• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar doktordan geldim
Kesenin icinde bebegi gördük yolk sacıda gördük gelisim güzel dedi doktor masallah test sonuclarımda güzel cıkmıs ilac yazmadı ilerleyen zamanda yazar belki bellimi olur alttan baksak duyulur kalp ama cuma gnü gel sen dedi karından bakalım dedi 6+6 günlükmüs ultrasona göre ne kdar degsyo yahu geçen pazartesi 4 bucuk hafta demişti ultrasna bakıp 7 gün sonra 6+6 cıktık ama satıma göre 6+2 yiz

Selam kızlar bulantısı olanlar bol bol camdan baksin hava alsin ne derece rahatlatır bilemem ama iyi geliyormus
bende bugün ilk defa bu kadar halsizim sürekli bir uyku hali ama uyuyamiyorum da birde yediklerim afedersiniz eksi eksi bogazima geliyor ya usuttum ya da hamilelikten bilemiyorum :KK64:
AYNEN BENDE ÖYLEYİM YA ÇALIŞIYRM BİDE BUGUN MAFOLDUM NE İYİ GELİRKİ ACABA:(

Kızlar merhaba dün kan testini tekrarladım 376 bhcg çıktı bu sonuca göre ben kaç haftalığım pkos olduğum için geç döllenme mi oldu acaba tam tarih tutmuyo sanki?

Kızlar doktordan geldim
Kesenin icinde bebegi gördük yolk sacıda gördük gelisim güzel dedi doktor masallah test sonuclarımda güzel cıkmıs ilac yazmadı ilerleyen zamanda yazar belki bellimi olur alttan baksak duyulur kalp ama cuma gnü gel sen dedi karından bakalım dedi 6+6 günlükmüs ultrasona göre ne kdar degsyo yahu geçen pazartesi 4 bucuk hafta demişti ultrasna bakıp 7 gün sonra 6+6 cıktık ama satıma göre 6+2 yiz
Gözünaydın cnm :)

Kızlar doktordan geldim
Hadi gözünaydın. Kalp atışını da duy inşallah. Bebeğin gelişimi ileriden gittikçe haftalar da katlanarak artıyor. Sağlıklı olsun da

Hadi gözünaydın. Kalp atışını da duy inşallah. Bebeğin gelişimi ileriden gittikçe haftalar da katlanarak artıyor. Sağlıklı olsun da
Öylemiii o zaman ultrasndaki haftaya bakacagız demekki :) amin saglıkla kucagmza alırız ins

Back
X