Hazır birseyler almak en iyisi ne onları nede kendimizi üzmeyelim yada gelenler birer çeşit yapsa fena olmaz demi ama kızlar biz bebekli kadınlarız
Hazır birseyler almak en iyisi ne onları nede kendimizi üzmeyelim yada gelenler birer çeşit yapsa fena olmaz demi ama kızlar biz bebekli kadınlarız
Bende baklava dağıtım ohh missAyy ben hiç yapmadım hazır aldım hep
Ne kadara aşdın int cnmBen kızıma bundan aldım teyzeleri markafonide mothercare indirimde.3-6 ay aldım bütün kış giyebilsin diye
72.50 canım fiyatıNe kadara aşdın int cnm
Benim de solda daha az bende acaba yanlış kı emziriyorum diyordum.Kizlar sol gogsum saga gore kucuk farkedilir olcude solda sut daha az bundan midir acaba tedirgin oluyorum sizde var mi boyle bir durum??
Cok iyiyye almışsın ben bu astronotları 129 görmüştüm. Mağazada72.50 canım fiyatı
Aynen baklava ve börek verdim gelene ben de.Bende baklava dağıtım ohh miss
Aynen canım zaten 129 çizip 73.50 yazmışlar kaptım hemen ben deCok iyiyye almışsın ben bu astronotları 129 görmüştüm. Mağazada
Yapsalar bi dert yapmasalar bin dert :)) yeni bezi kakalama zorunluluğu var bizim kızın :))
Tırnaklar fenaa kessen de batıyor törpüleyemiyorum etine gelecek diye.
Ahaa hepsin de aynı fantezitemiz bezlere ölüüüümmmm
Bizde yaklasik 15 gundur 3 kullanioruz iyi geliyo bi 3 al bi dene derim ben oyle yapmistim denedim iyiydi o arasa 2 leri de bitirdimgaliba öyle canım. bugün feci kaka yapmasına rağmen ıkınmamız da çok fazla. gaz yapacak şeyleri de yememeye çalışıyorum ama bir şekilde oluyor iştebir de bugünlerde kızım kakayı çok yapınca bezden taşıyor kakamız acaba küçük mü geliyor ki prima premium care 2 beden kullanıyordum 15 gün önce falan 4.5 kiloyduk sanırım şu an 5 kilonun üzerindeyiz. bezde bantları birbirine bitişik halde yapıştırmama ve bezin bu haliyle sıkmamasına rağmen sırtından taşıyor. bugün yine kızım da çok yapmış gerçi de yanlardan bile taşmış bezin her yeri doluydu. 3 numaraya şu konumda geçmeli miyim acaba??
Bizde yaklasik 15 gundur 3 kullanioruz iyi geliyo bi 3 al bi dene derim ben oyle yapmistim denedim iyiydi o arasa 2 leri de bitirdim
elimde de işin kötü tarafı 1.5 paket 2 numara var. eşime söyledim yenisini alırken 3 alalım diye de şimdilik mecbur kullanacağım
Büyük numara ayakkabı giyersen ayakların büyür derler. Sen 3 numaraya geçince sanıyor musun kızın 2 numaralık mıçacak :) zemini geniş bulunca uyum sağlayıp onu da boş bırakmaz merak etme :) bizim kız 3 gün kaka yapmadığında 3. Günde hakkını vererek yapıyor. Totosundan bomba gibi fırlatıyor sanırım Paçalardan akıyor, sırtına kadar çıkıyor. Nelere dikkat ettim olacağı varsa gaz da oluyor alerji de canım. Salla gîtsin.galiba öyle canım. bugün feci kaka yapmasına rağmen ıkınmamız da çok fazla. gaz yapacak şeyleri de yememeye çalışıyorum ama bir şekilde oluyor iştebir de bugünlerde kızım kakayı çok yapınca bezden taşıyor kakamız acaba küçük mü geliyor ki prima premium care 2 beden kullanıyordum 15 gün önce falan 4.5 kiloyduk sanırım şu an 5 kilonun üzerindeyiz. bezde bantları birbirine bitişik halde yapıştırmama ve bezin bu haliyle sıkmamasına rağmen sırtından taşıyor. bugün yine kızım da çok yapmış gerçi de yanlardan bile taşmış bezin her yeri doluydu. 3 numaraya şu konumda geçmeli miyim acaba??
Adamın söylediklerine uyuyan güzel bile inanmaz Adamın karakteri oturmamış çömelmiş mi desem domalmış mı... Turizm sektöründe çok fazla bu gibi erkekle aynı ortamda çalıştım. Adam yalan söylüyor. Öyle ki pinokyo ya yaşam koçluğu yapmış olabilir.. Arkadaşın adına çok üzgünüm. Olduğu gibi kabul edecek veya kocasının eline top verecek sektire sektire gidecek. Bizim bir akrabamız vardı. Karısına aynısını yaptı. Vallahi çocuk var, evlilikleri devam edîyor. Ne bileyim ya... Gönül isterdi ki yok canım, adam doğru söylüyordur içini rahat tutsun demek isterdim ama daha okuduğum gibi ... Eşlerin arasına girmeye akıl vermeye de gelmez. Günah keçisi olmanın lüzumu yok. Allah yardımcısı olsun.Kızlar geçenlerde bir arkadaşın bi sıkıntısını paylaştı.. Bende anlattım biraz yardımcı olmaya çalıştım ama birde sizlere sormak istedim ne yapılabilir diye.. Eşinin telefonuna bakıyo ve face de giriyo bi bakıyo başka bi adres, uyduruk bi adres tabi, sonra biraz paylaşımlara falan bakıyo mesengera giriyo ki birde ne görsün.. Bir Sürü kızla mesajlaşma var selam nasılsın, çok güzelsin tarzında içerik bu şekilde genelde.. Alt kısımlara indiğinde içerik biraz küfürlü tabi.. Tabi arkadaş Kıyameti koparıyo bitti artık boşanıcam senle diye.. Tabi eşi ağlıyo özür diliyo ve adresin onun olmadığını bi Arkadaşının olduğunu söylüyor.. Tabi arkadaşımı inandırmış Bayaki arkadaş şuan iyiyiz diyo.. Ama Kafası çok bulanık acaba yalan söylüyor mudur diye, yanlış mı yaptım falan filan.. Arkadaşım zaten demişki şuan Çocuktan dolayı sabrediyorum ama güvenim çokda kalmadı bir daha yakalarsam bu iş biter demiş.. Tabi Öncesinde onun yine böyle bi adrese girdiğini Görmüş eşide yemin etmiş bir daha gitmicem diye ama yine yakalamış arkadaşım.. Bu arada şöyle birşeyde söylemiş arkadaşınla konuş ve o facenin senin olmadığını beni ikna et.. O da tmm konuşucam sesini kayda alıp sana dinlemicem demiş.. Bende Biraz bekle iyi yapmışın Hemen karar verme n kötüsüne dedim.. Sizler ne dersiniz hakikaten zor bi durum çok üzgündü arkadaşım içim parçalandı
Canim aynen solda sut zaten az bide kucuk oburune gore kafama takildi peki senin de sol kucuk mu tatlimBenim de solda daha az bende acaba yanlış kı emziriyorum diyordum.
Canim benim inanasim gelmedi Insallah dogru dyordur arkadasim uzulmez insallah fakat ayni dutum bir kac kez yasanmis belli ki o hesap onun ve kullaniyor tabii ki gonul boylr olmamasindan yana Allah butun erkeklere akil fikit versin ne guzel evladi esi var ne halt ariyosa okuzzKızlar geçenlerde bir arkadaşın bi sıkıntısını paylaştı.. Bende anlattım biraz yardımcı olmaya çalıştım ama birde sizlere sormak istedim ne yapılabilir diye.. Eşinin telefonuna bakıyo ve face de giriyo bi bakıyo başka bi adres, uyduruk bi adres tabi, sonra biraz paylaşımlara falan bakıyo mesengera giriyo ki birde ne görsün.. Bir Sürü kızla mesajlaşma var selam nasılsın, çok güzelsin tarzında içerik bu şekilde genelde.. Alt kısımlara indiğinde içerik biraz küfürlü tabi.. Tabi arkadaş Kıyameti koparıyo bitti artık boşanıcam senle diye.. Tabi eşi ağlıyo özür diliyo ve adresin onun olmadığını bi Arkadaşının olduğunu söylüyor.. Tabi arkadaşımı inandırmış Bayaki arkadaş şuan iyiyiz diyo.. Ama Kafası çok bulanık acaba yalan söylüyor mudur diye, yanlış mı yaptım falan filan.. Arkadaşım zaten demişki şuan Çocuktan dolayı sabrediyorum ama güvenim çokda kalmadı bir daha yakalarsam bu iş biter demiş.. Tabi Öncesinde onun yine böyle bi adrese girdiğini Görmüş eşide yemin etmiş bir daha gitmicem diye ama yine yakalamış arkadaşım.. Bu arada şöyle birşeyde söylemiş arkadaşınla konuş ve o facenin senin olmadığını beni ikna et.. O da tmm konuşucam sesini kayda alıp sana dinlemicem demiş.. Bende Biraz bekle iyi yapmışın Hemen karar verme n kötüsüne dedim.. Sizler ne dersiniz hakikaten zor bi durum çok üzgündü arkadaşım içim parçalandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?