- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.903
- 448
Heyoooo nerelerdesin sen canım? Akşam oldu mesai bitiyor yarın tatil.Iyi aksamlarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyoooo nerelerdesin sen canım? Akşam oldu mesai bitiyor yarın tatil.Iyi aksamlarrr
Tabi ki paylaşırız canım hele o dönemlere gelelim. 6. 7. ayda alırım muhtemelen ben.Maşallah :))
Alan olursa paylaşır zaten di mi :) Yoksa ben unuturum giderAllah o günleri göstersin hayırlısıyla
![]()
Be.n taaa gecen yildan bebek arabasini almistim.esyalari cinsiyetten sinta basliycam.kesinlikle liste sart.Bu arada bebek alışverişi için benim gibi nereden başlayacağını bilemeyenler kararsız olanlar var mı? Çeyiz alışverişinden çok çok daha zormuş. Önce bir bebek alışveriş listesi edinmem gerek. Annem dün akşam önce don al dedi donansın diyeymiş. İlk defa annemden böyle şeyler duyuyorum.![]()
Ben tam tersi durumfayim heryerim kurudu dudaklarim vucudum.Kizlar benim cildim asigri yaglaniyor haftalar ilerleyonce sanki daha da artiyor. Yuzumde sirtimda hep sivilce cikti. Normalde hic sivilceM olmaz. Benimle ayni durumda olan var mi cozum olarak ne onerebilirsiniz. Kimyasal seyleri kullanmak istemiyorum.
Evet.. O zamanlar uygun olur canım :)) Çok heyecanlıııTabi ki paylaşırız canım hele o dönemlere gelelim. 6. 7. ayda alırım muhtemelen ben.
Evet canım oluyor sanki adet olucakmisim gibi bir sızı giriyor bir dk içinde geçiyor..ilk iki hafta daha çoktu bu hafta daha az günde iki üç...birde arabaya bindikten sonra çok oturursam çok ayakta kalırsam oluyor bunu farkettimkızlar kasıklarınıza arada kramp geriyormu ?
ayyyy evettt şuan beni tarif ettin aynen çok fazla olmuyor önceden çok fazlaydıEvet canım oluyor sanki adet olucakmisim gibi bir sızı giriyor bir dk içinde geçiyor..ilk iki hafta daha çoktu bu hafta daha az günde iki üç...birde arabaya bindikten sonra çok oturursam çok ayakta kalırsam oluyor bunu farkettim![]()
ayy bacakları ağrıyan tek ben değilmişim altları çok ağrıdı dün kar tatailinden dolayı bütün gün evdeydiim yorulmadığım halde ne bu bacak ağrısı çözememiştimSancıların olması çok normal canım bebeğin büyüyor onunla birlikte kese büyüyor. Benim her gün oluyor. Dün bacaklarıma bile vurdu ağrısı o üst baldırlarım ağrıdı.
Daha da şişkızlar ilk öğrendiğiniz haftalardaki gibi karnınız şiş mi ?
benim de cildim normalde karmadır ama şu an çok kuru ve sivilce çıkıyor hormolardan sanırım adet zamanı benim bir iki tane büyük sivilcem çıkardı onlar çıktı dermokozmetik krem kullanıyorum cildime la roche posay markasının o biraz rahatlatıyorKizlar benim cildim asigri yaglaniyor haftalar ilerleyonce sanki daha da artiyor. Yuzumde sirtimda hep sivilce cikti. Normalde hic sivilceM olmaz. Benimle ayni durumda olan var mi cozum olarak ne onerebilirsiniz. Kimyasal seyleri kullanmak istemiyorum.
çok şükür bu hafta indi biraz karnım, geçen hafta çok belli oluyordu kim görse hamilesin derdi zor gizledimkızlar ilk öğrendiğiniz haftalardaki gibi karnınız şiş mi ?
Benimde kocaman biz zaten 5 aylık gibiyiz.Daha da şiş2 aya doğururum ben ihıhiuhiu makara tabi ama şişlik var :)
Canım bende seninle aynı fikirdeyim. Cinsiyeti belli olmadan hiçbişey almayacağım. Öyle herşeyi beyaz alayımda ikisinede olur fikrine karşıyım.. Ya pembe olucak yada maviKıyafetler arabalar konusulmaya baslanmis bile bende cinsiyeti belli olmadan almayi düşünmüyorum ama dayanabilirsem tabiki
ama kalp atışını duyduktan sonra ip alıp battaniye ormeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse...sonuçta ha diyince bitecek şeyler değil orgu işleri![]()
ben igneleri vurulmaya basladigimda sismeye başlamıştım zaten goguslerim çok sişti gözlerime inanamiyorumBenimde kocaman biz zaten 5 aylık gibiyiz.![]()
Evet cnm yaaa jean'lerim falan kapanmıyor. Hamile olduğumi bilmeden kilo falan aldım sanıyodum.. Ama sonradan hamile olduğumu öğrendiğimde anladım şişkinlik gaz falan normalmiş:)kızlar ilk öğrendiğiniz haftalardaki gibi karnınız şiş mi ?