2015 Ekim Anneleri

Bebeklerimizin tekmeleri başlasa bizimle olduklarını hissederiz, ama galiba biz onların görüntülerini sesini özledik :)
Günaydın kızlar bir pazar gününü çalısarak geciren herkese selam olsun :) (kalanlarada tabiki :KK48:)
sevdam8 aynen canım kesinlikle haklısın bnde biran önce o zaman gelsin istiorum :) doktora gitmemeye karar verdim dogru mu yaptım bilmiorm ama ultason çokta ii deil diye sabredecem inşAllah bi sıkıntı olmaz. minnakımda iyidir keyfi yerindedir inşAllah :) :KK46::nazar:

Günaydın güzel anneler benim gibi ikinci gebeliğin yaşayanlar sizde diğer çocuğunuzla ilgilenirken unutuyor musunuz hamile olduğunuzu? Oğlum lâ uğraşmaktan çoğu zaman aklımdan çıkıyor benim.bi an ağır birşey yapacak oluyorum bi silkeleniyorum.. Oğlum çok yoruyor üstelik çalışıyorum memurum.vallahi rabbim den tek dileğim sabır ve sağlık
canim maalesef bende oyleyim 25 aylik kizim var ve riskli gebelik grubundayim bazen butun gun kucagimdan inmiyor karnimdakine uzuluyorum bazen kizimi ihmal efiyorum ona uzuluyorum ama sonu guzel olacak ins bu arada hepinize gunaydinlar guzel anneler ve minik kuzulari

günaydın güzel anneler ben henüz yeni kalkabildim günler geçmek bilmiyor çok sabırsız olmaya başladım cuma günü gelsede bebeğimi görsem

bugün hava çok güzel adana da ben dışarı çıkıyorum yürüyüşe kızlar bebeişime güneş değsin azcık :)

bebek arabasına bayıldımmm :) hayırlı olsun canım Rabbim hepsini huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşAllah arabanın modelini tam olarak yazar mısın :KK22:
casual marka modeli cadillac air canım bu fire rengi ateş rengi diye geçiyo .kumaş kalitesi kolaylığı araba koltuğu da olabilmesi pusetlerin tek elle açılıp kapanması ve en güzelide hafif olması çok cazip tatlım .fazla araştırdım zaman geçmiyo naapalım :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Günaydınlar, mutlu haafta sonları herkese :anneadayı:
Ankara Keçiören civarından dr tavsiye edebilecek olan var mı?

Esimde once senin dedigin gibi düşündü dur bakalim canim ne ister ne olur diye. Ama kan bile alinmadi benden bu garip geliyor. Hani diyorum herkesten kan alınmış beta hcg bakilmis kilo tanisyon şeker hepsi icin hastaya ozel dosya açılmış. Özel dostayi geç bende bi kan bile alinmadi garip geldi:KK43:
Canım çok düşünme senin dr un da kendine göre bi yöntemi vardır ama dr içine sinmediyse değiştir tabiki, yine kan olayı aklına takılıyorsa aile hekimliğine git onlar gebelere karşı ilgili oluyorlar :) orada yapılabilecek tüm tahlilleri yapıyorlar yapılamayacaklar için yönlendiriyorlar zaten.

casual marka modeli cadillac air canım bu fire rengi ateş rengi diye geçiyo .kumaş kalitesi kolaylığı araba koltuğu da olabilmesi pusetlerin tek elle açılıp kapanması ve en güzelide hafif olması çok cazip tatlım .fazla araştırdım zaman geçmiyo naapalım :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
baya baya araştırmışsın :KK48: çok teşekkür ederim canımm

benim teeeee 9 martta ben napam :):anneadayı::KK48:
benim 16 martta ya ben napayım ya ben :KK47:

Kızlar günaydın ben bir haftadır çok fenayım bulantıların mide agrım arttı kusma yok ama sanki çıkarsam rahatlıcam doktorum hiçnir ilaçda vermedi gerçi ilaç kullanma taraftardıda değilim sizde durumlar nasl

O konuda fikrim var aklım stokke markasında, bugabooları da tavsiye ediyorlar ama çok hantal buluyorum. Stokke favorim ama o dönem çok alışveriş yaparda batarsam kraft twist ear modelini alabilirim.
kızlar ben kızımda bir heyecan bir heves stokke arabayı severek aldık dünyanın parasını verdik inanın çok pişman oldum çok hantal kalmaz yazmaz taşınmaz arabaya sığmaz tek başına sokakta kullanmak falan mümkün değil anlıyacağınız çok az kullanıp kaldırdım ve çok üzüldüm. sonra chicco nun lite way puset arabasını aldım dedim ki budur:KK73: yeni doğandan 3 yaşa kadar çok rahat kullanılabiliyor tam arkaya sıfır yatıyor kış tulumu falan var tek elle kapanıyor. kapatıp dolmuşa bile bindim tek başıma.. inanılmaz rahat ettim şiddetle tavsiye ederim bir araştırın fiyatıda uygun dünyanın parasını dökmeye gerek yok bebek odasını alın ona vereceğiniz paraya deneyimli anne olarak nacızane tavsıyem :KK49:

Back
X