2015 Ekim Anneleri

Ben baddaniye ile başladım malum ekim annesi olcaz hastane çıkışı ve zıbın fazla abanmayalım çok hediye geliyor :)

Canım valla gelen hediyeler 1-2 yaş civarı da olabiliyor ayrıca işe yaramazda çok hediye geliyor evlendiğimde gördüm o yüzden ben az öz ama herşeyini alacağım.

ha ha güzelmiş bende öyle yapayım bari ama daha çok erken diye düşünüyorum bende cinsiyeti belli olsun 4-5 aylık olunca başlarım diye düşünüyorum ama cinsiyetini öğrendîkten sonra kendimi tutamayıp alabilirim yavaş yavaş

yaşadığın kayıp için çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın inşallah.
ben hep olumlu düşünme taraftarıyım bugune kadar hep olumlu düşündüm allaha hamdolsun bir sıkıntımız yok şimdilik bende daha hiç bişey almadım ama ilk torun olunca baya hevesliler bizimkiler
mutlu bir anımı paylaşmak için yazmıştım ama bu olumsuz yorumun hiç hoşuma gitmedi bunuda belirtmek istedim

Bende eşimde sigara kullanmıyoruz, özellikle duraklarda ve yollarda içen insanları dövesim geliyor benimde. Hamilelikten öncede sonrada bir şey değişmedi kokusuna zaten tahammül edemiyorum.

valla bende daha hiiiç bişey almadım ama bizimkiler çok hevesli :) hazır listeler bulursak en azından hediyeleri eleriz almamız gerekenlere yoğunlaşırız

Kiyafet konusunda ozellikle dikkat edin aldiginiz herseyin hammaddesine bakin pamuk mu naylon mu? Ilk zamanlar alerjik reaksiyon goaterebiliyorlar az olsun ama oz ve kaliteli olsun.
Naylon almayacağım canım hiç bir şeyini hatta organik mağazalar var burda organik ve pamuklu alacağım. Sağol bilgi için tatlım.

Yiyecekler konusunda söylediklerine harfiyen katılıyorum. Dün bir komşum bir yiyecekten bahsetti, sonra wa ta fotoğrafını paylaşmış. Allahım iki gündür duvarları tırmalayaraktan o dediğinden istiyor canım. Oldu bitti çok iştahlı ve pisboğaz biriyimdir zaten. Bittim yani :)
selam güzel anneler nasılsınız. mide bulantılarım felaket iştahsızım hiç birşey yiyemiyorum sevdiğim herşeyden tiksindim haşlanmış patates iyi geliyor gerçekten
bunu aklımın bir köşesine yazdım canım sağol

Cinsiyet belli olunca ilk iş annemi dinleyip don alıcam ben.

Kiyafet konusunda ozellikle dikkat edin aldiginiz herseyin hammaddesine bakin pamuk mu naylon mu? Ilk zamanlar alerjik reaksiyon goaterebiliyorlar az olsun ama oz ve kaliteli olsun.
Ben de az ve öz alma kısmına katııyorum. Bebekler 1 hafta içinde bile büyüyorlar o dönemde. Allahtan dolu dolu almamışım diye sevinirim hep kızım için

Naylon almayacağım canım hiç bir şeyini hatta organik mağazalar var burda organik ve pamuklu alacağım. Sağol bilgi için tatlım.
Mothercare, marks and spencer ve idil bebe nin ürünleri gerçekten pamuklu ve yumuşacık. Biz en çok bunlardan memnun kalmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…