2015 Ekim Anneleri

Hmmm mamaktan :) bana cok uzak oralar ya ben babymall e gidicem
Evet ben baya araştırdım :) hepsi aynı hafif ama kaliteli bişey bulmak zor :) ben kaliteden ödün vermeden en hafif ve kolay katlanır olsun yeter dedim buldum yatak aklımda olandı . Tek biyere takılma fırsatın varsa araştır derim :)

canım doktorum aşerirsem diye eşime tunalıda hamile manavı var dedi adres bile verdi yani işi sektöre cevirmişler vay uyanıklar halbuki amaç araştırsın biraz zorlansınlar dimi hep biz mi yasıcaz zorluklar
Bu mesajindan anladimki ankaradasin:) bende ankaradayim hangi hastane ve hangi doktor dasin ogrenebilirmiyim çünkü doktorymu kesin degisticegim

Bu mesajindan anladimki ankaradasin:) bende ankaradayim hangi hastane ve hangi doktor dasin ogrenebilirmiyim çünkü doktorymu kesin degisticegim
Canım bende ankaradayım batıkent medicalpark ta aylin hanım var :) bizle ve bebekle çok ilgili 24saat tel imkanı sundu şahsi hatla :)

Canım bende ankaradayım batıkent medicalpark ta aylin hanım var :) bizle ve bebekle çok ilgili 24saat tel imkanı sundu şahsi hatla :)
Oralar bana o kadar uzakki kavaklidere Gaziosmanpasa yada abidinpasa tarafından kolaylikla gidebilecegim biyer olmasi lazim mamak ve Çankaya içinde bir doktor istiyorum bu nedenle mamak veni vidiyi tercih ettom ama doktorum çok ilgisiz özel gibi değil hiç. Ben senin dediğin gibi her zaman bana destek olacak bir doktor ariyorum maddiyat için degil sadece hastayi düşündüğü için böyle olan çok mu zor acaba?

Bende abidinpaşadayım :) çok araştırdım oraya gitmeye razı oldum canım du sabah sana yakın biyerde doktorun ismini veririm 2ye indirmiştim ufuk üniversitesi rıdvan ege hastanesinde ki bi prof . Ama oda çok yakın değil

Evlerimiz yakın yerlerde batıkente nasıl gidiyorsun çok uzak bize ama ben en kısa zamanda ulaşayım diye düşündüm hep o yüzden böyle oldu. Veni vidideki doktor Güven hastanesinde çalışmış çok iyi duyumlar aldığım bir doktor ama bu hastanede mi acaba böyle yoksa hep mi böyle bilemedim çok ilgisiz ve hiçbir test yapmıyor. Güvene mi gitsem bilemedim ki bi türlü. Medicalparkta fiyatlar nasıl canım hiç konustunmu doğumu?

konuştum herşeyi canım istersen özelden yazayım cok zor değil tek vesait araba olunca 20 dakika :)ben sezaryen düşündüğüm için mesafe çok uzak gelmedi ama ilgi yeterince çekici ama dediğin gibi biçoğu istemerek muayene ediyor sanki yorumunu çok duydum bi çok doktor için ankarada :) biraz şanssız bi seçim olmuş umarım doğru olanı bulursun

kızlar ben şunu anladım ilk muaynelerde özellikle ilgisiz davranıyolar sanırım bidaha hasta gelirmi gelmezmi belli değil diye belki. benim dr da ilk muaynede sinir etti beni ama gidip geldikçe açıldı adam şu an gayet memnunum.

İlk bana çok aceleci gelmişti eşim acele eden sendin dedi haklıymış :) özel hastane olmasına rağmen devletten aldığım sonuçları istedi masraf olmasın diye :) biz razıydık ama çok sevimli tek doktor da değil tüm calışanlar çok nazik

biz bayanlara mesleki bilgisinden önce ilgi gösteren bi dr lazımmış onu anladım ben :)

Esimde once senin dedigin gibi düşündü dur bakalim canim ne ister ne olur diye. Ama kan bile alinmadi benden bu garip geliyor. Hani diyorum herkesten kan alınmış beta hcg bakilmis kilo tanisyon şeker hepsi icin hastaya ozel dosya açılmış. Özel dostayi geç bende bi kan bile alinmadi garip geldi

herkesin kendi değişik yöntemleri var ama içine sinmediyse başka bir dr a bak canım

biz bayanlara mesleki bilgisinden önce ilgi gösteren bi dr lazımmış onu anladım ben :)
BEn katılmıyorum canim benim için oncelik mesleki bilgisi ve yanında hastayı yoluncak kaz olarak görmeyen ilgili ve merhametli bir insan olması.böyle doktorlar tanıyorum ama maalesef hiçbiri kadın dogumcu degil:) bu tanimlara uyan kadin dogumcu ariyorum:)

Canım doğumcu olarak bakarsan araştırma üniversite hastaneleri dışında hepsi uzman ve çevrem dahilinde bişeyler bilmeden uzman olunmuyor bu işini severek yapmayla alakalı ben o yüzden kadın tercih ettim :) hassasiyetimi ve isteklerimi anlayabilsin diye :)

Günaydın güzel anneler benim gibi ikinci gebeliğin yaşayanlar sizde diğer çocuğunuzla ilgilenirken unutuyor musunuz hamile olduğunuzu? Oğlum lâ uğraşmaktan çoğu zaman aklımdan çıkıyor benim.bi an ağır birşey yapacak oluyorum bi silkeleniyorum.. Oğlum çok yoruyor üstelik çalışıyorum memurum.vallahi rabbim den tek dileğim sabır ve sağlık

Bebeklerimizin tekmeleri başlasa bizimle olduklarını hissederiz, ama galiba biz onların görüntülerini sesini özledik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…