2015 Ekim Anneleri

eşime gösterdim hemen bak alışverişe başlamışlar diye :) tamam bakalım dedi :KK66:
Müzikli oyun halısının tadını çıkarıyoz :) önce denemek lazım :) yatakla arabası haftaya teslim onlarla da haftaya oynarız :)) zaman geçmiyo off off :) birde zıbın aldım içinde hayal ediyorum :) iyi hissettiriyor birde tavsiye yaza doğru bebek arabaları yolculuk aksesuarları pusetlerinin fiyatları aşırı artıyormuş :) eşim arabada bebek var yazısını astı bile :) bize 7ay bitmez :)

Müzikli oyun halısının tadını çıkarıyoz :) önce denemek lazım :) yatakla arabası haftaya teslim onlarla da haftaya oynarız :)) zaman geçmiyo off off :) birde zıbın aldım içinde hayal ediyorum :) iyi hissettiriyor birde tavsiye yaza doğru bebek arabaları yolculuk aksesuarları pusetlerinin fiyatları aşırı artıyormuş :) eşim arabada bebek var yazısını astı bile :) bize 7ay bitmez :)
yatak ne marka canım? ben cibiniği olan bi model düşünüyorum

yatak ne marka canım? ben cibiniği olan bi model düşünüyorum
Kraft canım :) 3-4 yaşında genç odası alcam o yüzden park yataklar cazip çook çeşiti var .sensörlü bebek uyanınca sallayanı muziklisi :) ben mp3-4 girişlisini Aldım masal ve ninni dinletcem kendi müzikleride çok iyi ek olarak :) babası ve benim sesimden :) cibinliği ek olarak taktırabilirsin

kızlar üşüttüm galiba boğazımda çok kötü oldu limon bal zencefil karıştırıp içeceğim bişey olmaz demi zararlı değildir

Kızlar dr

Ayy bende bayılıyorum bu modele çok cici dimi :) arkadaşım kullanıyor çok memnun ve odaya inanılmaz yakışıyor:)
evet canım gercekten çok güzel işte hemen büyüdüğü için bebekler buna benzer yatak düşünmeye başladım bende bebeğim sağ salim doğsunda herşey olur gider allahın izniyle

Bende çok sallama konusunda hemfikirim aslında beyinleri sallanıyor gibi geliyor, sallanmadan uyusa daha güzel olur ama bazen gerekli olabilir diye düşünüyorum çevremden gözlemlediğim kadarıyla gerçi ara sıra lazım olacak bişeyi almak ne kadar mantıklı, ben bunu bir daha gözden geçireyim en iyisi :)
Bende sallamaya karsiyim bi anlamiyok.yataga yatir azcik poposunu pis pisla yeterli.

Hepimizinkine inşallah canım bizde sadece bakıncaktık ama yüklenip çıktık :) dayanamadım :)
Hersey yolunda giderse yavas yavas alicam.simdilik fiyat analizi yapiyorum.magazada gordugum bseyi internette bakip yari fiyatina bulabiliyorum.bugun bebek cantasi begendim cok hosuma gitti malsef 60€ du.ucuzunu bulamazsam mecbur alicam.

benimki sormadan kendisi anlatıyor canım ben gidince heyecandan soru sormayı bile unutmuştum bana karşı baya ilgiliydi
Merhaba hangi şehirdesiniz acaba bende V virtue ile aynı durumdayimda doktorum birakin birsey aciklamayi kan bile aldırmadı henuz sadece ultrasondan ilerliyoruz çok huzursuzum

Back
X