2015 Ekim Anneleri

Canım milliyettekini okuyabiliyorum sadece ama listeyi yanda pembe olarak paylaşmış sanırım onun üstüne tıklanıp görüntülenmiyor.

Gebelik ve anneliktede liste şeklinde vermemiş.

Yazdigim listeyi acabildin mi? Ben de wollex yada casual cadilac dusunuyorum. Dediklerine bir bakiyim.
Canım görmemiştim yazdığına bakıyorum hemen.

Bak stokke bu favorim ithal arabalar içinde budur. Joker satıyor sadece.
O markalar ne yaa :)) Hiç bir bilgim yok yaa!! Sıfırım Kolay katlansın, katlanınca bagajda az yer kaplasın, kol hizasında rahat ittrebileyim.. Markası önemli değil, zaten hiç bilmiyorum, görmedim, duymadım :)) Neleri öneriyorlar?

Canım milliyettekini okuyabiliyorum sadece ama listeyi yanda pembe olarak paylaşmış sanırım onun üstüne tıklanıp görüntülenmiyor.

Canim asil ilk listeye bak. Obur ikisi zaten yzidigim gibi oneriler var. ilk liste guzel. Exel olarak aciliyor.

Gormemissindir diye yaziyom dedim zaten:) topigimiz mashallah hizlica ilerliyor takip etmeye yetisemiyorum:). Guzelmis bu araba. Ben de bakiyorum simdi. Ama kraft twist cok bozuluyormus.
O yüzden kraft twist rlx yerine kraft twist ear çıkardılar canım arkadaşım onu aldı. Mayısta doğumu kullansında bir fikrini alıcam paylaşırım.

Miliyyetteki de asagiya in tablo tablo verildi. Ben tablolari kopyaladim.

Zamanı gelince profesörü olursun merak etme benimde arabalara ilgim olduğundan bayağı araştırmıştım daha bebek düşündüğüm zamanlar.

Ay ben çeyiz için don almamıştım ama çeyizim bayağı donanımlıydı kk'da da paylaşmıştım hatta ama kaldırdım fotoları. Evimin, düğünümün, kına gecemin falan duruyor sanırım.

Benim annem ben olduktan sonra hemen bi tane alıp kenara koymuş... Kız beşikte çeyiz sandıkta derdi... çeyizim bayağı da doluydu açıkçası :)

Orda link var. ona tikla yada ayri sekmede ac de. Google dosyalara atiyor. Excelse liste olarak cikiyor.

Canım gördüm maviyle ama tıklayınca proxy hata veriyor sayfa açılmıyor cepten denicem bir de ama keşke açabilseydim yazıcıdan çıktısını alırdım.

Bu web sayfası kullanılamıyor aldığım cevap. Neden açmadığını da biliyorum ben koç şirketinde çalışıyorum internetimiz koçnet o yüzden her sayfayı görüntüleyemiyorum blokluyor.
Istersen sana mail olarak atabilirim. Ozelden mailini yaz.

Zamanı gelince profesörü olursun merak etme benimde arabalara ilgim olduğundan bayağı araştırmıştım daha bebek düşündüğüm zamanlar.
Maşallah :))
Alan olursa paylaşır zaten di mi :) Yoksa ben unuturum gider Allah o günleri göstersin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…