- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
sat 7 ocak canim senin ki ? Sata gore dogum takvimim ama doktorumda kese ye gore pararlel gidiyorsun dedi.Canım senin sat kaç? Tarihlerimiz yakın ama benim haftaya cumartesi 7+1 oluyor. Sen doktorun söylediğine göre mi yazdın canım?
Ben baddaniye ile başladım malum ekim annesi olcaz hastane çıkışı ve zıbın fazla abanmayalım çok hediye geliyor :)
ha ha güzelmiş bende öyle yapayım bari ama daha çok erken diye düşünüyorum bende cinsiyeti belli olsun 4-5 aylık olunca başlarım diye düşünüyorum ama cinsiyetini öğrendîkten sonra kendimi tutamayıp alabilirim yavaş yavaşBu arada bebek alışverişi için benim gibi nereden başlayacağını bilemeyenler kararsız olanlar var mı? Çeyiz alışverişinden çok çok daha zormuş. Önce bir bebek alışveriş listesi edinmem gerek. Annem dün akşam önce don al dedi donansın diyeymiş. İlk defa annemden böyle şeyler duyuyorum.
Duyarsın inşallah canımBende ayniyim canimm hicbi belirtim yokk.sadece halszim okdar korkuyorum haftaya cuma su kelebegin kalbini bi duysam hayurlusiyla
Benim de 9'u canım. Ama o zaman senin bugün 6+2 haftaya cumartesi de 7+3 olmuyor mu? Ben mi yanlış hesaplıyorum?sat 7 ocak canim senin ki ? Sata gore dogum takvimim ama doktorumda kese ye gore pararlel gidiyorsun dedi.
Daha önümüzde çok uzun bir yol var. Daha önce bu yoldan dönmek zorunda kalmış biri olarak bu tip şeyler için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. İnsan sonra çok üzülüyorher bir eşya potansiyel bir anı oluyor. Kayıp durumunda o eşyalar potansiyel anıların da kaybını gösteriyor, insanın içi acıyor.
Daha önümüzde çok uzun bir yol var. Daha önce bu yoldan dönmek zorunda kalmış biri olarak bu tip şeyler için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. İnsan sonra çok üzülüyorher bir eşya potansiyel bir anı oluyor. Kayıp durumunda o eşyalar potansiyel anıların da kaybını gösteriyor, insanın içi acıyor.
Bende eşimde sigara kullanmıyoruz, özellikle duraklarda ve yollarda içen insanları dövesim geliyor benimde. Hamilelikten öncede sonrada bir şey değişmedi kokusuna zaten tahammül edemiyorum.kokulardan çok şikayetçiyim ben birde tatlım özellikle sigara kokusu evde iğrenç kokuyo önceden içmeme rağmen mahfediyor beni ama napalım canım yaramaz bıdıklar îyi olsunda çekeriz herşey onlar için
Dogru diyorsun canim ben yanlis hesapliyorum icimdeki maymus felegimi sasirtti benim :)Benim de 9'u canım. Ama o zaman senin bugün 6+2 haftaya cumartesi de 7+3 olmuyor mu? Ben mi yanlış hesaplıyorum?
valla bende daha hiiiç bişey almadım ama bizimkiler çok hevesli :) hazır listeler bulursak en azından hediyeleri eleriz almamız gerekenlere yoğunlaşırızAyyy ne güzel ama ben cinsiyet belli olmadan bir şey alamam herhalde. Aslında arkadaşlarım göğüs kalkanı, biberonlarını, süt sağma makinasını ateş ölçerini vs yavaştan almaya başla dediler ama yok nerden başlayacağımı bilemiyorum. Aslında tecrübeli anneler varsa elinde bebek alışveriş listesi olanlar paylaşabilir. Ben yazıcıdan basıcam, gereksizlerin üstünü çizicem şuan ne, ne marka alınır hiç bir fikrim yok. Biberon, emzik onları philips avent natural serisi alıcam o kesin süt sağma da otomatik philips ama onun dışında neyi, ne marka, kaç tane, neyine dikkat ederek almalıyım bilmiyorum.
Naylon almayacağım canım hiç bir şeyini hatta organik mağazalar var burda organik ve pamuklu alacağım. Sağol bilgi için tatlım.Kiyafet konusunda ozellikle dikkat edin aldiginiz herseyin hammaddesine bakin pamuk mu naylon mu? Ilk zamanlar alerjik reaksiyon goaterebiliyorlar az olsun ama oz ve kaliteli olsun.
Yiyecekler konusunda söylediklerine harfiyen katılıyorum. Dün bir komşum bir yiyecekten bahsetti, sonra wa ta fotoğrafını paylaşmış. Allahım iki gündür duvarları tırmalayaraktan o dediğinden istiyor canım. Oldu bitti çok iştahlı ve pisboğaz biriyimdir zaten. Bittim yani :)Selam kızlar benim de doktor kontrolüm yarın.İlk defa gidicem bakalım inşallah herşey yolundadır. Bu arada lovely35 arkadaşımızın söylediği doğru 7. hafta benım bulantılar başladı,kokulardan tiksiniyorum.Başlangıçta soğuklara bağlamıştım ama geçmiyor.İnşallah uzun sürmez.2.5 yaşında kızım var ona hamileliğimde hiçbişey hissetmemiştim çok rahat geçmişti.Şimdi böyle bulantıya filan şaşırıyorum.Neyse sağlıklı olsunlar da bebişler.
Bu arada bir de bişey rica edicem lütfen canınızın çektiği yiyeceklerden burda bahsetmeyin,istemeden başkalarının da canını çektirebilirsiniz herkes her yiyeceği istediği zaman bulamayabilir.Bence hassas olunması gereken bir konu.
bunu aklımın bir köşesine yazdım canım sağolselam güzel anneler nasılsınız. mide bulantılarım felaket iştahsızım hiç birşey yiyemiyorum sevdiğim herşeyden tiksindim haşlanmış patates iyi geliyor gerçekten
izmitliyim izmitte doğup büyüdüm ama ankarada okudum sonra iş güç evlilik derken burda kaldım şuan ankaralıyım yani :)Aaaa oyle mi :) siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
Dogru diyorsun canim ben yanlis hesapliyorum icimdeki maymus felegimi sasirtti benim :)
Cinsiyet belli olunca ilk iş annemi dinleyip don alıcam ben.ha ha güzelmiş bende öyle yapayım bari ama daha çok erken diye düşünüyorum bende cinsiyeti belli olsun 4-5 aylık olunca başlarım diye düşünüyorum ama cinsiyetini öğrendîkten sonra kendimi tutamayıp alabilirim yavaş yavaş
Nerede yasiyorsunuz ben izmitteyim marka verebilir misiniz ben hususi alisveris icin istanbul a gitmek istiyorumNaylon almayacağım canım hiç bir şeyini hatta organik mağazalar var burda organik ve pamuklu alacağım. Sağol bilgi için tatlım.
Ben de az ve öz alma kısmına katııyorum. Bebekler 1 hafta içinde bile büyüyorlar o dönemde. Allahtan dolu dolu almamışım diye sevinirim hep kızım içinKiyafet konusunda ozellikle dikkat edin aldiginiz herseyin hammaddesine bakin pamuk mu naylon mu? Ilk zamanlar alerjik reaksiyon goaterebiliyorlar az olsun ama oz ve kaliteli olsun.
Olsun canım.. Beni doktor 8+3'te çağırdı da, ordan biliyorum. Seninki de öyle çağırdı sandım, ondan dedim. Arkadaş bulmuştum kendime beklemek için hihhih [/QUOTE
Calismiyorsan ve imkanin varsa eger 7. Haftadan sonra bir saglik ocagina git orda da kalp atisini dinletebiliyorlarmis ☺
amin canım çok mutlu oldum ama burdan arkadaşın yazdığı mesaj fena canımı sıktıNe de güzel hissettirmiştir :) gülegüle sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim :)
Mothercare, marks and spencer ve idil bebe nin ürünleri gerçekten pamuklu ve yumuşacık. Biz en çok bunlardan memnun kalmıştıkNaylon almayacağım canım hiç bir şeyini hatta organik mağazalar var burda organik ve pamuklu alacağım. Sağol bilgi için tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?