2015 Ekim Anneleri

Benimde tam bitmisti 40ta aksamina adet kanamasi gibi oldu sonra leke leke geldi ama lavaboda pihti geliyo bende en iyisi gideyim

Benim de gelmişti canım dediğim gibi şu an bitti ve dr rahmin tertemiz bir sıkıntı da yok demişti. Ben de dr a giderken binbir endişeyle gittim alttan muayene olacak diye ama yapmadı. Doğuma giderken bile çok rahattım bunda bu kadar gerildim ama gerek yokmuş

Hepimizde durumlar aynı desenize
9 dan beri savaşıyoruz karnı tok altı temiz gazı çıktı ama uyumuyor uyumuyor nasıl büyüyecek bu kız kuş uykusuyla

Kizlar benim bebegimin kakasi sari ama sumuksu yapida 2 3 kez yapiyo bazen bir kez ama sumuksu ishal mi acaba altini acti temizlerken de kopuklu gibi yapti epey kafam takildi sizde bole bi durum yasandi mi ??

Kizlar benim bebegimin kakasi sari ama sumuksu yapida 2 3 kez yapiyo bazen bir kez ama sumuksu ishal mi acaba altini acti temizlerken de kopuklu gibi yapti epey kafam takildi sizde bole bi durum yasandi mi ??
bamya kabak falan yediysen ondan olmuştur cnm rengi sarıysa sıkıntı yok üşütme yeter

Ay inşallah banada bakmazda seninki gibi temiz çıkar

Kızlar ben 45. Günümdeyim kanamam keslmişti bayadır ama dun bugun günlük pedi kirletecek şekilde kanamam oldu dun kırmızıydı bugun kahverengi bu adet değil neyin nesi anlamadım

Kızlar uzun zamandır giremiyorum foruma 46.günüm ve sütüm hala artmadı morelim çok bozuk sürekli böle napçam bilmiyorum strestende olabilir mi acaba

Bende 3. Çocuğu düşünüyorum. Ama eşim sıcak bakmiyo:))) 5 sene sonra diyooo

Kızlar uzun zamandır giremiyorum foruma 46.günüm ve sütüm hala artmadı morelim çok bozuk sürekli böle napçam bilmiyorum strestende olabilir mi acaba
Dut hosafi yap ic.inşallah arttirir o.dutu sicak suda 25dk pisir.icine bi cimdik vanilya yarim cay barxagi pekmez koy. 3 4 dk.kaynat.sogut .ic.

tabiki de olur stresten kesilir bile sen moralini düzgün tut hep emzir acıksada acıkmasada her istediğinde ver kimyon rezene tohumu iç yeşillik ye dere otu emzirirken okşa bebişinin yüzünü falan artar hep sev konuş onunla

Valla benim kız meme boşsa sinirden kuduruyor. İlla dolu dolu yutkunacak sonda kalan sütü akış azalınca çekmeye tenezzül etmiyor çok fena çok (

Tamam cnm strestan uzak durmak mümkün değil başımda böle kv oldukça ama dediklerini ypıcam inş gelir ve çoğalr

Tabi ki canım bol Sıvı, uyku ve mutluluk., üçü süt Olmasına en etkili yöntem.. Ama keşke bunu bende yapabilsem

Canim sen kafani rahat tutmaya calis artar insallah ben dun basladim mamsel kullaniyorum cdden artiryor sen takma hic biseyi bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…