Peki boşanması en iyisini sizce.. Çünkü çokda mutlu değil gibi, zaten çok güvenim kalmadı diyoCanim benim inanasim gelmedi Insallah dogru dyordur arkadasim uzulmez insallah fakat ayni dutum bir kac kez yasanmis belli ki o hesap onun ve kullaniyor tabii ki gonul boylr olmamasindan yana Allah butun erkeklere akil fikit versin ne guzel evladi esi var ne halt ariyosa okuzz
Canım çok yaptığından taşmıştır, biz 5 buçuk civarıyız şuan 2numara kullanıyorum daha. Çok yapsa taşacak ama belli, elimde çok az kaldı 3e geçeceğim artık.
Canim bosanmak da dogru diyemem ama aldatma soz konusu..bi sure evladi icin dayansin gozlemlesin bi acigini daha yakalarsa onzaman son noktayi koysun kimse yuvasi dagilsin istemez tatlim..Allah kimseye yaşatmasınPeki boşanması en iyisini sizce.. Çünkü çokda mutlu değil gibi, zaten çok güvenim kalmadı diyo
Evet arkadaşımda öyle demiş, zaten pişman olduğunu söylemiş ağlamış ben seni çocuğumu çok seviyorum boşluktaydım belki o yüzden yaptım vs. Demiş ama çok ağlamış.. Arkadaşımda bi daha olursa biter kesinlikle demişCanim bosanmak da dogru diyemem ama aldatma soz konusu..bi sure evladi icin dayansin gozlemlesin bi acigini daha yakalarsa onzaman son noktayi koysun kimse yuvasi dagilsin istemez tatlim..Allah kimseye yaşatmasın
peki neden böyle bişey yaparlarki benim Aklım akmıyor ciddenAdamın söylediklerine uyuyan güzel bile inanmaz Adamın karakteri oturmamış çömelmiş mi desem domalmış mı... Turizm sektöründe çok fazla bu gibi erkekle aynı ortamda çalıştım. Adam yalan söylüyor. Öyle ki pinokyo ya yaşam koçluğu yapmış olabilir.. Arkadaşın adına çok üzgünüm. Olduğu gibi kabul edecek veya kocasının eline top verecek sektire sektire gidecek. Bizim bir akrabamız vardı. Karısına aynısını yaptı. Vallahi çocuk var, evlilikleri devam edîyor. Ne bileyim ya... Gönül isterdi ki yok canım, adam doğru söylüyordur içini rahat tutsun demek isterdim ama daha okuduğum gibi ... Eşlerin arasına girmeye akıl vermeye de gelmez. Günah keçisi olmanın lüzumu yok. Allah yardımcısı olsun.
Büyük numara ayakkabı giyersen ayakların büyür derler. Sen 3 numaraya geçince sanıyor musun kızın 2 numaralık mıçacak :) zemini geniş bulunca uyum sağlayıp onu da boş bırakmaz merak etme :) bizim kız 3 gün kaka yapmadığında 3. Günde hakkını vererek yapıyor. Totosundan bomba gibi fırlatıyor sanırım Paçalardan akıyor, sırtına kadar çıkıyor. Nelere dikkat ettim olacağı varsa gaz da oluyor alerji de canım. Salla gîtsin.
Canim bebegi icin bi sans verebilir iyi dusunmus adam da insallah bi daha hic yapmaz uzmez karisini Allah kimsenin basina vermesin ama neler yasicagmizi bilemeyiz hic biseyin garantisi yok...evlatlarimiz üzülmesin yeter kiEvet arkadaşımda öyle demiş, zaten pişman olduğunu söylemiş ağlamış ben seni çocuğumu çok seviyorum boşluktaydım belki o yüzden yaptım vs. Demiş ama çok ağlamış.. Arkadaşımda bi daha olursa biter kesinlikle demiş
Çok çeşitlilik seven erkeklerin tercihi. Temizlik, annelik, daimi kadınlık, yemek yapacak biri hep olsun, diğerleri de günüme renk katsın mantığı.Peki
peki neden böyle bişey yaparlarki benim Aklım akmıyor cidden
Çok çeşitlilik seven erkeklerin tercihi. Temizlik, annelik, daimi kadınlık, yemek yapacak biri hep olsun, diğerleri de günüme renk katsın mantığı.
Ben, çantada 2 yedek takım kıyafet, alt değiştirme bezi, pamuk, bez, çöpo konuda haklısın tabi canım yine dolduracak da bilemedim bir dışarı falan çıkmış olsak bu konumda ne yapacağımı bilemiyorum her şeyini değiştiriyoruz.
Daha güzel bir söz var da ayıp olur şimdi. Bu adamların eşleri de yer yiyeceğine er yesin dese ve çeşitlilik yapsa acaba affedilirler mi ? Namus cinayetine kurbanKökü kurusun o çok çeşitlilik seven erkeklerin
Ben, çantada 2 yedek takım kıyafet, alt değiştirme bezi, pamuk, bez, çöp
poşeti bulunduruyorum. Ne olur ne olur :) kısmetse sabaha karşı Rabat a gitmek için yola çıkacağız. Çantamda yok yok yani :))arabanın bagajında da extra yedek ler var.
Mutlu oluyo mudur yada Gönül mü eğlendiriyor.. Acaba birde evinde mutlu değilde bu şekilde mutlu olucanı mı zannediyor.. Hani boşluktaydım vs Demişya.. Birde çok ağlamış ben yanlış yaptım sizi seviyorum.', işte ben sana sahip çıktım sende bana sahip çıkÇok çeşitlilik seven erkeklerin tercihi. Temizlik, annelik, daimi kadınlık, yemek yapacak biri hep olsun, diğerleri de günüme renk katsın mantığı.
o kişiye sormak lazım.Mutlu oluyo mudur yada Gönül mü eğlendiriyor.. Acaba birde evinde mutlu değilde bu şekilde mutlu olucanı mı zannediyor.. Hani boşluktaydım vs Demişya.. Birde çok ağlamış ben yanlış yaptım sizi seviyorum.', işte ben sana sahip çıktım sende bana sahip çıkne bileyim yada psikolojisi de bozuk olabilir mi,
Bide kizlar burada konusulmustu normal doğum sonrasi iliskide dikis acisi yaşanıyor mu diye bende yazmistim o konuya...bana doktor bekle demisti dikis sayim icte de dista da coktu...bekledim daha yeni oldu iliski dikiskerde bi acima yok yani bosa korkmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?