• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

bebeğimin kaşlarında konak oluştu ne yapmalıyım???
bebe yagı sürmüştüm sonrasında kızarıklık oldu korktum bebe yagını bidaha süremedim.

bebe yagı sürmüştüm sonrasında kızarıklık oldu korktum bebe yagını bidaha süremedim.
Canim banyodan bir saat once has zeytinyagi varsa onunla masaj yapar gibi sur banyoda da guzelce yika gider insallah biz kafasinda oldugunda yaptik simdi yok cok sukur

Cnm bnmde bulundugum yere gelmis bgn aradik kargoyu dagitima cumartrsincikacak dio deli oldum subeden alalim dedim yok depoda dio ya suna bak gelmesine ragmen iki gun bekleyecek esimde oyle dusunmus bir ayda olsa yenidogan aparatiyla kullaniriz dedi

Ay ins bnmki rahat eder o aparatta cnm bel agrisi yapti mi sende

Evet cok dusunceli ama bnm icin degil kizi icin hersey kalca cikigi olmasin diyeymis :)

Cnm o alisir daha damlaya bak birde damlayi octikten snra baya gaz cikarir sonra rahat eder bnm kizda biraz kivraniyor icince sonra cok rahat edio
Damlanin etkisi hissedilmeye basladi cok sukur canim dun gece ilk kez 4 bucuk saat uyuduk oyle surekli uyku hali de yapmiyor sadece gece uykusunu uzatti iyiki paylasmissin bu damlayi tesekkurler :KK68:

Canım benim kızımda da var yaa ne yapacağımı bilemedim en son zeytin yağı sürmeye başladım o mu iyi geldi yoksa zaten geçecek miydi bilmiyorum biraz azaldı gibi

Ayaktan sallansa oturduğım yerde uyucam ama onu da istemiyor sürekli ayakta zıplıcak biz bi de annemlerdeyiz eşim rahat annem kalkıyor onunda ayağı ağrıyor diye veremiyorum sürekli 9 da verdim artık 2 saat uyumuşum ama sersem gibiyim çocuğub uykusu acıldı mı bittik yani tekrar uyumuyor uyanık kalmayı da sevmiyor:) 2 gündür iyi uyuyor oh düzene giriyor artık birde uyku süresi 4-5 saate çıksa diyordum kendi kendime nazarndeğdirdim şimdi 3 saati e uyumuyor:)

Bizim kız arada uyansa da gece düzenli uyurdu dün resmen içine canavar kaçtı saatlerdir gözleri açık bakıyor etrafa ağlıyor ne oldu anlayamadım:( Allahtan ben kız ağladıkça ağladım eşim kalktı da baktı yoksa halim haraptı bide eşimin ailesi geliyor birkaç gün bizdeler Allah sabır versin tüm bunlarla bana

Hem de nasıl korktum. Ama en büyük korkuyu battaniyenin altında görünce yaşadım. Nefesine falan baktım hemen. Mıncıkladım tepki versin diye :KK43:
Çok şükür homurdanınca kuzum rahat nefes aldım.
korkmaz mi insan canım yaa benim kiz bazen uyku süresini biraz uzatsa hemen burnunu sıkıyorum senin ki bide battaniyenin altında kalmış allah korumuş

Bimden bu haftaki oyuncaktam alan oldu mu ya kızlar? Ben dün telaştan almadim. Merak ettim nasil bişey
canım. Ben almak için gittim ama beğenmedim pek almadan geldim

Sevgili anneler bi sorum olucak.. Bebeğiniz ne kadarlıkken sizi takip etmeye başladı, ben tam anlayamıyorum

Kızlar çok sling alasım var ama bebiş toplu olunca uzun çok kısa kullanıcak olursam diye emin değilim sonra kanguruda almayı düşünüyorum öyle 1 ay sonra kullanamıyacsksam biraz daha bekleyip kanguru mu alsam
Sling anneyle temas ettiğinden daha iyi geliyor bana. Böyle karnında gibi hala.
Kanguru kullanmıştım ilk kızımda beğenmedim.

Bizde mama takviyesi yapıyoruz benim eşimde hiç beni desteklemez sütümü artıralım diye kendim çabalıyorum ama evdekilerin bişeyler söylemesi maalesef süt artırma değil azaltma sebebi.. Neymiş efendim zaten anne sütü alıyo mama alsa nolurmuş gibi gibi.. Valla anlayışlı olmasını beklemiyorum artık kimsenin eş destek olmayınca kim olur başka, destek yerine köstek oluyorlar
Canim bi evladına en iyi bakacak olan annedir.kimseyi dinleme He He de geç. Merak Etme bu baskılar 6 aylık en azalıyor 1 yaşında hiccc kalmiyoo

Canım ilk başladığında tam takip edemiyoz seni goruyo biraz hareket edince sonradan çeviriyor kafayı her bebekte farklıdır bu Zaman ne kadarlikti bebeğin
Sevgili anneler bi sorum olucak.. Bebeğiniz ne kadarlıkken sizi takip etmeye başladı, ben tam anlayamıyorum

Kızlar bi sorum olacak sezeryan dogum yapanlarda iliski sonrasi kanama yasayan var mi normal bi durum mu bilemedim :oops:randevu aldim doktorumdan bu hafta icine insallah bi sorun cikmaz:KK17:

Merhaba kızlar ben biraz düzeldim yalnız oğşum felaket. Çok ağlıyor kendi kendine de hiç durmuyor hep ilgi istiyor uyurken de yalnız uymak istemiyor hep yanında olacağım uymayı da düzgün uymuuor bir de galiba kolik denilen bebek benimki her akşam 7-10 arası deliriyoruz çok zorşanıyorm eşim de geç geliyor bazen kafamı yediğini hissediyorum sütüm de az zaten ah ah ne yapsam. Yine de şükğr bebeğimi zor buldum.

Bizim kız arada uyansa da gece düzenli uyurdu dün resmen içine canavar kaçtı saatlerdir gözleri açık bakıyor etrafa ağlıyor ne oldu anlayamadım:KK43: Allahtan ben kız ağladıkça ağladım eşim kalktı da baktı yoksa halim haraptı bide eşimin ailesi geliyor birkaç gün bizdeler Allah sabır versin tüm bunlarla bana
Gelmeyinnn kalmalı Gelmeyinnnnn :KK47:
Daha düzenimiz mi oturdu sanki ya bebek de sevilecek kıvamda değil huzur versin insanlar

Kızlar bi sorum olacak sezeryan dogum yapanlarda iliski sonrasi kanama yasayan var mi normal bi durum mu bilemedim :oops:randevu aldim doktorumdan bu hafta icine insallah bi sorun cikmaz:KK17:
Off off bizin de pazar günü kırkımız çıkıyor. Pzt muayenem var eşim artık şu bakışlardan atmaya başladı:KK8::KK8::KK8:
Allahım yıl oldu nasıl oluyodu o işler:oops:

Back
X