2015 Ekim Anneleri

Kızlar bugün doğum iznim bitti işyerinin belirtmek gereken bir şey var mı acaba ?paranızı ne zaman aldiniz

Peki boşanması en iyisini sizce.. Çünkü çokda mutlu değil gibi, zaten çok güvenim kalmadı diyo

Canım çok yaptığından taşmıştır, biz 5 buçuk civarıyız şuan 2numara kullanıyorum daha. Çok yapsa taşacak ama belli, elimde çok az kaldı 3e geçeceğim artık.

canım taştığı zamanlar zaten dolu dolu oluyor bez ön taraflarına kadar bile oluyor. ne yiyip ne içiyorsun böyle diyorum:)

Peki boşanması en iyisini sizce.. Çünkü çokda mutlu değil gibi, zaten çok güvenim kalmadı diyo
Canim bosanmak da dogru diyemem ama aldatma soz konusu..bi sure evladi icin dayansin gozlemlesin bi acigini daha yakalarsa onzaman son noktayi koysun kimse yuvasi dagilsin istemez tatlim..Allah kimseye yaşatmasın

Slm kizlar bende kasim annesiyim .17,gun once normal dogum yaprim ilk 1 hafta suetum coknaz gekdi.simdide sagiyrm 20 cc kadar cikiyor bebegime mama veriyoruz ve bazen hic emmiyor bebegim...sutumu nsl arttirabilrim ve bebegimin emmesi icin ne yapmam lazim bana bi akil verin

Canim bosanmak da dogru diyemem ama aldatma soz konusu..bi sure evladi icin dayansin gozlemlesin bi acigini daha yakalarsa onzaman son noktayi koysun kimse yuvasi dagilsin istemez tatlim..Allah kimseye yaşatmasın
Evet arkadaşımda öyle demiş, zaten pişman olduğunu söylemiş ağlamış ben seni çocuğumu çok seviyorum boşluktaydım belki o yüzden yaptım vs. Demiş ama çok ağlamış.. Arkadaşımda bi daha olursa biter kesinlikle demiş

Peki
peki neden böyle bişey yaparlarki benim Aklım akmıyor cidden

o konuda haklısın tabi canım yine dolduracak da bilemedim bir dışarı falan çıkmış olsak bu konumda ne yapacağımı bilemiyorum her şeyini değiştiriyoruz.

Canim bebegi icin bi sans verebilir iyi dusunmus adam da insallah bi daha hic yapmaz uzmez karisini Allah kimsenin basina vermesin ama neler yasicagmizi bilemeyiz hic biseyin garantisi yok...evlatlarimiz üzülmesin yeter ki

Kızlar merhaba bişey sorcam size. Oğlum normalde günde 5-6 kez kaka yapıyordu ama 2 gün bitti henüz kaka yapmadı gazıda çok sürekli masaj yapıyorum o da pırt yapıyor.
Dr.a sordum 3-4 gün yapmaması normal dedi ama benim içim rahat etmedi. Birde daha önce sab simplex vermişti şimdi nurse Harveys ve biogaia verdi düzenli kullanırsan daha etkili olur dedi.
saf zeytinyağıda verdim 1 çay kaşığı
Siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz bi akıl verin bana

o konuda haklısın tabi canım yine dolduracak da bilemedim bir dışarı falan çıkmış olsak bu konumda ne yapacağımı bilemiyorum her şeyini değiştiriyoruz.
Ben, çantada 2 yedek takım kıyafet, alt değiştirme bezi, pamuk, bez, çöp
poşeti bulunduruyorum. Ne olur ne olur :) kısmetse sabaha karşı Rabat a gitmek için yola çıkacağız. Çantamda yok yok yani :))arabanın bagajında da extra yedek ler var.

benim de kısa süreli bir yere gitsek bile mutlaka bir takım olur ama zıbını değiştirirken üşütürüm diye endişe ediyorum.

Çok çeşitlilik seven erkeklerin tercihi. Temizlik, annelik, daimi kadınlık, yemek yapacak biri hep olsun, diğerleri de günüme renk katsın mantığı.
Mutlu oluyo mudur yada Gönül mü eğlendiriyor.. Acaba birde evinde mutlu değilde bu şekilde mutlu olucanı mı zannediyor.. Hani boşluktaydım vs Demişya.. Birde çok ağlamış ben yanlış yaptım sizi seviyorum.', işte ben sana sahip çıktım sende bana sahip çık ne bileyim yada psikolojisi de bozuk olabilir mi,

o kişiye sormak lazım.

Kizlar herkese hayirli geceler bebis uyuyoken gidem de yatim bari bugun uyumadi ☺artik gunduz uykusu eoey azaldi ilk haftalar emsin diye uyandrmaya zorluyordum goguslerim tas gbi oluyodu smdi nerdee sık emiyo yumusuyo☺☺3 kutu mamsel aldim cuma ins elimde umarim artar sukur sut durumum iyi ama sol az ins o da artar az cikiyo ondan ☺☺Rabbim hepimizun sutlerini artiesin yarasin yavrularimiza☺

Bide kizlar burada konusulmustu normal doğum sonrasi iliskide dikis acisi yaşanıyor mu diye bende yazmistim o konuya...bana doktor bekle demisti dikis sayim icte de dista da coktu...bekledim daha yeni oldu iliski dikiskerde bi acima yok yani bosa korkmusum

Ya bendede neredeyse dikis yok denecek kadar az olmasına ragmen ilk denemede çok acıdı yarıda bıraktık hafif kanamisti. Birkaç gün sonra kayganlastirici ile tekrar denedik acı olmadı ama yine hafiften kanadı. Biraz daha beklesemiydik acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…