aynen benimde yattığımda oluyor bacağıma vuruyor bazen sızlıyor oda. ben bugün 4.30 gideceğim güzzel haberler alırım inşallah. kasık ağrılarının normal olduğunu söylüyorlar bugün doktoruma soracağım ama sanki benim ağrım dün azaldı bugünde yok gibi acaba ilk 5 hafta içinde mi oluyo diye düşünüyorum bende. bazı topiklerde kızlar benimde ağrıuordu ama geçti falan yazmışlar bende öyle düşünüyorum seninki kaç haftalık canımMerhaba. Allah nasip ederse ben de 2015 ekim annesi olacağım. Ferork benim de kasıklarımda çok ağrı oluyor. Özellikle yattığım zamaninşallah normaldir. Doktora gitmeme 1 hafta var daha...
En korktuğum şey mid bulantısı ben normaldfe de istiğfar edebilen biri dğeilim, eğer öyle olursa korkudan byılabilirim
Benim bacağıma vurmuyor ama bariz batma oluyor. Bu zamana kadar hep kist tedavileri gördüm. Hamile kalabilmem için de dr yumurtlamam için iğne yaptı. Zaten sürekli kist üreten bir bünyem var. Yumurtlama sırasında fazla gelişmeyen yumurtaların kiste dönüşüp onşarın ağrı ve batma yağtığından endişeleniyorumaynen benimde yattığımda oluyor bacağıma vuruyor bazen sızlıyor oda. ben bugün 4.30 gideceğim güzzel haberler alırım inşallah. kasık ağrılarının normal olduğunu söylüyorlar bugün doktoruma soracağım ama sanki benim ağrım dün azaldı bugünde yok gibi acaba ilk 5 hafta içinde mi oluyo diye düşünüyorum bende. bazı topiklerde kızlar benimde ağrıuordu ama geçti falan yazmışlar bende öyle düşünüyorum seninki kaç haftalık canım
Günaydın canım bende de hiç iştah yok kalkalı 1 saat oldu mide bulantım olmuyo normalde ama sabahları hiçbirley yiyesim gelmiyo hatta yemeği düşününce midem kalkıyo gibi oluyo ama sadece sabahları birde geceleri çok uyanıyorum evde bir işim olmadığı halde 8 de uyanmaya başladım normalde 11 - 12 gibi uyanan biriyimdirgünaydın kızlar acayip iştahsızım canım hiç bişey yemek istemiyor napıcam bilmiyorum. sağ kasığım ve bacağım çok ağrıyor
tabi bilgilendiririm canım seni. geçmiş olsun canım inşallah hiçbir sorun yaşamadan en güzel haliyle geçirirsin hamileliğini. benimde 5+6 oldu bugün sanki sol kasığımda içinden biri tırnaklıyo gibi geliyodu ama çok şükür iki gündür yok gibiBenim bacağıma vurmuyor ama bariz batma oluyor. Bu zamana kadar hep kist tedavileri gördüm. Hamile kalabilmem için de dr yumurtlamam için iğne yaptı. Zaten sürekli kist üreten bir bünyem var. Yumurtlama sırasında fazla gelişmeyen yumurtaların kiste dönüşüp onşarın ağrı ve batma yağtığından endişeleniyorumben yarın 4 haftalık olacağım inşallah canım. Dr a gittiğinde bu kasık ağrılarını sorarsan beni de aydınlatır mısın? Bu benim 3. Gebeliğim olacak ama önceki 2 sinde böyle ağrılarım olmamıştı
evet canım aynen gece uykularım çok bölünüyor ilk gebeliğimde hep uyurdum bunda tam tersi sabahın köründe kalkıyorumGünaydın canım bende de hiç iştah yok kalkalı 1 saat oldu mide bulantım olmuyo normalde ama sabahları hiçbirley yiyesim gelmiyo hatta yemeği düşününce midem kalkıyo gibi oluyo ama sadece sabahları birde geceleri çok uyanıyorum evde bir işim olmadığı halde 8 de uyanmaya başladım normalde 11 - 12 gibi uyanan biriyimdir
aynen benimde yattığımda oluyor bacağıma vuruyor bazen sızlıyor oda. ben bugün 4.30 gideceğim güzzel haberler alırım inşallah. kasık ağrılarının normal olduğunu söylüyorlar bugün doktoruma soracağım ama sanki benim ağrım dün azaldı bugünde yok gibi acaba ilk 5 hafta içinde mi oluyo diye düşünüyorum bende. bazı topiklerde kızlar benimde ağrıuordu ama geçti falan yazmışlar bende öyle düşünüyorum seninki kaç haftalık canım
Bende birde ınutkanlık başladı sanki bebişimden başka hiçbişey umrumda değil dünya yıkılsa haberim olmayacak yazık kocacım bişeyler söylüyo duymuyorum bile elimde telefon sürekli gebelik hakkında yazıları okuyorum geçen kardeşim geliyo diye çay koydum tam bir saat kaynamış odadan çıktım bi yanık kokusu çaydanlıkta ne su kalmış ne başka bişey onuda yazıları okurken yaptımevet canım aynen gece uykularım çok bölünüyor ilk gebeliğimde hep uyurdum bunda tam tersi sabahın köründe kalkıyorum
Tabi canım yazarım buraya ben ili defa yaptırdım hcg testi işk öğrendiğim gün 252 idi 2 gün sonra 639 olmuş bir daha yaptırmadım artık bugün öğreneceğiz bakalım hayırlısı heyecandan uyuyamadım yineCanım gelince yazar mısın? Bende cts gidicem çünkü. 6+0 olmuş olucam. Geçtiğimiz cts değerim 2148 çıkmıştı bir de bu cts rahat rahat görürüz düşüncesindeyim.
Tabi canım yazarım buraya ben ili defa yaptırdım hcg testi işk öğrendiğim gün 252 idi 2 gün sonra 639 olmuş bir daha yaptırmadım artık bugün öğreneceğiz bakalım hayırlısı heyecandan uyuyamadım yine
Ayni durumdayım bende canm . Zorla bir bardak süt içtim .sabah 7de kalkıyorum ki 2 hafta öncesine kadar 11 de kalkardim. .. akşam 9 buçuk dedin mi ben pert :) denge falan kalmadı. ..Günaydın canım bende de hiç iştah yok kalkalı 1 saat oldu mide bulantım olmuyo normalde ama sabahları hiçbirley yiyesim gelmiyo hatta yemeği düşününce midem kalkıyo gibi oluyo ama sadece sabahları birde geceleri çok uyanıyorum evde bir işim olmadığı halde 8 de uyanmaya başladım normalde 11 - 12 gibi uyanan biriyimdir
Bizdeki durumda aynı çünkü birşey olur sîye korkuyoruz benim ilk gebeliğimde doktor serbest demişti günde 40 dk yürüyüş dedi ilk ilişkide kan geldi hemen doktor sadece wc ye çık hep yat dedi sonra düşük oldu 2. dede vajinal ultrasondan sonra kan geldi düşük oldu tabi bunlar bahanesi olabilir zaten sağlıksız gebelikmiş bu sefer tedbirimizi alıyoruz artık korkuyoruz ilk 3 ayı atlatsak belkiBiz hamile olduğumu öğrendikten sonra ilişkiye giremedik, ne eşim yanaşıyor ne ben ne oldu bize böyle birden anlamıyorum, kalp atışını duyunca belki eski düzene döneriz, sizde böyle oldunuz mu kızlar?
Aynen canım suan 10 gün falan oldu . Eşim artık dayanamıyor sanırım en kisa surede doktora gideceğim. Pteei düşünüyordum ama cuma gideceğim. Ona da hak veriyorum ses çıkarmıyor ama psikolojisi bozuldu sankiBiz hamile olduğumu öğrendikten sonra ilişkiye giremedik, ne eşim yanaşıyor ne ben ne oldu bize böyle birden anlamıyorum, kalp atışını duyunca belki eski düzene döneriz, sizde böyle oldunuz mu kızlar?
nı durumdayım hele dün kolumu kaldıracak halim yoktu eşimde uyucan mı hemen diyo sarıp sarmalıyo üşüyorum diye sonra ter basıyo ne olduğu belli olmuyo ilk zamanları olmasına rağmen vücudum çok değiştiAyni durumdayım bende canm . Zorla bir bardak süt içtim .sabah 7de kalkıyorum ki 2 hafta öncesine kadar 11 de kalkardim. .. akşam 9 buçuk dedin mi ben pert :) denge falan kalmadı. ..
Bizdeki durumda aynı çünkü birşey olur sîye korkuyoruz benim ilk gebeliğimde doktor serbest demişti günde 40 dk yürüyüş dedi ilk ilişkide kan geldi hemen doktor sadece wc ye çık hep yat dedi sonra düşük oldu 2. dede vajinal ultrasondan sonra kan geldi düşük oldu tabi bunlar bahanesi olabilir zaten sağlıksız gebelikmiş bu sefer tedbirimizi alıyoruz artık korkuyoruz ilk 3 ayı atlatsak belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?