Canim.ayni durum bende de var buzluga da atamiyorm gunduz cok.emiyor onceden sagdigimda ikisinden 200 u geçiyordu ama 10 dk sagiyordum simdi nerdee.niye azaldi ki hele sol epey az gogsumde kucuk saga gore...insallah artar yine artik sagmiyorum 1 haftadir zaten bitiryor...3 kutu mamsel aldim yarin gelecek insallah ise yarar hepimizin bol olsun sutu insallah
112 tl olan dimi cnmPTT ye yatıyor canım., yatınca mesaj gönderiyorlar
Cok sagol cnm 300 tlyi aldm digerine başvuru yaptm ama nereye yattığını bilmiyordum cok açıklayıcı oldu tesekkurlercnmEmzirme parası dediğin 112 tl se ziraat bankasından 300 tl doğum parasını diyorsan ptt den canım
Cnm eski kafalı insanlarla ugrasmak zor mama vermeyen anne sayısı cok az sem zaten vermek istemezsin en çok anne üzülür emziremedigi icin ya da az sut geldigi icin o bebegin rıskı neyse onu yiyecek o biraz zor ama dedikleri bi kulağından girsin diğerinden çıksınTecrübelere de ihtiyacımız var.. Valla ben burayı okurken çok rahatlıyorum, sizide okuyunca içimde bi ferahlama oldu.. Benim tek sıkıntın yanlız kalamama ve sürekli Kv nin kp nin bişy söylemesi. Aslında onlar olmasa mama vermeyi hiçde takmam.. Kötü niyetle tapmıyorlar ama benim sütümün az olmasını bilmeyen yok, öyleki buna benide Fazlasıyla insndırıyorlar.. Hatta onların Yüzünden tamamen benden kopacak diye korkmuyo değilim.. İşte benim sütümün olmamasının tek sebebi onların bana haZırladığı sıkıcı, boğucu, her an tedirginlik içinde Olduğum ortam.. Takmamak elde değil, bi am önce gitsinler diye dua ediyorum ve eminim sütümde inanılmaz artış olucak.. Onlar bize yardım etmek için varlar ama farkında olmadan yapılanlar beni ciddi manada mutsuz ediyo
Bebegini neyle besliyorsun benim oglumda ayni kilolarda ben mama takviyesi yapiyorum malesef 35 gunden sonra doymamaya basladi. Kilosu beni tedirgin ediyorKızlar 2 aylik olduk 6 bucuk kiloyuz 3 numara beze geçiyorum büyük gelmez herhalde 2 numara sıkıyor kızarıklık yapıyor
Canım bu Mamma milk maker nasil birşey ilk kez duydum biraz bahsedermisin? Nerden aldın nasıl ve ne kadar kullanılır ne kadar etkili vs.Dr bana Mamma milk maker verdi şiddetle tavsiye ederim mamsel de kullandım iyiydi Ama bunda süt taşıyo
Ben de hastane tipi medela kullanıyorum ama sağmıyorum bayadır güzel emdiği için bişey kalmıyor zaten memede. Dünden beri içiyorum canım inşallah etki eder.B
yap tabi cnm inş işe yarar sizde de ben doğum yaptım yapalı yapıyorum kimyonu rezeneyi bugun emzirdim yarım sa sonra sağdım 110 ml çıktı ama yarım saat falan sağdım sanırım cihaz da önemli benimki hastane tipi sut sağma makinesi diye geçiyor ameda nın ikilisi
Ben emzirmenin üstüne mama takviyesini biberonla yapıyorum canım şükür şimdilik sorun yok. Bir güzel emiyo üstüne de tatlının geleceğini biliyor velet :))Kızlar bi sorum olacak bebişlerinize biberon kullanıyormusunuz çevremde kullanma memeyi almıyor bi süre sonra bırakıyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bizim doktorumuz her muayenede kontrol ediyor. Kalça çıkığınız yok bence gereksiz ultrason ama sağlık ocağı çok sıkıştırıyorsa çektirebilirsin dedi. Doktorumuza güveniyorum çektirmeyeceğim canımKızlar kalça ultrasonu cektirdinizmi ?
Canim bizimkinin de anne sütü sariligi idi kesmedir emzirmeye 2.5 aylık suan yeni geçti. Gecmesse e.ayda yapacaktı tahlilleri.sislik bizede var göbek fıtığı dr zamanla geçer dedi.banada koy diyorlar ama koymadim dahaKizlarr oğlumda hala hafif sarılık var dr anne sütü sariligi olabilir dedi ek MAMA verdi sütüm yetmedi rengi azalmazsa tahlil yaparız nedenini Buluruz dedibirde oğlumun göbek deliği sis dr geçer kaslar geliştikçe dedi bazı akrabalar bi şey koy bantları diyorlar ne dusunuyorsunuz
Canim cok sagol eger pek fayda etmezse ondan icerim tatlım sutler tassin bol bol hepimizden insallah☺Dr bana Mamma milk maker verdi şiddetle tavsiye ederim mamsel de kullandım iyiydi Ama bunda süt taşıyo
Geçmiş olsun cnmkızlar dün oğlumun testisleri şişmişti doktora götürdük su fıtığı varmış pazartesi günü ultrason çektirecez kasık fıtığı var mı diye eğer yoksa 1 yaşına kadar bekleyecekmişiz su fıtığı geçmezse ameliyat olcakmış. o kadar moralim bozldu ki anlatamam. hiç öyle bişey aklıma gelmemişti. bi gece 2 saat ağladıığının prşine altını açtığımda dikkatimi çekmişti. böyle bişey başına gelen var mı
Canım bu Mamma milk maker nasil birşey ilk kez duydum biraz bahsedermisin? Nerden aldın nasıl ve ne kadar kullanılır ne kadar etkili vs.
Canim bizimkinin de anne sütü sariligi idi kesmedir emzirmeye 2.5 aylık suan yeni geçti. Gecmesse e.ayda yapacaktı tahlilleri.sislik bizede var göbek fıtığı dr zamanla geçer dedi.banada koy diyorlar ama koymadim daha
Canim cok sagol eger pek fayda etmezse ondan icerim tatlım sutler tassin bol bol hepimizden insallah☺
Insallah canim benim haklisin ek gidaya başladığımızda rahat olacakİnşallah canım hayirlisiyla 1 altı aylık olursak ek gıdalarla daha iyi olacak
Merhaba canım lekelere şeklinde mi yoğun kanama mı? Adet olmuş olabilir misinMerhaba güzel anneler size bi sorum olacak benim 40im cikali 1hafta oldu ve kanamam bitmedi sizdede böyle olan varmi?
Basta adet olmusum gibiydi ama simdi leke gibi ayıptır soylemesi lavobodada pihti geliyoMerhaba canım lekelere şeklinde mi yoğun kanama mı? Adet olmuş olabilir misin
Benim de arada lekelenme gibi oldu ama devamı gelmedi. Doktoruna gidip muayene olsan anlaşılır canım. Yoğun kanamanın bitmiş olması lazımBasta adet olmusum gibiydi ama simdi leke gibi ayıptır soylemesi lavobodada pihti geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?