Ooo bak cok guzel. Sevindim kahverengi parcalari mutlaka dr.una soyle belki progestan filan verebilir. Bir de ayaklarini uzatip bol bol yat keyfi i cikar simdilik hadi hayirli olsun. Hosgeldii nn[/QUOTE][QU. E="kds2309, post: 37727628, member: 578108"]Cok sukur artmış 8. gun :83 ,10. gün :219 cıkmış cok sukur Allah'ıma. Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın
Sanslisin ikibucuk aylik cikarmissin ne guz3l benim6. Haftadan basladi hala devam. Ins. Artmaz :)
canm bende de lekelenme olmustu jelden kaynaklaniyor demistiler jeli cok ittirmeden kullan gecer ins.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugun transferimin 10. günü ve 8 . gün değerim 83 idi. iki gündür crinone jeli kullandıktan sonra kahverengi döküntüler olmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Ooo bak cok guzel. Sevindim kahverengi parcalari mutlaka dr.una soyle belki progestan filan verebilir. Bir de ayaklarini uzatip bol bol yat keyfi i cikar simdilik hadi hayirli olsun. Hosgeldii nn
evet evet cinevet kuzum yaaa bu konuda şanslıyım inşallah böyle kalır devam etmez:)
valla yaşayınca cok zormuş bugün sizi daha iyi anladım canım allah saglık versin bugünleri atlatıcaz hepbirlikte bebişlerimizin cinsiyetlerini, doğum tarihlerini konuşcagımız günler gelicek inşalah..
ooohhh tam yeri. Bir lokma yemek yediginde yasasin bebegim icin gida aldim diye sevinenlerin sayfasindasinizYemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :):)Kızlar az dolaşim dedim eşimle az kaldı yolda düşüp bayılıyordum.nefesim kesildi evlerin duvarına dayana dayana geldim. Kan şekerim düşmüş 76 ya aman siz olun şeker taşıyın cebiniz de çantanız da şimdi iyiyim
Sağol canım benim :)geçmiş olsun canım dikkat et kendine :):)
Geçmiş olsun canim tatli yemekten sende mi ben8m gibi igreniyorsunKızlar az dolaşim dedim eşimle az kaldı yolda düşüp bayılıyordum.nefesim kesildi evlerin duvarına dayana dayana geldim. Kan şekerim düşmüş 76 ya aman siz olun şeker taşıyın cebiniz de çantanız da şimdi iyiyim
geçmiş olsun canımKızlar az dolaşim dedim eşimle az kaldı yolda düşüp bayılıyordum.nefesim kesildi evlerin duvarına dayana dayana geldim. Kan şekerim düşmüş 76 ya aman siz olun şeker taşıyın cebiniz de çantanız da şimdi iyiyim
Kizlar mrhblr. Cuma gunu degerim 80.66 cikti transferin 12.gunu yaptirdim sizce normalmi tek embriyo.
oyy oyy maaşallah annesi büyümüşte yaramazlıklara başlamış bebeğin :):) ne kadar güzel bi duygudur yaa maaşallah kuzucuğuna :):) benim de 9+6 yarın muayenem var ben de görür müyüm acaba hareketlerini :):):) bide merak ettim ya ağladın mı gördüğünde ne hissettin :)canlar dr a gittik geldik şükür bebişim iyi. hatta anneciğine ayaklarını salladıkurban olurum verene 2.59 cm olmuş kuzummmmm Allahım hepimizin sevincini heyecanını tamamına erdirsin inş. 9+0 ız ultrasonda da 9+3 çoook şükür yaa kıpırtısını gördüm yaa ölmezsem iyidir heyecandan
hayırlı olsun diyelim artık değerin gayet güzel canım :):):)Kizlar mrhblr. Cuma gunu degerim 80.66 cikti transferin 12.gunu yaptirdim sizce normalmi tek embriyo.
Hayırlı olsun arkadaşım..gözünaydın olsun..bende enson 6+6da gitmiştim..haftaya perşembe kontrol var..inşallah herşey iyi olur ve senin gibi iyi haberler verebilirim..gebelik takvimi yapmaya bile korkuyorum..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsincanlar dr a gittik geldik şükür bebişim iyi. hatta anneciğine ayaklarını salladıkurban olurum verene 2.59 cm olmuş kuzummmmm Allahım hepimizin sevincini heyecanını tamamına erdirsin inş. 9+0 ız ultrasonda da 9+3 çoook şükür yaa kıpırtısını gördüm yaa ölmezsem iyidir heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?