2015 Ekim Anneleri

Dr bana Mamma milk maker verdi şiddetle tavsiye ederim mamsel de kullandım iyiydi Ama bunda süt taşıyo

Cnm eski kafalı insanlarla ugrasmak zor mama vermeyen anne sayısı cok az sem zaten vermek istemezsin en çok anne üzülür emziremedigi icin ya da az sut geldigi icin o bebegin rıskı neyse onu yiyecek o biraz zor ama dedikleri bi kulağından girsin diğerinden çıksın

Kızlar 2 aylik olduk 6 bucuk kiloyuz 3 numara beze geçiyorum büyük gelmez herhalde 2 numara sıkıyor kızarıklık yapıyor
Bebegini neyle besliyorsun benim oglumda ayni kilolarda ben mama takviyesi yapiyorum malesef 35 gunden sonra doymamaya basladi. Kilosu beni tedirgin ediyor

Dr bana Mamma milk maker verdi şiddetle tavsiye ederim mamsel de kullandım iyiydi Ama bunda süt taşıyo
Canım bu Mamma milk maker nasil birşey ilk kez duydum biraz bahsedermisin? Nerden aldın nasıl ve ne kadar kullanılır ne kadar etkili vs.

Ben de hastane tipi medela kullanıyorum ama sağmıyorum bayadır güzel emdiği için bişey kalmıyor zaten memede. Dünden beri içiyorum canım inşallah etki eder.
Kızlar bi sorum olacak bebişlerinize biberon kullanıyormusunuz çevremde kullanma memeyi almıyor bi süre sonra bırakıyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben emzirmenin üstüne mama takviyesini biberonla yapıyorum canım şükür şimdilik sorun yok. Bir güzel emiyo üstüne de tatlının geleceğini biliyor velet :))
Kızlar kalça ultrasonu cektirdinizmi ?
Bizim doktorumuz her muayenede kontrol ediyor. Kalça çıkığınız yok bence gereksiz ultrason ama sağlık ocağı çok sıkıştırıyorsa çektirebilirsin dedi. Doktorumuza güveniyorum çektirmeyeceğim canım

Canim bizimkinin de anne sütü sariligi idi kesmedir emzirmeye 2.5 aylık suan yeni geçti. Gecmesse e.ayda yapacaktı tahlilleri.sislik bizede var göbek fıtığı dr zamanla geçer dedi.banada koy diyorlar ama koymadim daha

Geçmiş olsun cnm

Canım bu Mamma milk maker nasil birşey ilk kez duydum biraz bahsedermisin? Nerden aldın nasıl ve ne kadar kullanılır ne kadar etkili vs.

Cnm dr eczanesinden tüm ilaçları kendi istedi eczanelerde vardır damla şeklinde içeceğe günde üç kez 14 damla damlatiyorum benim normalde sütüm vardı çok şükür ama bunu kullandigimdan beri Şisiyor göğsüm hatta ucundan akıp duruyo öyle doluyor bi tanıdığıma verdim oda bu işe yaradı bende dedi inşallah burdaki ark larda kullanır ve yararını gorurler

Canim bizimkinin de anne sütü sariligi idi kesmedir emzirmeye 2.5 aylık suan yeni geçti. Gecmesse e.ayda yapacaktı tahlilleri.sislik bizede var göbek fıtığı dr zamanla geçer dedi.banada koy diyorlar ama koymadim daha

Bizde ek mama kullanıyoruz sütüm yetmesine rağmen 10 gün sonra Rengi değişmezse dr hipotroid e bakacak inşallah anne sütü sariligi dir test için geç kalmaktan korkuyorum fıtık için öyle dediyse sizinkine şimdi daha rahat ettim

Bizim kız anne baba rolünden çıkmamıza bir an bile izin vermiyor. Kırkımız çıkalı 1 hafta oluyor eşimle 1 kere görüşebildik
Gece 11 den 2 ye 3 e kadar koliğimiz var o saatten sonra da ben bitmiş oluyorum. Sabah uyuyordu babası yanıma geldiği gibi açıldı gözler ve ağızlar.
Bize rahat yok anacım anladık

Merhaba güzel anneler size bi sorum olacak benim 40im cikali 1hafta oldu ve kanamam bitmedi sizdede böyle olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…