ikimizinde muhtemel doğum tarihi 22.10.2015 olarak hesaplamış sistem ama senin sat 14 ocak benimki 15 ocak ilginç :)4+3 oluyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimizinde muhtemel doğum tarihi 22.10.2015 olarak hesaplamış sistem ama senin sat 14 ocak benimki 15 ocak ilginç :)4+3 oluyor galiba
TATLIM 29000 KÜSÜR DÜŞÜK DEĞER DEĞİL Kİ BENCE İKİZ BİLE OLABİLİRbu teste göre çok yeni hamilelik yarından sonra testi tekrarlamalisin iki kat artması lazım...hayırlı olsun canım![]()
Gebelik hesaplama yazıp girersen bi çok site var canım..internette nerde link verir misin. ben yanlış hesaplıyorum galiba
iki kat mı bu sonuca göre internette bir sitede 6 haftalık hamile olduğum çıkıyor ama ben 4+4 teyim. normal mi yani :)bu teste göre çok yeni hamilelik yarından sonra testi tekrarlamalisin iki kat artması lazım...hayırlı olsun canım![]()
düşük değil bencede çok yüksek geldi zaten banada :)TATLIM 29000 KÜSÜR DÜŞÜK DEĞER DEĞİL Kİ BENCE İKİZ BİLE OLABİLİR![]()
AYNEN BENDE ÖYLEYİM YA ÇALIŞIYRM BİDE BUGUN MAFOLDUM NE İYİ GELİRKİ ACABASelam kızlar bulantısı olanlar bol bol camdan baksin hava alsin ne derece rahatlatır bilemem ama iyi geliyormus
bende bugün ilk defa bu kadar halsizim sürekli bir uyku hali ama uyuyamiyorum da birde yediklerim afedersiniz eksi eksi bogazima geliyor ya usuttum ya da hamilelikten bilemiyorum![]()
Gözünaydın cnm :)Kızlar doktordan geldim
Kesenin icinde bebegi gördük yolk sacıda gördük gelisim güzel dedi doktor masallah test sonuclarımda güzel cıkmıs ilac yazmadı ilerleyen zamanda yazar belki bellimi olur alttan baksak duyulur kalp ama cuma gnü gel sen dedi karından bakalım dedi 6+6 günlükmüs ultrasona göre ne kdar degsyo yahu geçen pazartesi 4 bucuk hafta demişti ultrasna bakıp 7 gün sonra 6+6 cıktık ama satıma göre 6+2 yiz
Hadi gözünaydın. Kalp atışını da duy inşallah. Bebeğin gelişimi ileriden gittikçe haftalar da katlanarak artıyor. Sağlıklı olsun daKızlar doktordan geldim
Kesenin icinde bebegi gördük yolk sacıda gördük gelisim güzel dedi doktor masallah test sonuclarımda güzel cıkmıs ilac yazmadı ilerleyen zamanda yazar belki bellimi olur alttan baksak duyulur kalp ama cuma gnü gel sen dedi karından bakalım dedi 6+6 günlükmüs ultrasona göre ne kdar degsyo yahu geçen pazartesi 4 bucuk hafta demişti ultrasna bakıp 7 gün sonra 6+6 cıktık ama satıma göre 6+2 yiz
AYYY MAŞALAHH... AMİNNNNKizlar cok sukur kalp atislarini duyduk darisi duymayanlara
pardon ben 29 küsür okumusumdüşük değil bencede çok yüksek geldi zaten banada :)
hadi gözün aydın canım darısı basimizaKizlar cok sukur kalp atislarini duyduk darisi duymayanlara
pardon ben 29 küsür okumusum
kafa yerinde değil mideden dolayı![]()
bana kalırsa usuttum mideyi sanki sabahtan beri yemek yemeğe korkuyorum daha kötü olucam diye şimdi yiycem bişeylerO bana hep oluyo reflü gibiüşütme değil canım zeytin iyi geldi tuzlu tuzlu
Amin canım bende cumayı iple cekiyorum duymak icinKizlar cok sukur kalp atislarini duyduk darisi duymayanlara
Öylemiii o zaman ultrasndaki haftaya bakacagız demekki :) amin saglıkla kucagmza alırız insHadi gözünaydın. Kalp atışını da duy inşallah. Bebeğin gelişimi ileriden gittikçe haftalar da katlanarak artıyor. Sağlıklı olsun da
Benim mide bulanmiyor canım eksiyorOLUR ÖYLE HAMİŞLİK KOLAY MISANIRIM BULANTIYA MADEN SUYU DA İYİ GELİYOMUŞ BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUMUŞTUM BEN
Benim mide bulanmiyor canım eksiyor
hepsine razıyım zaten yeterki bebisim iyi olsun