2015 Ekim Anneleri

Evet canım alttan muayene ediyorlar ama çok kısa sürüyor. Rahatsız edici ama can acıtıcı bir şey değil. Doğum sonrası da kontrol olması iyi olur. İhmal etme istersen.
O kötü oldu ya ben alttan muayene yuzunden normal dogum yapamadim bi doktorumu ariyim bari

bizimki de akşam 9 gibi fln uyuyorsa süt sagiyorum görüştükten sonra duşa giriyorum o ara uyanırsa sütü babası veriyor eşimde erkenden bitirdik işimizi diyor

bizimki de akşam 9 gibi fln uyuyorsa süt sagiyorum görüştükten sonra duşa giriyorum o ara uyanırsa sütü babası veriyor eşimde erkenden bitirdik işimizi diyor
Bizim kızın bi tek gece uykusu var o da 2 den 3 ten sonra ergenler gibi nasıl bebek anlamadım zombi cadısı
Onun dışında uyur Ohh dersin 10 dk sonra uyanıyor. 2 aguş guguş sonra canı sıkılıyor mikmikleniyor
İşimiz var bu kızla valla bir an önce uyku düzeni şart ama dr 3. Aydan sonra diyor uyku düzenine. Kocamın da gittikçe 2.çocuk aşkı azalmaya başlıyor

Ahaha sanki bizi tarif etmişsin canım:) işimiz olduğu anda ya gözleri aötı ya ağladı gecenin geri kalan kısmında da mışıl mışıl uyudu resmen hatun yaa:) yatakta babasına sarıldığım anda hemen ağlamaya başlıyor. Eşim de demeye başladı bu kız kardeş falan yaptırmaz diye:)

Merhaba güzel anneler size bi sorum olacak benim 40im cikali 1hafta oldu ve kanamam bitmedi sizdede böyle olan varmi?

Canım benim de 37. Gün kanama başladı 41. Güne kadar sürdü doktora da 41. Gün gitmiştim sadece karından baktı muhtemelen adet olmuşsun önmüzdeki 10 gün de devam ederse gel ilaç verelim demişti 43. Gün sadece leke oldu kahverengi sonra bitti. Korkma git bence dr a. Bu arada ben de sezaryen oldum

Biz hamilelikte başladık kankalığa böyle de gidecek sanırsam

Biz hamilelikte başladık kankalığa böyle de gidecek sanırsam

Aynen canım sadece bir defa oldu hamilelikte o da binbir suçlulukla:) eşim artık Naber kanka demeye başlamıştı bir şeyler yapabildiğimiz anda attı üzerinden o hisleri

Benimde tam bitmisti 40ta aksamina adet kanamasi gibi oldu sonra leke leke geldi ama lavaboda pihti geliyo bende en iyisi gideyim

40imdan sonra gidemedim korkumdan muayene eder diye dedigim gibi muayene yuzunden normal dogum yapamadim sondayi nile bayildiktan sonra taktilar

Bu kadar acı vermiyor ki muayene ters dr lara mi denk geldin ama bak rahmin temizliği çok önemli en azından ultrasonda görsün bi dr :

Hemen bugün aldirayim bende. Benimde sütüm var ama biraz sagip dondurucuya koysam fena olmaz yani

Hiç öyle düşünmeyin canım. Benim ilk oğlum canımızı okudu hala devam ediyor ama maşallah diyim ufaklık onun tam tersi. Abisi gibi olur diye çok korkmustum ama çok şükür gayet uslu bi cocuk oldu bu. Hatta küçük oğlumun sayesinde 3. Çocuğuda düşünmeye başladık belki kız olur diye

2.cocuk muu uzun süre düşünmüyorum istekte gelir mi bilmiyorum:) aynen gece yatıyor sağ olsun oğluşum ama 11 bucukta yatış hazırlığına başlıyorum 1 bucukta uyuyoruz:)Gündüz en fazla 20 dk genelde 3 günde 1 gündüz 2 2 3 saat uyuyo :)

Bu kadar acı vermiyor ki muayene ters dr lara mi denk geldin ama bak rahmin temizliği çok önemli en azından ultrasonda görsün bi dr :
Yok canim bende ki hastalik vücuduma dokunulunca kasiliyorum istemsiz

Bizde 49 günlük olduk daha tık yok. Oğluş sağolsun fırsat vermiyor. Eşim isyanlarda, bende ilk gece korkusu gibi endişe
Bebiş hâlâ saat başı emiyor. Böyle giderse bişeyler olması zor gibi. Kankalığa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…