal etme bende dr arayıp sordum öksürüğü az hırıltısı emmesine engel değilse getirmene gerek yok burnunu temizle yeter demişti o gün mevlüdümüz vardı sürekli uyudu ki normalde uykusu çok azdır akşamüstü bu çocuk bu kadar uyumazdı aç olduğunda ağlamıyor bile diye götürdüm acile
Ozaman fitil koyArtık o da etkilemiyor ki
Canım ben düzenleyecek bişeyler arıyorumOzaman fitil koy
Sabaha kadar inledi ağladı yavrum.oksurmeye bile hali yok.elleri surekli ağzı burnunda durmadı. Babasiyla 5 aydır ayriyiz hamileyken ayrıldık. Davamiz devam ediyor.cocugunu da görmek istemiyor.benim barisma çabalarımla 1 kez kolundan tutup zorla gösterdim cocugunu.birdaha da görmek istemiyor.ilk mahkememız oldu hiçbir görme talebinde bulunmadı. Çok Üzgünüm bugün ilk evlilik yildonumumuz.
Aa niye utanacaksin arkadasim onemli olan bebeginin doymasi el alem zaten oyle de konusur boylede. Bende suan yalanci uc takip emziriyorum ucum var ama kücuk beyin boyle kolayina geliyor. Her neyse bana demesinmi biri oyle ememez ac kalir filan iyice kafaya taktim. Doktor kontrolune gittik doktora ben sormadan o dedi sutun yetiyor kilo alimi gayet iyi. Rahatladim bende bundan sonra kim ne derse desin. Sende takma cekinme utanma.Kızlar yalnız değilsinizisland bende sizinle aynı durumdayım 2. Ayımızı doldurduk hala alışamadım bu duruma üzülüyorum özellikle misafirlikte ya da biri geldiğinde emziriyorum ve doymuyor Bebek mama vericem diye utanıyorum yetmiyorum kızıma suçlu hissediyorum kendimi aman işte bir sürü psikolojik tramva yaşıyorum ama elimden birşey gelmiyor nasip böyleymiş
Bakayim bende bir suru grup vardir kesin nerden taniycaz dogru olani?Ekim anneleri 2015
Bende etrafında bir sürü insan olup yanlızlıktan geberen insanım allahtan oğlum geldi istediğin zaman konuşabişrz tatlım hamilelikte de sonrasında da bu forum bana çok iyi geldi allah hepinizden raxı olsunCanim hani humana emzirme cayi vardi ya onun yerine bu sanirim artik o yok cunku sut kanallarini uyarip artis sagliyor dun basladim ben...sutum iyi sukur ama ise başlayınca lazim olur diye buzluga aticam ben su cok icmiyorum ama bol su ve hosaf ictigm gun de epey artiyor..canim sut gderek artar diyorlar sen cevrende olup bitene aldiris etme biliyorum zor bende esimle tartisinca strese grmim diye sallamiyorm acikcasi etli ediyor cunku senin sutun iyi buna iban once az diye dusunme gor artacak da Allahin izniyle Rabbim rizkini verir bebislerin ayrica mamalar var sukur ben kullanmadm ama gerekirse kullanirim doysun meleklerimiz yeter nolur takma o kaynanayi ve eger senin sutunun azalmasina sebep oluyorsa cdden vebali buyuk hakka grmis oluyor yavrucagin rizki cunku tatlim bu arada amma da uzun yazmisim naparsin yalnizlik iste ole cok ihtiyacim oluyor ki konusabilmeye☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?