2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

[QU. E="kds2309, post: 37727628, member: 578108"]Cok sukur artmış 8. gun :83 ,10. gün :219 cıkmış cok sukur Allah'ıma. Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın
Ooo bak cok guzel. Sevindim kahverengi parcalari mutlaka dr.una soyle belki progestan filan verebilir. Bir de ayaklarini uzatip bol bol yat keyfi i cikar simdilik hadi hayirli olsun. Hosgeldii nn[/QUOTE]

Hoşbuldukk :)
Doktoruma bildirdim kullandığım jel progesteron içeriyor. Belki dozunu arttırabilir ama .
Keşke ayaklarımı uzatsam da yatsam söyle . çalışınca olmuyor tabi :)

Sanslisin ikibucuk aylik cikarmissin ne guz3l benim6. Haftadan basladi hala devam. Ins. Artmaz :)

evet kuzum yaaa bu konuda şanslıyım inşallah böyle kalır devam etmez:)
valla yaşayınca cok zormuş bugün sizi daha iyi anladım canım allah saglık versin bugünleri atlatıcaz hepbirlikte bebişlerimizin cinsiyetlerini, doğum tarihlerini konuşcagımız günler gelicek inşalah..

canm bende de lekelenme olmustu jelden kaynaklaniyor demistiler jeli cok ittirmeden kullan gecer ins.

Ooo bak cok guzel. Sevindim kahverengi parcalari mutlaka dr.una soyle belki progestan filan verebilir. Bir de ayaklarini uzatip bol bol yat keyfi i cikar simdilik hadi hayirli olsun. Hosgeldii nn

Hoşbuldukk :)
Doktoruma bildirdim kullandığım jel progesteron içeriyor. Belki dozunu arttırabilir ama .
Keşke ayaklarımı uzatsam da yatsam söyle . çalışınca olmuyor tabi :)[/QUOTE] uzuldum. Ben de calisiyorum risk olunca rapor almistim ama haftaya baslayacagim. Zor anliyorum

evet evet cin
siyetlerini konusalim bir de alisveris konusalim ne alicaz yatak araba vs. Alisveriiisss en cok bu konuda sabirsizim.
Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
ooohhh tam yeri. Bir lokma yemek yediginde yasasin bebegim icin gida aldim diye sevinenlerin sayfasindasiniz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine :):)

canlar dr a gittik geldik şükür bebişim iyi. hatta anneciğine ayaklarını salladı kurban olurum verene 2.59 cm olmuş kuzummmmmAllahım hepimizin sevincini heyecanını tamamına erdirsin inş. 9+0 ız ultrasonda da 9+3 çoook şükür yaa kıpırtısını gördüm yaa ölmezsem iyidir heyecandan

oyy oyy maaşallah annesi büyümüşte yaramazlıklara başlamış bebeğin :):) ne kadar güzel bi duygudur yaa maaşallah kuzucuğuna :):) benim de 9+6 yarın muayenem var ben de görür müyüm acaba hareketlerini :):):) bide merak ettim ya ağladın mı gördüğünde ne hissettin :)

Hayırlı olsun arkadaşım..gözünaydın olsun..bende enson 6+6da gitmiştim..haftaya perşembe kontrol var..inşallah herşey iyi olur ve senin gibi iyi haberler verebilirim..gebelik takvimi yapmaya bile korkuyorum..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…