• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım takip ettiğim site yok hepsine bakıyorum ama defacto ve lcwaikiden bakıyorum şuanda:)
defactodaki kadife elbise tulum çok hoşuma gitti 59 tl:)
bu dönemde cok fazla para harcamayı düşünmüyorum uygun ve ihtiyacımı karşılasın yeter bi tayt alıcam üstüne de uzun bol kazak missss:)

Slm kızlar umarım herkes iyi dir cumartesi kontrol um vardı 61 milim olmuş ve erkek dedi ama yüzde yüz erkek demiyorum gelişiminee ve yapısına göre erkek dedi öbür ay da net olur dedi artık ayda bir gideceğim kontrolleri
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::KK36:

Yat bakalim gececek insallah Allah yardimcimiz olsun hepimizin su 9 ayi bi atlatsak hayirlisiyla
Evet canım ya şimdi ne oldu biliyor musun :) dişlerimi fircaladim. Yatak odasına girdim burnuma Kıymalı pide koktu eşime dedim burda Kıymalı pide gibi bişey kokuyor. Sonra netten falan baktık bu saatte yok şimdi kayın validem bana pide yapıyor hahaaaa:kk77::KK70::KK70::KK70:

Benimde cuma aksami kiymali borek koktu mis gibi kim yapmis bulamadik cmtsi gunu annem yaptı 4 buyuk dilim yedimki normalde zayifimdir yiyemem yani ama yedirdi bebis :)
Evet canım ya şimdi ne oldu biliyor musun :) dişlerimi fircaladim. Yatak odasına girdim burnuma Kıymalı pide koktu eşime dedim burda Kıymalı pide gibi bişey kokuyor. Sonra netten falan baktık bu saatte yok şimdi kayın validem bana pide yapıyor hahaaaa:kk77::KK70::KK70::KK70:

Tatlim basta benimde oyleydi.kurban bayramina ayni seyleri söyleyerek yolladi dr.um beni.bayram zehir tabi.vazgecmistim bebegimden dusun artik.simdi icimde zipir zipir masallah.gonlunu ferah tut tatlim
kacinci haftan bilmiyorum ama o birakmaz seni annesi.toparlar kendini merak etme sen.
İnşallah dediğin gibi olur canım ama dr gittikce umudum azaldı:KK43: Tabi Allah tan umut kesilmez ,hayırlısı artık.Senin bebek kaç haftalıkta düzeldi.

Canım zme kendini ilk başta benimde kese gelişimimi beğenmemişti doktor şekli felan normal değil dedi ama sonra düzeldi şükür dua et bol bol
İnşallah canım ya ben de sizin gibi bu sıkıntılı günleri Allah ın izni ile atlatırım,çok zor bu bekleyiş.Dua etmekten başka çaremiz yok...

Benimde cuma aksami kiymali borek koktu mis gibi kim yapmis bulamadik cmtsi gunu annem yaptı 4 buyuk dilim yedimki normalde zayifimdir yiyemem yani ama yedirdi bebis :)
Evde yok ki pişiren o yinede kokuyor başıma ilk defa geldi çok ilginç yarasın bebislere:KK36:

Gunaydin guzel anne adaylari ve bebisleri.midesi bulananlarin bulantilarinin azaldigi, kanama veya lekelenme olanlarin gectigi, bebisi biraz az gelisip morali bozulan anne adayllarin moralinin tavan yaptigi, tum yavrularimizin hopp diye gelisiverdigi bir gun olur insallah.kizim oglum bide ben optuk teyzelerimizi:KK15::KK15::KK15:

Gunaydin guzel anne adaylari ve bebisleri.midesi bulananlarin bulantilarinin azaldigi, kanama veya lekelenme olanlarin gectigi, bebisi biraz az gelisip morali bozulan anne adayllarin moralinin tavan yaptigi, tum yavrularimizin hopp diye gelisiverdigi bir gun olur insallah.kizim oglum bide ben optuk teyzelerimizi:KK15::KK15::KK15:
Inşallah canım benim. .. yerim ben onları:KK5::KK74:

Back