• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Aynen canım. Burada muhabbet bitmesin. Ne bileyim burayı daha çok seviyorum. Facebook ta video resim ve çok konuda paylaşım kolaylığı var ve yorum yapmak isteyenler yazıyor. 1 kerede hepsini okuyorsun falan burası gibi değil fakat burada daha rahat hissediyorum kendimi
Ben de buradan kopmayı istemiyorum cok rahat hissedyorim kendimi dedigin gbi tatlim burada devam eder muhabbet yalnizligimi burada unutuveriyorum☺☺

Kızlar bugün 2 aylık aşıları oldu calpol vermedim semptom görürsen ver dedi Dr Ateş ağrı vs. Sizler de bişey oldu mu?bit de su vermeye başladınız mı ?
Can'ım bizde dün olduk ateşi olmadı ama sürekli ağladı çok huysuzdu bende Bi kere yarım ölçek verdim Ağrı'sı varsa geçsin diye sonrasında iyiydi çok şükür normalde sekizde uyuyan oğlum 12 ye kadar hiç durmadı verince rahatladı bugün iyiyiz şükür eğer sıkıntılı olmazsa cuma ya da cumartesi sünnetimizide olcax

Kizlar misafirlerinize neler hazirliyorsunuz ya bu bebisler insana is yaptirmiyor. Tatli tuzlu salata mi ne tarz hazirliyorsunuz.
Can'ım benim oğlum hiç imkan vermiyor bende olabildiğince Bi gün önceden hazırlıyorum temizliğimi Bi gün önceden yapıyorum artık fix menüm var mümkün olduğunca fırını kullanmadan bişi ler yapmaya çalışıyorum tiramisu ıslak kakaolu kurabiye yada tavuk göğsü tuzlu olarak ta mercimek köftesi ya da Rus salatası bide börek dört çeşit yapıyom bence yeterli

Kızlar bebeginize kullandığınız ilaclari nerede tutuyorsunuz ben bugun fark ettim d3 damlasini buzdolabında saklayiniz diyo ben disarda tutuyordumve biz bu ilaci 15. Günden beri kullaniyoruz
Bende dışarda tutuyodum
hepsini odalar 25 derece bende mutfakta tutuyorum orası nisbeten serin

Ben kızıma bundan aldım teyzeleri markafonide mothercare indirimde.3-6 ay aldım bütün kış giyebilsin diye

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-02-12-34-56.webp
    Screenshot_2015-12-02-12-34-56.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 128
Yapsalar bi dert yapmasalar bin dert :)) yeni bezi kakalama zorunluluğu var bizim kızın :))

Tırnaklar fenaa kessen de batıyor törpüleyemiyorum etine gelecek diye.

Ahaa hepsin de aynı fantezi :KK53: temiz bezlere ölüüüümmmm:KK70:

Ya tırnaklarını kesecektim biraz kısaydı etini kesmeyeyim yanlışlıkla diye bıraktım şimdi de kesemedim kaldı gitti kendini de çok tırmalıyor basıyor çığlığı sonra. Neyse bugün keseyim bari.
Ben saçlarımı kestirdim bir de omzumda. Kızım gazını çıkarırken bir yakalıyor bırakmıyor sonrasında da annesini yanında tuttuğu için rahatlıyor mu anlamadım uyuklamaya geçiyor sımsıkı tutup. Babasına mı çekmiş ne :) çocukken annesine çok yaparmış:)

Can'ım bizde dün olduk ateşi olmadı ama sürekli ağladı çok huysuzdu bende Bi kere yarım ölçek verdim Ağrı'sı varsa geçsin diye sonrasında iyiydi çok şükür normalde sekizde uyuyan oğlum 12 ye kadar hiç durmadı verince rahatladı bugün iyiyiz şükür eğer sıkıntılı olmazsa cuma ya da cumartesi sünnetimizide olcax
Aynen Canım aslında aşılardan sonra sakin sakin uyudu emdi mama bile vermedim ama akşam çığlıklarla uyandı yarım saat ağladı calpol verdim ancak sakinleşti kuzular ya ağlamasın onlar :(

Kizlar sol gogsum saga gore kucuk farkedilir olcude solda sut daha az bundan midir acaba tedirgin oluyorum sizde var mi boyle bir durum??

Kızlar nescafe tüketiyormusunuz bebişime bi zararı varmıdır uykusuzluk dışında günde bir fincan nescafenin
Ben günde bi fincan iciyorum genelde bi de hazir ucu bir aradalardan icmiyorum sanki zarari olur gbi gelio hamilelikten beri tuketmemeye calisiorum süte katip iciorum kahveyi..gündüz icilirse uykusuzluk olacagini düsünmüyorum

slm kizlar bende ekim annesiyim oglum var bir bucuk aylik ilkkez yaxiyorum bu konuya bise sormak istiyorum icim icimi yiyor oglum uyanik oldugu zaman lambaya ve tavanlara bakiyo birde duvardaki saat cok ilgisini cekiyo sizinkilerde boyle bi durum var mi? cevap verirseniz cok sevinirim
aynen görünce güldüm valla 1-lamba,2-saat,
3-tablo,4-tv bunlara bayılıyor merak etme hepsi aynı

Benim büyü
Ya tırnaklarını kesecektim biraz kısaydı etini kesmeyeyim yanlışlıkla diye bıraktım şimdi de kesemedim kaldı gitti kendini de çok tırmalıyor basıyor çığlığı sonra. Neyse bugün keseyim bari.
Ben saçlarımı kestirdim bir de omzumda. Kızım gazını çıkarırken bir yakalıyor bırakmıyor sonrasında da annesini yanında tuttuğu için rahatlıyor mu anlamadım uyuklamaya geçiyor sımsıkı tutup. Babasına mı çekmiş ne :) çocukken annesine çok yaparmış:)
Benim büyük oğlumda uyurken saçımla oynardı 12 yaşına girdi hala arada eli saçıma gidiyor

2.ayın bitiminde dr kontrolümüz var söyler herhalde doktor yaptırın diye

Söylüyor canım bizim bir aylık kontrolümüzde isterseniz bu ay isterseniz ikinci ay geldiğinizde yaptırın bakalım dedi biz de ultrason saati geç olunca 2. Aya kalsın dedik

Can'ım benim oğlum hiç imkan vermiyor bende olabildiğince Bi gün önceden hazırlıyorum temizliğimi Bi gün önceden yapıyorum artık fix menüm var mümkün olduğunca fırını kullanmadan bişi ler yapmaya çalışıyorum tiramisu ıslak kakaolu kurabiye yada tavuk göğsü tuzlu olarak ta mercimek köftesi ya da Rus salatası bide börek dört çeşit yapıyom bence yeterli
Hazır birseyler almak en iyisi ne onları nede kendimizi üzmeyelim yada gelenler birer çeşit yapsa fena olmaz demi ama kızlar biz bebekli kadınlarız:KK46:

Back
X