• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

O tadı hiç deme, beni bütün yiyeceklerden soğuttu. O tattan kurtulmak için sürekli ağzıma birseyler atmak istiyorum ama bir dakika sonra yine aynı acı tat. Limon yiyorum beş dakika sonra yine aynı, maden suyu içiyorum üç dakika sonra yine aynı :KK43:
Ben limon sikiyorm su ile karistiriyorum geciyor. Gecmezse limonlu maden suyu yada sade maden suyu Geciriyor. Fark ettim ki dub yediklerime bagli oluyor.
Mesela baliktan bulgurdan snra daha belli o tat.

Ben de progesteron yükselmeli hatta düşüşü bebeğin düşmesine sebep olur diye biliyorum , doktor bana progestan verdi o kanlanma için, günde 3 kere içiyorum. Acaba bu doktorun haftaya gel demesine aldırmadan bugün yarın başka doktora da gitsem mi ben , belki o farklı birşey söyler , off çok kararsızım :110:
Kizlar ben crinone jel kullaniyorum. Doktorum daha etkili dedi. Ayrica progestan gibi yan etkileri yaomiyormus.

Kizlar ben crinone jel kullaniyorum. Doktorum daha etkili dedi. Ayrica progestan gibi yan etkileri yaomiyormus.
Bende crinone jel kullanıyorum ayrıca proluton iğne. Kese etrafında hiç kanama alanı yok dedi doktorum. Rahim ağzı da tamamen kapalı dedi. Bu iki ilacın müthiş bir şey olduğunu düşünüyorum.

Kızlar selam napiyosunuz? Nasıl gidiyor:110: birşey soracagim size internete gore 5+1 günlüğüm beta HCG 1130 ama ben kesemi göremedim sali günü .yarin tekrar gideceğim sizce gözükür mü?

Kızlar siz gebelik takviminizi ultrasonda çıkana göre mi yoksa sata göre mi yaptınız? Ben ultrasonda çıkana göre düzenledim.

Kocaeli valiliği hamileler idari izinli sayılacak bugün diye açıklama yapmış, kar tatiline ben de nasip oldum. Bol bulantısız günler güzel anneler :anneadayı:

Canım bendede var, gebelik kistiymiş. Doktorum endişelenmene gerek yok dedi. Gebelikte olabiliyormuş galiba.. Kaçıncı haftanda gittin kontrole? Ben 5+0...
7.haftada gittim canım. Doktor önemli birşey değil dedi ama birde kanama var progestan verince endişe etyim açıkçası.

Kızlar selam napiyosunuz? Nasıl gidiyor:110: birşey soracagim size internete gore 5+1 günlüğüm beta HCG 1130 ama ben kesemi göremedim sali günü .yarin tekrar gideceğim sizce gözükür mü?
Bende 6+0 olmam gerekirdi ama keseyi dun gorebildim bugun keseye gore 4+5 im gec dollenme sanirim insallah oyledir.bildigim kadariyla 1500 den sonra vajimal usg den gorulebilir.

kızlar selam, umarım herkes iyidir, sabah midem haraptı benim, iş yerimde soda kalmamış da..
öğlen yemeğinden sonra soda getirtince rahatladım..

Back
X