2015 Ekim Anneleri

aynen ya kasik agriniz varmi arkadaslar benim cok azaldi sanki bebek varya hep kendini hissettiricekmis gibi hissediyorum ya :))
benim pazartesi gecesi acayip kasığım ağrıdı, bacağımı koparıp atasım geldi, eşime ovdurdum ama geçmek bilmedi, çok şükür şimdi ağrım kalmadı:)

kızlar ben,imde oğlum 3 yaşında 3 aylık hep kucak istiyo heppppppm bişi olmaz inşallah hep kucağımda uyurkende tepemde bana çok düşkünn
birde sağdan yada soldan yumurtlamak cinsiyeti belirlemiyor maalesef ıkı arkadaşım var ıkısıde sağdan yumurtlamış ama birininki kız birininki erkek
sadece oğlumda hep tyuzlu ve ekşi isterdim bunda çok tatlı yemek istiyorum bakalım bu etkenmi cinsiyetle zamanla göreceğiz ilk başta bi pıtpıtları duysaydık allahın izniyle rahatlıycazzzzz bi nebze

Çok şükür canım boğazımın acısını ilk defa antibiyotiksiz atlatmak üzereyim, öksürük ve burun akıntısı kaldı o da geçecek inşallah, tuzlu su ile bol bol gargara yapıyorum. Ben,im midem yavaş yavaş allak bullakolmaya başladı, dişimi fırçalarken öğürme geliyor, sende var mı belirtiler:)

çok erken başlamış ama merak etme bu bebişin size tutunduğunu ve sağlıklı olduğunu gösterir:anneadayı::anneadayı:

çok erken başlamış ama merak etme bu bebişin size tutunduğunu ve sağlıklı olduğunu gösterir:anneadayı::anneadayı:
İnşallah cnaım ya pazartesi kese göremedik, haftaya pazartesi deneyeceğiz birde inşallah bu sefer görünür:) Senin kaç haftalık?

Slm kızlar bende ekim annesi olcam 2. . Kez bugün dr gittim kesemiz war 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız ilki gibi bundada çok heycanlıyım ama miğdem bulantım çok war sizded böle durum warmı arkadaşlar

Benimde bulantılar başlamadı daha. Kaçıncı haftandasın canım?

İnşallah cnaım ya pazartesi kese göremedik, haftaya pazartesi deneyeceğiz birde inşallah bu sefer görünür:) Senin kaç haftalık?
pazartesi kaç haftalıktın ben de geçen hafta gittim 4+2 imiş baktı hamişle olduğumu anlamadı keseyi kıs sandı sonra tathlil yapınca gebesin dedi ama haftaya gün verdi iste o suan 5+5 im haftaya gittiğimde 6+3 olacağım inşallah kalp atışlarını duyarız 4 +2 iken boş kese görünüyordu hayırlısı folik asit bile vermedi gittim kendim aldım beta hcg o zaömanlar 213 çıkmıştı ama sonrada n ıkıye kaytladımı katlamadımı diyede test yapmadım ilkinde çok pimpirikliydim bunda öle olmamak için firenliyorum hepppppp:KK12::KK12::KK12:
haftaya salıyı iple çekiyorum bakalımsen pazartesi kaç haftalıktın ne zaman çağırdı bi daha:anneadayı:

Kizlar benim ilk kan degerim 49 cikmisti iki gin sora 278 cikti tüp bebekya ikiz yada ücüz olabilirmi acaba

Canım benimde tüp bebek 2 tane blast embriyo transfer edildi. İlk değerim transferden 6 gün sonra 61,95 çıktı, 2 gün sonra 122,27 çıktı. Sonrada ikiye katlana katlana gitti. Keseleri görmeye ne zaman gideceksin?

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldık buraya yazalım her ay hem dikkatli oluruz kilomuz için hem motive ederiz birbirimizi :)) benim boyun 168 63.5 ile hamile kaldım suan 65im :) ve daha 5.haftamı za yeni girdik
Boyum 1.75 65 kilo ile hamile kaldım.

Sigara içtiğim zaman gündüz hiç bişey yemezdim.sadece meyve. Smdi hem 3 öğün yemek yiyorum hem ara öğünler bide Afedersin kabızlık başladı smdi den bende. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl geçer kabızlık?

Kayısı ye canım bol bol.

pazartesi kaç haftalıktın ben de geçen hafta gittim 4+2 imiş baktı hamişle olduğumu anlamadı keseyi kıs sandı sonra tathlil yapınca gebesin dedi ama haftaya gün verdi iste o suan 5+5 im haftaya gittiğimde 6+3 olacağım inşallah kalp atışlarını duyarız 4 +2 iken boş kese görünüyordu hayırlısı folik asit bile vermedi gittim kendim aldım beta hcg o zaömanlar 213 çıkmıştı ama sonrada n ıkıye kaytladımı katlamadımı diyede test yapmadım ilkinde çok pimpirikliydim bunda öle olmamak için firenliyorum hepppppp:KK12::KK12::KK12:
haftaya salıyı iple çekiyorum bakalımsen pazartesi kaç haftalıktın ne zaman çağırdı bi daha:anneadayı:
ya ben doktora gittim işte ultrasonla baktı kese görünmüyor dedi, bana tahminde bulunmadı haliyle kese görünmediği için, sana istersen gününü hesaplayayım, istersen kan testi yapayım için rahatlasın dedi, bende kan testi yapın dedim, değerim yükseldi m, merak ediyordum, son adet tarihim 3 ocak. kanda da 987 çıkınca 1500 lerde görünür 2 gün sonra muhtemelen görünür ama bekle 1 hafta istersen kalp atışlarınıda duyarsın dedi, bende beklemedeyim cnaım. eylülden beri folik asit içiyorumz aten, ama hiç bir eczanede kullandığım lofio yu bulamıyorum, folbiol aldım kafama göre, içim rahat değil, bir arkadaş onu pek tavsiye etmiyorlar demişti.

Günaydın kızlar 3 gündür bn yaşıyorum hafif hafif bi bulantı inşallah artmaz kızımda hiç böyle olmamıştı aksine iştahım açılmıştı bu defa biraz değişik bakalım nasıl olacak

ya ben doktora gittim işte ultrasonla baktı kese görünmüyor dedi, bana tahminde bulunmadı haliyle kese görünmediği için, sana istersen gününü hesaplayayım, istersen kan testi yapayım için rahatlasın dedi, bende kan testi yapın dedim, değerim yükseldi m, merak ediyordum, son adet tarihim 3 ocak. kanda da 987 çıkınca 1500 lerde görünür 2 gün sonra muhtemelen görünür ama bekle 1 hafta istersen kalp atışlarınıda duyarsın dedi, bende beklemedeyim cnaım. eylülden beri folik asit içiyorumz aten, ama hiç bir eczanede kullandığım lofio yu bulamıyorum, folbiol aldım kafama göre, içim rahat değil, bir arkadaş onu pek tavsiye etmiyorlar demişti.
Canim Günaydın öncelikle. Bana doktorum yazdı folbiolu. Gunde 2 tane kullanacaksınız dedi. Folik asitlerin genel içerikleri aynı zaten dedi.

ay hayırlısıı şimdi ben randevumu aldım pazartesi saat sekizde döner dönmez haber ederim sen ne zaman gideceksin
ama maşallah beta hcg iyi belki geç döllenmedir

Günaydın kızlar 3 gündür bn yaşıyorum hafif hafif bi bulantı inşallah artmaz kızımda hiç böyle olmamıştı aksine iştahım açılmıştı bu defa biraz değişik bakalım nasıl olacak
hayırlı olsun
ay hayırlısıı şimdi ben randevumu aldım pazartesi saat sekizde döner dönmez haber ederim sen ne zaman gideceksin
ama maşallah beta hcg iyi belki geç döllenmedir
Güzel haberlerini bekliyoruz canım:) Ben pazartesi gideceğim akşam 7 de, ben bir doktor buldum ama tkaip yapmıyor, acil doktoru, doğumhanenin yanında acil odasında muayene ediyor. pazartesi de ona gideceğim 10 güün olmadan tekrar para vermeyeyim diye:) Ay inşallah keseyi görür kalp atışını duyarısn bebeğin.

Günaydınlar, bugün ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan.
bulantılar bazen çok kötü bastırıyor cidden. ama mide yanması daha ziyade rahatsız ediyor. soda ya da elma biraz yatıştırıyor işte ancak. şunu farkettim ki gerçekten çok hafif beslenmem gerekiyor, yoksa bu hamilelikte cidden midem bana bir hayli çektirecek.. baharatlı yağlı gıdalardan mayalı hamurlardan tatlılardan uzak durmaya karar verdim, yoksa her öğün yediklerimi çıkaracağım yani.. şimdiden böyleyse hele..

oğlumda ancak 8. haftada midem bulanmaya başlamıştı ama bu kadar rahatsızlık duymuyordum sanki, deli gibi yiyordum çüknü,iyi hatırlıyorum. bunda çok iştahım da yok, farklı geçiyor biraz

Günaydınlar, bugün ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan.
bulantılar bazen çok kötü bastırıyor cidden. ama mide yanması daha ziyade rahatsız ediyor. soda ya da elma biraz yatıştırıyor işte ancak. şunu farkettim ki gerçekten çok hafif beslenmem gerekiyor, yoksa bu hamilelikte cidden midem bana bir hayli çektirecek.. baharatlı yağlı gıdalardan mayalı hamurlardan tatlılardan uzak durmaya karar verdim, yoksa her öğün yediklerimi çıkaracağım yani.. şimdiden böyleyse hele..

oğlumda ancak 8. haftada midem bulanmaya başlamıştı ama bu kadar rahatsızlık duymuyordum sanki, deli gibi yiyordum çüknü,iyi hatırlıyorum. bunda çok iştahım da yok, farklı geçiyor biraz
En korktuğum şey mid bulantısı ben normaldfe de istiğfar edebilen biri dğeilim, eğer öyle olursa korkudan byılabilirim:(

Back