Çok şükür bir mesaiyi daha bitirdik :) Hasılatımız baya sağlam :) 3 bez, 2 takım kıyafet batırdık.
Bir de korkulu bir uyanış gerçekleştirdik. Miniğim kundağını yine çözmüş, beşiğinden ayak ucuna kadar kaymış. Reflü yatağı var beşiğinde. Yarısına kadar geliyor beşiğin. Nasıl yaptıysa en uca gelmiş. Yatağın gelmediği yere sığdırmış kendini. Dönüp baktığımda sadece üzerine örttüğümüz battaniyesini gördüm ayak ucunda. Reflü yatağı bomboştu. Annem de yanımda yatıyor, ağladı babası aldı sandım gelip. Nerdeee! Koştur koştur salona ve babamızın yattığı odaya baktım yok. Beşiğe geldim, battaniyeyi bi kaldırdım, minik altında. Nasıl sığdırdı kendini oraya bilemiyorum. Annemi kaldırdım şok oldu. Şimdi o reflü yatağından sonra boş kalan yere de bir yastık koydum. Umarım kaymaz tekrar. Hem kundak battaniyesi hem üzerine örttüğümüz battaniyesi kafasına kadar çekiliyken nasıl uyudu onu da anlamadık. Güya ya annem ya ben devamlı da uyanıp bakıyorduk.
Annem pazar günü gidiyor, bir de onun tedirginliği sardı beni şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalla
aman canım dikkat et benimki baş ucundaki ağız mendilini bile cekebiliyor bu dönemde bebek güvenlği cok önemli allah korusun yüzü kafalı kalır uyurken