2015 Ekim Anneleri

Günaydın canlar
bende sabah sağlık ocagina gittim tiroidim be b12 için kan verdim...cuma bebis kontrolünden sonra dahiliyeye randevu aldım ilaç ayarını yapsın diye..ayda bir kan vermem lazimmis tiroidim için :KK51:
bu arada aile hekimine hamileyim dedim hiç orali olmadı ne bir kayıt ne başka birsey :KK43:doktorumu degistiricem böyle giderse
Allah allaaah.. Ben daha adetim 3 gün geçmişken, başım ağrıyor, midem bulanıyor ama hamileyim, ilaç içemiyorum falan dedim. Rapor almak için gitmiştim. Hiç halim falan da yoktu, hiç bir yere bırakmadı valla. Çok yeniymiş ama hemen kayıt alalım, kan alalım falan dedi. Testleri yaptırdı hemen.. Dedim daha kese falan görmedik. Olsun dedi, hemen kaydettirdi. Bir kere onlar kayıt almak zorunda, kan tahlili yapmak zorundaa.. Çeşit çeşitler yahuu..
Geçmiş olsun..

Allah allaaah.. Ben daha adetim 3 gün geçmişken, başım ağrıyor, midem bulanıyor ama hamileyim, ilaç içemiyorum falan dedim. Rapor almak için gitmiştim. Hiç halim falan da yoktu, hiç bir yere bırakmadı valla. Çok yeniymiş ama hemen kayıt alalım, kan alalım falan dedi. Testleri yaptırdı hemen.. Dedim daha kese falan görmedik. Olsun dedi, hemen kaydettirdi. Bir kere onlar kayıt almak zorunda, kan tahlili yapmak zorundaa.. Çeşit çeşitler yahuu..
Geçmiş olsun..
zaten benim doktor ayrı bir cins pek kimse memnun değil bende sadece ilaç yazdirmak ve tiroidim için kan vermek için giderdim bu zamana kadar..bir dahaki gidisimde degistiricem artık...ama ben tedaviye başladığımda bütün kan tahlillerini yaptirmistim orda...zaten kendi doktorum söyler tahlil felan istenirse ;)

zaten benim doktor ayrı bir cins pek kimse memnun değil bende sadece ilaç yazdirmak ve tiroidim için kan vermek için giderdim bu zamana kadar..bir dahaki gidisimde degistiricem artık...ama ben tedaviye başladığımda bütün kan tahlillerini yaptirmistim orda...zaten kendi doktorum söyler tahlil felan istenirse :KK66:
Benimki de normalde hiç sallamaz. Nemrut, asık suratlı bir şey. İki lafı zor eder. Neden geldin gibi bir tavrı vardır hep.. Hamilelik lafı ettim, içinden doktor çıktı :)) O anı bekliyormuş :p
Hem doktor söylese de söylemese de tahlili yapmakla görevli onlar. Çok da istediklerinden değil de, devlet diyor takip edeceksin diye. Normalde zorundalar yani.

Sağlık ocağına bende kaydımı yaptırdım bayağı da soru sorup not aldılar doktoruma kadar fakat ne bir tahlil ne birşey, hiç bir şey istemediler.

Günaydın kızlarrr..
Biz bugün 7+3 olduk ne midemiz bulanıor ne başımız dönüor :) bazen olsada içimde oldugunu hissetsem diorm :)
Halsizlik ve ara ara sırt agrılarım dısında hiçbi belirti yok :KK12: (birazda gögüs hassasiyeti)
En son kontrolümüz 16 şubattaydı şimdi 16 martı beklioruz zaman gecmio :KK43:

lovelyy bugün bana da iş çok hep dışarda olucam yanıma zeytin ve patates bol bol da poşet aldım :KK62: hormonların beni yıldırmasına izin vermicemmm :)
Kuzucum ben bugün soda limon tuz bu 3'lüyü denicem kısacası churchill yapıcam hem çokta faydalıymış iyi de geliyormuş sanırım ofisteki hamile arkadaşım söyledi.

Günaydın kızlarrr..
Biz bugün 7+3 olduk ne midemiz bulanıor ne başımız dönüor :) bazen olsada içimde oldugunu hissetsem diorm :)
Halsizlik ve ara ara sırt agrılarım dısında hiçbi belirti yok :KK12: (birazda gögüs hassasiyeti)
En son kontrolümüz 16 şubattaydı şimdi 16 martı beklioruz zaman gecmio :KK43:
siz kalp atışını duydunuz mu benim bu hafta kontrolüm var henüz kalp atışını duyamadık fena mide bulantım var :(

Sağlık ocağına bende kaydımı yaptırdım bayağı da soru sorup not aldılar doktoruma kadar fakat ne bir tahlil ne birşey, hiç bir şey istemediler.
Demek ki benimkinin içinden anne fırlamış :)) Belki belli bir haftada yapılıyordur da benimki erken davranmıştır. Bir daha uğraşmak istememiştir. En az 30 tane şeye bakmışlar. Troid, şeker, sarılık şu bu, bilmediğim bir sürü harfler RBC, RDW, PLT falan fişman :) tüm alfabe.

Kuzucum ben bugün soda limon tuz bu 3'lüyü denicem kısacası churchill yapıcam hem çokta faydalıymış iyi de geliyormuş sanırım ofisteki hamile arkadaşım söyledi.
ahhh ahhh sen bilirsin ben hamile değilken de hep içerim onu ama etkilemedi beni hamilelik reflüsü hormonlar dengelenmeden geçmezmiş :) sen yinede dene bana ayva çok iyi geldi 12. haftayı bekliyorum ama eşim çok bekleme bazı gebeliklerde sürekli olurmuş diyor benim ki fazla gercekçi kötüye hazırlıyo beni ama ben bi umut :)

siz kalp atışını duydunuz mu benim bu hafta kontrolüm var henüz kalp atışını duyamadık fena mide bulantım var :KK43:
6+2de gitmiştim kalp atısı dernden geliodu cok net deildi sesi ama ultrasnda net gördük :) bi sıkıntı yok bi ay snra gel dedi bi ayda gecmioki :KK47:

Selam kızlar iyi geceler çok kotuyum açım aç. İ
merhaba canımm :) soda limon tuz üçlüsü bana da çok iyi geldi hamiş olmadan öncede içerdim bazen gerçekten işe yarıyor ama bir arkadaşıma doktoru günde en fazla 2 maden suyu iç demiş fazla sodyum düşüğe yol açabilir demiş azalttım bendeo_O

kızlarr bu mide bulantısı beni perişan etti dünyam karardı resmen sevdiğim herşeyden tiksindim çaydan beyaz peynirden :( 24 saat midem bulanıyo nolucak böyle bilemiyorum açım hiç birşey yiyemiyorum iştahım yok. kızım da bu kadar değildim bu fasulye bitirdi beni:KK53:

kızlarr bu mide bulantısı beni perişan etti dünyam karardı resmen sevdiğim herşeyden tiksindim çaydan beyaz peynirden :KK43: 24 saat midem bulanıyo nolucak böyle bilemiyorum açım hiç birşey yiyemiyorum iştahım yok. kızım da bu kadar değildim bu fasulye bitirdi beni:KK53:
Beni de bu fasulyaaaa diye bağırasım var.:KK48:

ahhh ahhh sen bilirsin ben hamile değilken de hep içerim onu ama etkilemedi beni hamilelik reflüsü hormonlar dengelenmeden geçmezmiş :) sen yinede dene bana ayva çok iyi geldi 12. haftayı bekliyorum ama eşim çok bekleme bazı gebeliklerde sürekli olurmuş diyor benim ki fazla gercekçi kötüye hazırlıyo beni ama ben bi umut :)
Çok iyi geldi bana şuan içiyorum.

kızlar benıde geçende bekarken oturduğumuz sağlık ocagından aramışlar benım ikametgahım başka bi ilçede.acaba ben hangisine gidicem kayıt için :/ ayrıca bu kaydı yaptrmak zorundamıyız çalışıyorum izin almakta sıkıntı

Back
X