- 15 Eylül 2014
- 121
- 89
- 123
Merhaba defne biraz geç oldu cevabım kusura bakma yoğunluktan nete bakamadım Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh.Ben Progestanı Düşük tehlikem olduğu için değil tiroid hastasıyım hemde rahmimde ufak bi perde var o yüzden riske atmamak için garanti olsun diye kullanıyorum doktor bende ağızdan almak istedim ama doktorum araba bile kullanamazsın çok sersemlik yapıyo devamlı uyuklarsın dedi o yüzden fitil olarak kullanıyorum bende. Düzenli kullan ihmal etme bişey olmasın bebişine onlar için her zorluğa katlanıcazMrb canım... seninle doğum tarihimiz aynı ne güzel :) konuyla ilgili bisey sormak istiyorum. Dr dün keseyi görmek için çağırdı. Baktı ve gayet iyi kese görünüyor dedi. Ancak biraz altta oluşmuş ve her ihtimale karşı progesteron verdi. Kutuda oral yoldan diyor ancak dr vajinaya fitil olarak kullan dedi ve sabah akşam 2 şer tane. Gün içerisinde akıntı ile beraber az az ilaç kalıntısı geliyor normal mi? Korkuyorum ilaç çıkıyor etkisi olmayacak diye. İkincisi günlük yaşantıma devam edemiyorum bisey olur mu diye ve genelde yatıyorum. Çalışıyorum ve pzt ise gitcem ama icime sinmiyor. Dr rapora gerek yok kendini zorlama yeter dedi. Gerçi masa başı isim ama... anlarsınız işte tuhaf bi panik ve korku içindeyim. Bu ilacı kullanan ve benim gibi kesesi aşağıda olan varsa bilgi verebilir mi