2015 Ekim Anneleri

aminn canımmm benımm ınsssaallaahh

3mm lik bebeğimin kalp atışları öle tatlıydı ki :) darısı duymayı bekleyenlere :)
Ayyyy Allah sağlıkla devam ettirsin, kucağına da aldırsın inşallah.. Peşinizden gelelim inşallah

inşaallah hayırlı haberler alırsın
hayırlıı olsunn canımm hadıı kese haberlerını beklıyoruzz:)
Kızlar çok teşekkür ederim.. Allah razı olsunn.. İnşallahh

canım kan testini 2 güne bir tekrarlaman gerekiyor değerlerinin ortalama iki katına çıkması lazımmış benimki 6 haftalık 5. haftadan sonra keseyi gördük

benimkide yavaş ilerliyor canım kese göründü ama dr biraz küçük gibi dedi takip edeceğiz dedi yarın kontrolüm var bakalım ne olacak

Canim benim stresi minimuma indir oglumdayken ayni ankattiklarini yasadim degerlerim yavas artti lekelenme kanama hepsi anlattigin gibi oldu. Bana hic korkma dusersede sevin dediler cunku sakat olan cocuk kendini atarmis. Ama oğlum sukur 3.5 yasinda dunyalar tatlisi zeki bi o kadarda inatci bi cocuk. Insallah saglikli bi gebeliktirde hersey yoluna girer cnm rabbim hakkinda hayirlisini versin haberdar et

Slein sonucunu cok merak ediyorym bnde carsamba gidicm birde beta hcg nin artisini takip ediorz eskilerde varmiydi bu ? Nedir bu dusukler dis gebelikler bilmiorm sevincimizi zor yasiyorz gerci yeter ki bebek saglikli dogsun ..

Slein sonucunu cok merak ediyorym bnde carsamba gidicm birde beta hcg nin artisini takip ediorz eskilerde varmiydi bu ? Nedir bu dusukler dis gebelikler bilmiorm sevincimizi zor yasiyorz gerci yeter ki bebek saglikli dogsun ..
eskiden yokmuş canım. annem ^^dr gittim idrar testi verdim hamilesin dedi döndüm diyor :)^^ biz hala hamilemiyiz değilmiyiz diye kara kara düşünüyoruz yüreği ferah tutmak lazım psikoloji çok önemliymiş.
sevgili kader arkadaşım biz hamileyiz ve bunun tadını çıkarmamız gerekiyor gerisi Yüce Rabbimde hayırlısıyla

O ZAMAN BENDE Mİ SALI GİTSEM Kİ BEN GİTMİŞKEN GÖREYİM DİYE ÇARŞAMBA DÜŞÜNÜYODUM.SEN GİT HABERİNİ BEKLİYORUM ARDINDA BEN GİDEYİM İNŞ GÖRÜRÜZ KESECİKLERİ

bana kalsa pazartesıı godocem dr um ızınlı ımıs ondan salı gidiyorum :) yaz mutlaka gidersenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…