2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

günaydınnn kızlar, sabah güzelce kalktım giyindim bugün eşim kahvaltı hazırladı..
Tost, yumurta, ballı süt hazırlamış hepsini yedim mutluydum derken öksürmemle birlikte hepsini çıkardım((((
böylelikle hamilelik dönemimin ilk çıkarmasını yaşamış oldum gercekten zormuş

canım hayırlı olsun inşallah degerin katlanarak artacak bugün tekrar baktır..
crinone jel arada sırada kahverengi döküntü yapar bu çok normal panik yapma..

Benim tüpçü ilk 12 haftada akıntıyı yada kanamayı kafana takma diyordu bana. Kanamam yada akıntım olduğunda tüpçüye bilgi veriyorum mutlaka ama üzmüyorum kendimi artık.
sen cok yasa emi arkadasim tüpcü he :) eskiden mahalle aralarinda gezip aayyyygaazzz muzig calan arabalar geldi aklima :)

öhö öhöö hamile var burda hemde anasi kaynanasi yaninda olmayan kocasi sabah 6.30 da ise giden kendide yapmasini beceremeyen bir hamile var lutfeeen kiymali borekler pideler ucusmasin oyle havalarda
saka bi yana afiyet olsun. Pide degil de gece gece nazimi cekecek bir kayinvalide aserdim iyi mi

korkma benim kahverengi parcalar hep geldi demekki minik bir sizinti bisey var icerde. Bugun hemen test yaptir eger degerin artmissa zaten hic korkma

Cok sukur artmış 8. gun :83 ,10. gün :219 cıkmış cok sukur Allah'ıma. Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın

Sanslisin ikibucuk aylik cikarmissin ne guz3l benim6. Haftadan basladi hala devam. Ins. Artmaz :)

[QU. E="kds2309, post: 37727628, member: 578108"]Cok sukur artmış 8. gun :83 ,10. gün :219 cıkmış cok sukur Allah'ıma. Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın[/QUOTE]
Ooo bak cok guzel. Sevindim kahverengi parcalari mutlaka dr.una soyle belki progestan filan verebilir. Bir de ayaklarini uzatip bol bol yat keyfi i cikar simdilik hadi hayirli olsun. Hosgeldii nn

Pardon canım birdaha olmaz

günaydın güzel anneler ve güzel annelerin tatlı bebişleri :) bugün dr a gidcem inşallah güzel şeyler söyler. sürekli progestan fitilden dolayı günlük ped kullanıyorum ondanmıdır mantar mı oldum bilmiyorum hafiften kaşıntım var. bir de benim çoook hafif midem bulanıyo ya. dr en son gittiğimde dilini ısır şanslısın demişti. ben de midem bulanmıyo diye panik oluyorum. arada midem kaynıyo sanki herşey birbirine karışıyo gibi bi his var ama onun dışında ne öğürme ne kusma bişe yok. birde üstüne dün içim almaya almaya bebişe faydası olsun diye balık yemiştim. hepsini de bitiremedim önüme gelenin ama onu bile çıkarmadım. inşallah dr un dediği gibi herşey yolundadır ve şanslı olduğum için bulantım yoktur..

İnşallah canım ya ben de sizin gibi bu sıkıntılı günleri Allah ın izni ile atlatırım,çok zor bu bekleyiş.Dua etmekten başka çaremiz yok...

Evde yok ki pişiren o yinede kokuyor başıma ilk defa geldi çok ilginç yarasın bebislere

Günaydın herkese :)
Rabbim bebeklerimizi korusun. ...

pideyi yedin mi gece:))
ne güzel nazını çeken bir kv var.

Sanslisin ikibucuk aylik cikarmissin ne guz3l benim6. Haftadan basladi hala devam. Ins. Artmaz :)

Herkese gunaydin kizlaaaaar biz bugun bebegi gormeye gidicez cok mutluyum :) inşallah iyi haberlerle geliriiz

O kasinti bendede oluyo arada fitilden o

Herkese gunaydin kizlaaaaar biz bugun bebegi gormeye gidicez cok mutluyum :) inşallah iyi haberlerle geliriiz
Güzel haberler getirin inşallah bebecikleriniz büyümüş olsun anneleri :)

O kasinti bendede oluyo arada fitilden o
inşallah ondandır canım ama sanırım ben bugün bi idrar testi yaptırcam.. enfeksiyon filan olmasın da mazallah.. birde akıntım vardı sarımsı bu sabah yeşilimsi sarımsı değişik bişe olmuş koku yok ama yine de içim rahat etsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…