- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Günaydın herkesee 
Arabayı zor çıkardım zor geldim. Şükür gelebildim. Aman dikkat ediinn..!!

Bu arada ben dün 5+4 ken gittim bende de bebişi göremedi canım. Daha miniminnacıkmış kiii.. Mecbur bir sonraki kontrolü bekleyeceğim. 2,5 haftaa

Arabayı zor çıkardım zor geldim. Şükür gelebildim. Aman dikkat ediinn..!!
Canım bence Dr te soyle elevitte domuz jelatini var başka bi turu var onu versin
Saol kızlar. Çok önemli değil. Değiştiririm öbüründen içerim. İçerikleri aynıymış zaten.Canim elevit hakkindaki saibeleri bi arastir istersen. Eczaci tanidik dekavit verdi bize facede falanda paylasiliyo zaten domuz bagirsagindan yapildigi dis kapsulu
Saol canıımm :)) Ben de sipariş veriyim bugün.. Çok tatlıııiyi aksamlar cici anneler :) gunlugumuzu merak edenlere gelsin kizlar ayrica kitabin sonunda 1 yasa kadar bebisinizle yapabileceginiz aktiviteler var. Bu guzel ajandayi ben 10 tl yr aldim :) siddetle tavsiye ediyorum :)

Canım rengi sarı ise korkma. Yine de içinde kalmasın doktoruna sor istersen ama endişe ettikçe daha kötü olursun.. Allah'ım bebğini korusun canıımm..yok canım görmedi ama korkuyorum öncedende düşük yaşadım o yüzden fazla pimpirikliyim herhalde canım nasıl biliyo musun koyu renk sarı ve çamaşırıma geçmiş fark etmemişim koyu sarı olmuş çamaşırım inşallah allahım bebeğimi kucağıma almayı nasip eder
Ben de çok üşüyoruumm.. Bıırrr.. Evde bazen bir anda bir üşüme geliyor, kat kat giyiniyorum. Giriyorum battaniyenin altına :)Kızlar
Hiç bulantım yokbir önceki hamileliğimde de kürtaj olana kadar hiç bulantım olmamıştı... 5+3 deyiz bugün yaklaşık 1 saattir başım çok ağrıyor
dayanamayıp minoset içtim..
Elim ayağım buz gibi benim birkaç haftadır sürekli ayaklarımda sıcak su torbasıyla geziyorum aranızda benim gibi eli ayağı sürekli üşüyen var mı kızlar![]()
Kizlar 5 haftalikken keseniz kac mm idi. 5 haftalik dedii icinde bebek yok tedirgn oldum 4,6 mm kese dedi
Benimkinde mm olarak yazan bir şey bile yokkk :/ Bana da bişey demedi, kaç mm falan.. siz söyledikçe de merak ettim hee :))Valla cnm bn aslında doktora gıttıgımde hıc aklıma gelipte srmadım kaç mm diye burda kızlarınkını okurken farkettim ultroson kağıda baktım 11 mm yazıyordu :) mm olarak yazan tek şey oydu muhtemelen odur herhalde yarın sabah kontrolum var daha sağlıklı bilgilerle dönerim inşlh :)
Bu arada ben dün 5+4 ken gittim bende de bebişi göremedi canım. Daha miniminnacıkmış kiii.. Mecbur bir sonraki kontrolü bekleyeceğim. 2,5 haftaa