- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Can'ım bence çok yaptığındandır biz 6100 olduk Zaman'ında çok almışım iki numarayı hala 20 küsür var kullanıyoruz ondan sonra üçe geçiçez geçen eşim Bi 2 Bi paket3 aldırdım baktım artık küçük gelicek iki numara eşim gitti değiştirdi fişte yoktu sorun isterseniz sizdegaliba öyle canım. bugün feci kaka yapmasına rağmen ıkınmamız da çok fazla. gaz yapacak şeyleri de yememeye çalışıyorum ama bir şekilde oluyor iştebir de bugünlerde kızım kakayı çok yapınca bezden taşıyor kakamız acaba küçük mü geliyor ki prima premium care 2 beden kullanıyordum 15 gün önce falan 4.5 kiloyduk sanırım şu an 5 kilonun üzerindeyiz. bezde bantları birbirine bitişik halde yapıştırmama ve bezin bu haliyle sıkmamasına rağmen sırtından taşıyor. bugün yine kızım da çok yapmış gerçi de yanlardan bile taşmış bezin her yeri doluydu. 3 numaraya şu konumda geçmeli miyim acaba??
Günaydın Can'ım benim oğlum çok hıysuz tek alamadığı an meme o yüzden sürekli memedesğrekli emdiği için. Gündüzleri göğüslerimde dolmuyo ama iki Dr umuzda her ağladığında ver ama Bi memeyi ki diğerinde süt biriksin dedi yağabiliyorsan iki saatte bir daha mantıklı hem sütün birikir hem Bi düzeniniz olur Bebek ona alışır dediğimgibş biz yapamadıkKızlar iyi sabahlar umarım bol uykulu bi gün olur emzirme konusunda size bi sorum olacak doktorumuz 2 saatte bir emzir diyor bugün sağlık ocagindan hemşire aradi ne 2 saati her agladiginda ver memeyi dedi ne yapacagimi şaşırdım o öyle soyleyince öğleden sonra her ağladığında verdim memeyi aksam 7 gibi uyuyan cocugu 10 bucukta zor uyuttuk çok ağladı acaba sık emdiği için mi olduyoksa ağlaması bu durumla denk mi geldi bilemedik sizler böyle 2 saat uygulaması yapıyor musunuz
Canim benim 40 ciktiginda olmadi ama 1 hafta gecti acima yoktu dikisim fazla benim ...belki azcik kasmissindir tatlim bide hafif kanamada sıkıntı yok diye biliyorumYa bendede neredeyse dikis yok denecek kadar az olmasına ragmen ilk denemede çok acıdı yarıda bıraktık hafif kanamisti. Birkaç gün sonra kayganlastirici ile tekrar denedik acı olmadı ama yine hafiften kanadı. Biraz daha beklesemiydik acaba bilemedim
Çok rahat oldu dimi.kisadan hisseAynen baklava ve börek verdim gelene ben de.
Canim aynı durum bizde de oldu bizimkine bez dayanmazken ikinmaya yapamamaya başlamıştı doktor 5 güne kadar normal dedi ama benim için rahat etmedi babi-x zen diye bitkisel bir surup aksamina rahatlattı gaz ilacı 5 tane denedik bizde ama bu ikisini de halletti.. Şimdi yine eskisi gibiyiz doktor ilaç verdiğimi bilmiyor bak gördün mü normale donmus diyor bende içimden gülüyorum.. Bu ilaca da kafama göre geçmedim telefonla doktor tavsiyesi idi..Kızlar merhaba bişey sorcam size. Oğlum normalde günde 5-6 kez kaka yapıyordu ama 2 gün bitti henüz kaka yapmadı gazıda çok sürekli masaj yapıyorum o da pırt yapıyor.
Dr.a sordum 3-4 gün yapmaması normal dedi ama benim içim rahat etmedi. Birde daha önce sab simplex vermişti şimdi nurse Harveys ve biogaia verdi düzenli kullanırsan daha etkili olur dedi.
saf zeytinyağıda verdim 1 çay kaşığı
Siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz bi akıl verin bana
Kızlar doğum paralarınizi aldınız mı? Birde süt parası memurlara yok demişler memur olup alan var mı hiç?
Anladım canım ben de sorun bezden kaynaklı diye düşünmüştüm ama dediğin gibi çok yaptığından galiba neyse bitirelim bakalım elimizdekileriCan'ım bence çok yaptığındandır biz 6100 olduk Zaman'ında çok almışım iki numarayı hala 20 küsür var kullanıyoruz ondan sonra üçe geçiçez geçen eşim Bi 2 Bi paket3 aldırdım baktım artık küçük gelicek iki numara eşim gitti değiştirdi fişte yoktu sorun isterseniz sizde
Güle güle harcayın canım bizde bugün başvuracagiz eşim halledecek.. Evet bende öyle duydum ve artık emin olmaya da başladım.. Sen heyet raporu alacak misin canım? Ben ikinci dönem yaklaştıkca daralıyorum..Ben aldım canım doğum paramı 15 gün kadar oluyor. Ayrıca süt parası bizlere yok diye biliyorum
Kızlar iyi sabahlar umarım bol uykulu bi gün olur emzirme konusunda size bi sorum olacak doktorumuz 2 saatte bir emzir diyor bugün sağlık ocagindan hemşire aradi ne 2 saati her agladiginda ver memeyi dedi ne yapacagimi şaşırdım o öyle soyleyince öğleden sonra her ağladığında verdim memeyi aksam 7 gibi uyuyan cocugu 10 bucukta zor uyuttuk çok ağladı acaba sık emdiği için mi olduyoksa ağlaması bu durumla denk mi geldi bilemedik sizler böyle 2 saat uygulaması yapıyor musunuz
Canım biz iki gün önce o aglamalar yüzünden soluğu acilde aldık hiç uyumuyordu ve akşamda sürekli ağladı sonuç hiçbir şeyi yok ve kolik olabilirmis.. Ultrason idrar tahlili hepsi yapıldı sırf eşimin içi rahat etsin diye gittik bence doktora git En azından kafana takilmaz bir şeyi mi var diye..kızlar acil yardım edin lütfen. dün gece bebeğim iki saat boyunca durmadan ağladı. o kadar şiddetli ki yardı kendini resmrn dayanamayıp arabayla gezdirelim dedik çıktık dışarı yine baya bi ağladı bi türlü susmadı. hava da çok soğıktu ama çaresiz.kaldık. yarımsaat sonra uyudu sınra eve geldik yatağına yatırdım bu sabah altını açtım kakası çok sıvı ve durmadan kaka yapıyo bi de testisleri şişmiş yavrumun çok korkuyorum inş kötü bişey değildir. ağlamaktan mı oldu acaba bana bi akıl verin lütfen
canım biz de çok gittik acile doktora daha geçen hafta gittik kolik dedi iki tane damla kullanıyorum ağlamasına alıştık artık beni endişelendiren testislerinin şişmesi hiç öyle olmamıştıCanım biz iki gün önce o aglamalar yüzünden soluğu acilde aldık hiç uyumuyordu ve akşamda sürekli ağladı sonuç hiçbir şeyi yok ve kolik olabilirmis.. Ultrason idrar tahlili hepsi yapıldı sırf eşimin içi rahat etsin diye gittik bence doktora git En azından kafana takilmaz bir şeyi mi var diye..
Güle güle harcayın canım bizde bugün başvuracagiz eşim halledecek.. Evet bende öyle duydum ve artık emin olmaya da başladım.. Sen heyet raporu alacak misin canım? Ben ikinci dönem yaklaştıkca daralıyorum..
Anladım canım hiç bilmiyorum bizde olmadı öyle bir şey..canım biz de çok gittik acile doktora daha geçen hafta gittik kolik dedi iki tane damla kullanıyorum ağlamasına alıştık artık beni endişelendiren testislerinin şişmesi hiç öyle olmamıştı
Ben devlet memuruyum süt parası 113 tl bankaya yatacakd dedi sigorta ama he üz gidip almadım.Kızlar doğum paralarınizi aldınız mı? Birde süt parası memurlara yok demişler memur olup alan var mı hiç?
Canim bu dogum parasini nereye basvuruyoruz annenin gitmesi gerekiyormu birde belge olarak ne istiyorlarBen aldım canım doğum paramı 15 gün kadar oluyor. Ayrıca süt parası bizlere yok diye biliyorum
Oncesinde uykusuz kaldiysa normaldir.bebeklerin birgunleri birgunlerine uymuyor.benim oglan birgun once gun boyu uykuyla gecti dun gun boyu uykusuz.birak uykusunu iyice alsin.sende hazir o uyumusken yapacsk islerin varsa onlari yok.Bebeğim çok uyuyor emmeye bile hali yok. Ateşi de yok. Endişelenmeli miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?