2015 Ekim Anneleri

Ayyy ne güzel ama ben cinsiyet belli olmadan bir şey alamam herhalde. Aslında arkadaşlarım göğüs kalkanı, biberonlarını, süt sağma makinasını ateş ölçerini vs yavaştan almaya başla dediler ama yok nerden başlayacağımı bilemiyorum. Aslında tecrübeli anneler varsa elinde bebek alışveriş listesi olanlar paylaşabilir. Ben yazıcıdan basıcam, gereksizlerin üstünü çizicem şuan ne, ne marka alınır hiç bir fikrim yok. Biberon, emzik onları philips avent natural serisi alıcam o kesin süt sağma da otomatik philips ama onun dışında neyi, ne marka, kaç tane, neyine dikkat ederek almalıyım bilmiyorum.
Canim su siteye bir bak orda yeni dogan bebek listesi diye bi sey var tikladiginda cikiyor. http://www.herhaftalik.com/2012/11/38hafta-bebek-ihtiyac-listesi.html?m=1

Su sitese bazi oneriler buldum
http://www.herhaftalik.com/2012/09/29hafta-bebek-gerecleri-alsverisi.html?m=1

Burda da liste var.

http://www.milliyet.com.tr/anne-ve-...um---1-yas--pembenar-yazardetay-aile-1787830/

valla bende daha hiiiç bişey almadım ama bizimkiler çok hevesli :) hazır listeler bulursak en azından hediyeleri eleriz almamız gerekenlere yoğunlaşırız
İnternette listeler var canım ama hiç beğendiğim formatta ve içerikte bulamadım bulursak paylaşalım burda. Son zamanlara bırakma taraftarı değilim çünkü ağırlıştığımız zamanlar yaza gelecek, alışverişte zorlanmak istemiyorum herşeyini keyiflice içime sinerek alıp yapabileyim. Daha bunun odası var, geliyor 1 ay havalandırın diyorlar. Sonra eşyaları yıkanıp yerleştiriliyor falan 7 ay alışverişe başlamak için oldukça geç bir zaman olumlu düşünme konusunda da hem fikirim. Bugüne kadar hep pozitif düşünceyle işlerim yolunda gitmiştir allahım kimseye yaşatmasın.

Nerede yasiyorsunuz ben izmitteyim marka verebilir misiniz ben hususi alisveris icin istanbul a gitmek istiyorum
İzmir'de yaşıyorum canım, Alsancaktayım burdaki organik ürün satan mağazaların adı sakura organik, momidea, levo daddy organics, mariposa newborn var dibimde harika bir yer tavsiye ederim mağazaları var onun. Chakra da organik satıyor. Onun da mağazalarını bulursun. Bebek mağazalarından alırken içeriğine bakabilirsin %100 pamuklu ya da organik yazar.

İnternette listeler var canım ama hiç beğendiğim formatta ve içerikte bulamadım bulursak paylaşalım burda. Son zamanlara bırakma taraftarı değilim çünkü ağırlıştığımız zamanlar yaza gelecek, alışverişte zorlanmak istemiyorum herşeyini keyiflice içime sinerek alıp yapabileyim. Daha bunun odası var, geliyor 1 ay havalandırın diyorlar. Sonra eşyaları yıkanıp yerleştiriliyor falan 7 ay alışverişe başlamak için oldukça geç bir zaman olumlu düşünme konusunda da hem fikirim. Bugüne kadar hep pozitif düşünceyle işlerim yolunda gitmiştir allahım kimseye yaşatmasın.
Ben de arastirmalarimi buyukten baadim cocuk arabasindan :)

Bu arada bebek alışverişi için benim gibi nereden başlayacağını bilemeyenler kararsız olanlar var mı? Çeyiz alışverişinden çok çok daha zormuş. Önce bir bebek alışveriş listesi edinmem gerek. Annem dün akşam önce don al dedi donansın diyeymiş. İlk defa annemden böyle şeyler duyuyorum.:KK48:

Çeyiz içinde ilk önce don alırlar canım donansın diye :KK48:

amin canım çok mutlu oldum ama burdan arkadaşın yazdığı mesaj fena canımı sıktı
olumlu bakmak istiyorum ben hep sanırım bidaha paylaşımda bulunmıycam burda
Listeria yapma böyle, eminim o da üzmek istememiştir okuyunca benimde canım sıkıldı. Allahım bir daha yaşatmasın olumlu düşünelim herşey güzel olsun dimi paylaşımlarını bekliyorum.

Ben de arastirmalarimi buyukten baadim cocuk arabasindan :)
O konuda fikrim var aklım stokke markasında, bugabooları da tavsiye ediyorlar ama çok hantal buluyorum. Stokke favorim ama o dönem çok alışveriş yaparda batarsam kraft twist ear modelini alabilirim.

Çeyiz içinde ilk önce don alırlar canım donansın diye :KK48:
Ay ben çeyiz için don almamıştım ama çeyizim bayağı donanımlıydı kk'da da paylaşmıştım hatta ama kaldırdım fotoları. Evimin, düğünümün, kına gecemin falan duruyor sanırım.

O konuda fikrim var aklım stokke markasında, bugabooları da tavsiye ediyorlar ama çok hantal buluyorum. Stokke favorim ama o dönem çok alışveriş yaparda batarsam kraft twist ear modelini alabilirim.
Yazdigim listeyi acabildin mi? Ben de wollex yada casual cadilac dusunuyorum. Dediklerine bir bakiyim.

amin canım çok mutlu oldum ama burdan arkadaşın yazdığı mesaj fena canımı sıktı
olumlu bakmak istiyorum ben hep sanırım bidaha paylaşımda bulunmıycam burda
Canım hepimizde hassasiyet zirvede zor sahip olanlar için hersey moral bozuyor ama karamsarlık hepimizin başında burası tavsiye ve bilgi paylaşımı yeri hatırlasana 7gün bekleyemedim duyduklarımı ilk hafta doktora gittim içim rahatlasın diye farkında mısın bilmem biri ters olumsuz bişey yazsa aksi bişey yazıyorum ben hep olumlu düşünürüm benim ilk denemem de oldu ama bu korkmadığın dikkat etmediğim anlamına gelmez sen sevincini yaşa sadece hersey olacagına varır sen doktoruna güven hersey insanlar için ama ben yaşamadan dert etmem kötü kötüyü çağırır ben iyi düşünmekten yanayım :) eğer paylaşım yapmayacaksan sana sağlıklı doğumlar dilerim doğum sonradı topiğinde görüşürüz :)

Listeria yapma böyle, eminim o da üzmek istememiştir okuyunca benimde canım sıkıldı. Allahım bir daha yaşatmasın olumlu düşünelim herşey güzel olsun dimi paylaşımlarını bekliyorum.
can sıkmaya ne gerek varki ama? tabiki haklı birşey belirtmiş arkadaş ama mesaj bu haliyle can sıkıcı direk benim mutlu bir anım üzerinden negatif bir olay anlatınca olmadı yani.
neyse ben her daim olumlu düşünmeye olumlu olan arkadaşalarımla devam ederim :KK68::KK47:

Yazdigim listeyi acabildin mi? Ben de wollex yada casual cadilac dusunuyorum. Dediklerine bir bakiyim.

Canım görmemiştim yazdığına bakıyorum hemen.

Bak stokke bu favorim ithal arabalar içinde budur. Joker satıyor sadece.

stokke-scoot-by-permafrost.jpeg

Canım hepimizde hassasiyet zirvede zor sahip olanlar için hersey moral bozuyor ama karamsarlık hepimizin başında burası tavsiye ve bilgi paylaşımı yeri hatırlasana 7gün bekleyemedim duyduklarımı ilk hafta doktora gittim içim rahatlasın diye farkında mısın bilmem biri ters olumsuz bişey yazsa aksi bişey yazıyorum ben hep olumlu düşünürüm benim ilk denemem de oldu ama bu korkmadığın dikkat etmediğim anlamına gelmez sen sevincini yaşa sadece hersey olacagına varır sen doktoruna güven hersey insanlar için ama ben yaşamadan dert etmem kötü kötüyü çağırır ben iyi düşünmekten yanayım :) eğer paylaşım yapmayacaksan sana sağlıklı doğumlar dilerim doğum sonradı topiğinde görüşürüz :)

sende benim gibi hep olumlusun :)
1 buçuk sene bekledim ben yaşadığım sıkıntıları tarif bile edemem ama hep olumlu oldum rabbim bana mucizesini gönderdi hamdolsun.
Lovely ye yazdım ne hissettiğimi biraz canım sıkıldı ama olumlu arkadaşlarla yola devam:KK47:

can sıkmaya ne gerek varki ama? tabiki haklı birşey belirtmiş arkadaş ama mesaj bu haliyle can sıkıcı direk benim mutlu bir anım üzerinden negatif bir olay anlatınca olmadı yani.
neyse ben her daim olumlu düşünmeye olumlu olan arkadaşalarımla devam ederim :KK68::KK47:

Haklısın canım bende kötü hikayeler duydum, çokta yakınlarımızın başına geldi ama neden bunları düşünüp en keyifli anlarımızı mutsuz, tedirgin, endişeli geçirelim ki... Cinsiyet belli olsun beni tutabilene aşkolsun.:KK55:

sende benim gibi hep olumlusun :)
1 buçuk sene bekledim ben yaşadığım sıkıntıları tarif bile edemem ama hep olumlu oldum rabbim bana mucizesini gönderdi hamdolsun.
Lovely ye yazdım ne hissettiğimi biraz canım sıkıldı ama olumlu arkadaşlarla yola devam:KK47:
Sevindim Ecem biz çok hassas bir dönemdeyiz. Kelimelere dikkat etmek gerek haklı bi paylaşım bile olsa :) geçen biri yiyecek paylaşmayın demişti oda haklıydı ama klasik şeylere tepki vermişti :) hepimiz çok heyecanlıyız buna veriyorum

Canım görmemiştim yazdığına bakıyorum hemen.

Bak stokke bu favorim ithal arabalar içinde budur. Joker satıyor sadece.

stokke-scoot-by-permafrost.jpeg
Gormemissindir diye yaziyom dedim zaten:) topigimiz mashallah hizlica ilerliyor takip etmeye yetisemiyorum:). Guzelmis bu araba. Ben de bakiyorum simdi. Ama kraft twist cok bozuluyormus.

Back
X