• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Günaydın herkesee :KK3:
Arabayı zor çıkardım zor geldim. Şükür gelebildim. Aman dikkat ediinn..!!

Canım bence Dr te soyle elevitte domuz jelatini var başka bi turu var onu versin
Canim elevit hakkindaki saibeleri bi arastir istersen. Eczaci tanidik dekavit verdi bize facede falanda paylasiliyo zaten domuz bagirsagindan yapildigi dis kapsulu
Saol kızlar. Çok önemli değil. Değiştiririm öbüründen içerim. İçerikleri aynıymış zaten.

iyi aksamlar cici anneler :) gunlugumuzu merak edenlere gelsin kizlar ayrica kitabin sonunda 1 yasa kadar bebisinizle yapabileceginiz aktiviteler var. Bu guzel ajandayi ben 10 tl yr aldim :) siddetle tavsiye ediyorum :)
Saol canıımm :)) Ben de sipariş veriyim bugün.. Çok tatlııı :KK9:

yok canım görmedi ama korkuyorum öncedende düşük yaşadım o yüzden fazla pimpirikliyim herhalde canım nasıl biliyo musun koyu renk sarı ve çamaşırıma geçmiş fark etmemişim koyu sarı olmuş çamaşırım inşallah allahım bebeğimi kucağıma almayı nasip eder
Canım rengi sarı ise korkma. Yine de içinde kalmasın doktoruna sor istersen ama endişe ettikçe daha kötü olursun.. Allah'ım bebğini korusun canıımm..

Kızlar
Hiç bulantım yok :anneadayı: bir önceki hamileliğimde de kürtaj olana kadar hiç bulantım olmamıştı... 5+3 deyiz bugün yaklaşık 1 saattir başım çok ağrıyor :KK35: dayanamayıp minoset içtim..

Elim ayağım buz gibi benim birkaç haftadır sürekli ayaklarımda sıcak su torbasıyla geziyorum aranızda benim gibi eli ayağı sürekli üşüyen var mı kızlar :110:
Ben de çok üşüyoruumm.. Bıırrr.. Evde bazen bir anda bir üşüme geliyor, kat kat giyiniyorum. Giriyorum battaniyenin altına :)

Kizlar 5 haftalikken keseniz kac mm idi. 5 haftalik dedii icinde bebek yok tedirgn oldum 4,6 mm kese dedi
Valla cnm bn aslında doktora gıttıgımde hıc aklıma gelipte srmadım kaç mm diye burda kızlarınkını okurken farkettim ultroson kağıda baktım 11 mm yazıyordu :) mm olarak yazan tek şey oydu muhtemelen odur herhalde yarın sabah kontrolum var daha sağlıklı bilgilerle dönerim inşlh :)
Benimkinde mm olarak yazan bir şey bile yokkk :/ Bana da bişey demedi, kaç mm falan.. siz söyledikçe de merak ettim hee :))
Bu arada ben dün 5+4 ken gittim bende de bebişi göremedi canım. Daha miniminnacıkmış kiii.. Mecbur bir sonraki kontrolü bekleyeceğim. 2,5 haftaa :KK51:

Hanımlar bugün doktora gittik bebeğimizi gördük. Çok çok küçüktü. Doktor titreşen bir şey var onun kalp atışı olması lazım ama şuan çok belirgin değil dedi. Cuma günü kesin görürüz dedi. sorun çıkmaz değil mi? çünkü bugün ki duruma bakarak atıyor ya da atmıyor diyemem dedi ama kese ve bebek sağlıklı gözüküyor dedi. birde iç tarafta 3mm bir kanama alanı var ama önemli değil dedi.

Günaydın arkadaşlar. Benim sağ kalça kemiğim belime yakın olan yer çok ağrıyor gün geçtikçe artıyo. Aralık ayında yağan kar da kayıp düşmüştüm.o zaman bir.hafta kadar ağrıdı geçti.birdaha ağrımamıştı. Ama.şimdi tekrarladı. Bi sonraki kontrolümde doktor à danışacağım.Röntgen falan çekilmez zaten ama ne yapılır onu da bilmiyorum :KK43:oturup kalkarken bile ağrİyor.
Çok geçmiş olsun canım. Öyle düşülen edilen yerler havalar soğudu mu daha çok ağrır.. Dinlenebileceksen dinlen canım.. Devam ederse artık doktora gidersin mecbur. İnşallah kötü bir şey yoktur..
Günaydın bugün doktor zamanı:KK68:
Hadi bakalım.. güzel haberlerle gel inşallah :KK68:

Günaydın kızlar,dünden beri belim çok agrıyor,masa başı çalışıyorum ama bişeyler batıyo sanki belime:KK43:benim gibi bel ağrısı olan varmı bugün tam 7+0 olduk..
Geçmiş olsun canım..

merhaba kızlar...ben de ekim 2015 annesi olabilirim..sat ım 19 ocak...27 günde bir regl olurorum 15 ınde olmam lazımdı gelen giden yok..daha test yapmadım..çıkmaz diye...ama reglim hiç gecikmez ve akşamları belim çok kötü ağrıyor..test yapsam mı acaba...ne dersiniz

Günaydın herkesee :KK3:
Arabayı zor çıkardım zor geldim. Şükür gelebildim. Aman dikkat ediinn..!!

Saol kızlar. Çok önemli değil. Değiştiririm öbüründen içerim. İçerikleri aynıymış zaten.

Saol canıımm :)) Ben de sipariş veriyim bugün.. Çok tatlııı :KK9:

Canım rengi sarı ise korkma. Yine de içinde kalmasın doktoruna sor istersen ama endişe ettikçe daha kötü olursun.. Allah'ım bebğini korusun canıımm..

Ben de çok üşüyoruumm.. Bıırrr.. Evde bazen bir anda bir üşüme geliyor, kat kat giyiniyorum. Giriyorum battaniyenin altına :)

Benimkinde mm olarak yazan bir şey bile yokkk :/ Bana da bişey demedi, kaç mm falan.. siz söyledikçe de merak ettim hee :))
Bu arada ben dün 5+4 ken gittim bende de bebişi göremedi canım. Daha miniminnacıkmış kiii.. Mecbur bir sonraki kontrolü bekleyeceğim. 2,5 haftaa :KK51:
biz çok sabırsızız :) aslında en sağlıklısı ikinci adet yakınken gitmekmiş
Benimde bu sabah ilk defa midem bulandı kahvaltı edemedim bir iki lokma attım
Afedersiniz yumurtayı ağzımdan geri çıkardım yutamadim :KK43:
çubuk kraker bana iyi geliyor dene istersen cnm :( allah kolaylık versin hepimize :(

merhaba kızlar...ben de ekim 2015 annesi olabilirim..sat ım 19 ocak...27 günde bir regl olurorum 15 ınde olmam lazımdı gelen giden yok..daha test yapmadım..çıkmaz diye...ama reglim hiç gecikmez ve akşamları belim çok kötü ağrıyor..test yapsam mı acaba...ne dersiniz
Test yp canım idrarda silikte olsa çıkıyor ama kanı hemen yapma 10 gün geçince yap, çünkü ilk aylarda kimyasal falan durumları var ya insanı heveslendiriyor.

Hanımlar bugün doktora gittik bebeğimizi gördük. Çok çok küçüktü. Doktor titreşen bir şey var onun kalp atışı olması lazım ama şuan çok belirgin değil dedi. Cuma günü kesin görürüz dedi. sorun çıkmaz değil mi? çünkü bugün ki duruma bakarak atıyor ya da atmıyor diyemem dedi ama kese ve bebek sağlıklı gözüküyor dedi. birde iç tarafta 3mm bir kanama alanı var ama önemli değil dedi.
Hayırlı olsun canım :nazar: İnşallah bir sorun olmayacak.. Net bir şey görmeden kesin konuşamıyor doktorlar. Temkinli davranmak istiyorlar. Cuma günü hayırlısıyla kalbi de duyarsınız :KK68:

Günaydın anneler, bugün kötü başladık güne. Ben mide bulantılarımda kendimi tuttugumu kusmamı engelleDigimi düşünüyordum ama gelince öyle bir çıkarıyorMuş ki insan, sabah ne yediysem geri çıkardım, geçen haftamızda bulantımız başlamıştı bu hafta kusmalarımız, allah yardimcimiz olsun :(

Ya hanımlar benim karnım çok acıkıyor ya :) içimde canavar var galiba :))) meyveyle falan geçiştiriyorum ama benim durumumda olanlar ne yapıyor
Bende çok acıkıyorum normalde acıkma nedir pek bilmezdim, bu haftalarda da acıkılırmıymış ki ya :) aynen senin gibi yapmaya çalışıyorum en azından vitamin olsun diye:anneadayı:

gözün aydın canım cuma günü duyarsin inşallah seninle ayniyiz sanırım senin tüp muydu normalmi

çubuk kraker bana iyi geliyor dene istersen cnm :KK43: allah kolaylık versin hepimize :KK43:
yemek yemedigim için şu an iyiyim
öyle yapıcam canım birde soda iyi geliyormuş esime aksam aldirayim bari :(

kızlar dün yazmıştım Dr bana bebek bir hafta geriden geliyor kalp atışları yavaş ve gorunmuyor dusebilir demişti bugün Faruk Çekmeceli ye gittim hersey normal tam haftasında dedi ve kalp atışlarını da gördüm ve ilk testlerimi yaptırdım öğlen de sonuçları alicam. doğru Doktor candir hem de kizkardesimn doktoru artık içim rahat çok şükür bin şükür :nazar:

Günaydın anneler, bugün kötü başladık güne. Ben mide bulantılarımda kendimi tuttugumu kusmamı engelleDigimi düşünüyordum ama gelince öyle bir çıkarıyorMuş ki insan, sabah ne yediysem geri çıkardım, geçen haftamızda bulantımız başlamıştı bu hafta kusmalarımız, allah yardimcimiz olsun :KK43:
Allah yardımcımız olsun canım bebislerimiz sağlıklı olsunda cekelim bunları bir kaç hafta
ama sanki kendimi görüyorum bor dahaki hafta seni okuyunca :(

çubuk kraker bana iyi geliyor dene istersen cnm :KK43: allah kolaylık versin hepimize :KK43:
doğru aslında en azından kalbi falan da oluşmuş olur ama ilk adeti zor bekliyorken ikinci adeti nasıl bekleyelim :D ama ben hala direniyorum çünkü gittiğimde kese görünmedi lafını duymak istemiyorum eşim de şehir dışındaydı geliyor bugün eğer isterse gideriz yoksa yarın ya da öbür günü beklerim :)

Günaydın anneler, bugün kötü başladık güne. Ben mide bulantılarımda kendimi tuttugumu kusmamı engelleDigimi düşünüyordum ama gelince öyle bir çıkarıyorMuş ki insan, sabah ne yediysem geri çıkardım, geçen haftamızda bulantımız başlamıştı bu hafta kusmalarımız, allah yardimcimiz olsun :KK43:
bende tutuyorum kendimi, ama bir gün bende çıkaracağımın farkındayım, eşim çok kızıyor tutuyorum kendimi diye ama elimde değil:)

Eşim aradı ise bir saatte gitmiş 4 km yol..bugün gidemeyiz dedi :(
aradım yarın ogleden sonraya aldım randevuyu inşallah yarın gidebiliriz..merkezde yakın değilki 30 km gidiş 30 km dönüş :(

kızlar dün yazmıştım Dr bana bebek bir hafta geriden geliyor kalp atışları yavaş ve gorunmuyor dusebilir demişti bugün Faruk Çekmeceli ye gittim hersey normal tam haftasında dedi ve kalp atışlarını da gördüm ve ilk testlerimi yaptırdım öğlen de sonuçları alicam. doğru Doktor candir hem de kizkardesimn doktoru artık içim rahat çok şükür bin şükür :nazar:
Gözün aydın canım :) sevindim oh çok şükür

Back
X