pideyi yedin mi gece:))Inşallah canım benim. .. yerim ben onları
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugun transferimin 10. günü ve 8 . gün değerim 83 idi. iki gündür crinone jeli kullandıktan sonra kahverengi döküntüler olmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Cok sagol canim cevabın icin . İçim rahatladi. Ufacık bir sey bile tedirgin edebiliyor elde olmadancanım hayırlı olsun inşallah degerin katlanarak artacak bugün tekrar baktır..
crinone jel arada sırada kahverengi döküntü yapar bu çok normal panik yapma..
sen cok yasa emi arkadasim tüpcü he :) eskiden mahalle aralarinda gezip aayyyygaazzz muzig calan arabalar geldi aklima :)Benim tüpçü ilk 12 haftada akıntıyı yada kanamayı kafana takma diyordu bana. Kanamam yada akıntım olduğunda tüpçüye bilgi veriyorum mutlaka ama üzmüyorum kendimi artık.
öhö öhöö hamile var burda hemde anasi kaynanasi yaninda olmayan kocasi sabah 6.30 da ise giden kendide yapmasini beceremeyen bir hamile var lutfeeen kiymali borekler pideler ucusmasin oyle havalardaEvet canım ya şimdi ne oldu biliyor musun :) dişlerimi fircaladim. Yatak odasına girdim burnuma Kıymalı pide koktu eşime dedim burda Kıymalı pide gibi bişey kokuyor. Sonra netten falan baktık bu saatte yok şimdi kayın validem bana pide yapıyor hahaaaa
korkma benim kahverengi parcalar hep geldi demekki minik bir sizinti bisey var icerde. Bugun hemen test yaptir eger degerin artmissa zaten hic korkmaKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugun transferimin 10. günü ve 8 . gün değerim 83 idi. iki gündür crinone jeli kullandıktan sonra kahverengi döküntüler olmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
sen cok yasa emi arkadasim tüpcü he :) eskiden mahalle aralarinda gezip aayyyygaazzz muzig calan arabalar geldi aklima :)
öhö öhöö hamile var burda hemde anasi kaynanasi yaninda olmayan kocasi sabah 6.30 da ise giden kendide yapmasini beceremeyen bir hamile var lutfeeen kiymali borekler pideler ucusmasin oyle havalarda
saka bi yana afiyet olsun. Pide degil de gece gece nazimi cekecek bir kayinvalide aserdim iyi mi
korkma benim kahverengi parcalar hep geldi demekki minik bir sizinti bisey var icerde. Bugun hemen test yaptir eger degerin artmissa zaten hic korkma
Sanslisin ikibucuk aylik cikarmissin ne guz3l benim6. Haftadan basladi hala devam. Ins. Artmaz :)günaydınnn kızlar, sabah güzelce kalktım giyindim bugün eşim kahvaltı hazırladı..
Tost, yumurta, ballı süt hazırlamış hepsini yedim mutluydum derken öksürmemle birlikte hepsini çıkardım((((
böylelikle hamilelik dönemimin ilk çıkarmasını yaşamış oldum gercekten zormuş
Yedim valla sağolsun yemek sepeti gibi kadınpideyi yedin mi gece:))
ne güzel nazını çeken bir kv var.
Pardon canım birdaha olmazsen cok yasa emi arkadasim tüpcü he :) eskiden mahalle aralarinda gezip aayyyygaazzz muzig calan arabalar geldi aklima :)
öhö öhöö hamile var burda hemde anasi kaynanasi yaninda olmayan kocasi sabah 6.30 da ise giden kendide yapmasini beceremeyen bir hamile var lutfeeen kiymali borekler pideler ucusmasin oyle havalarda
saka bi yana afiyet olsun. Pide degil de gece gece nazimi cekecek bir kayinvalide aserdim iyi mi
korkma benim kahverengi parcalar hep geldi demekki minik bir sizinti bisey var icerde. Bugun hemen test yaptir eger degerin artmissa zaten hic korkma
İnşallah canım ya ben de sizin gibi bu sıkıntılı günleri Allah ın izni ile atlatırım,çok zor bu bekleyiş.Dua etmekten başka çaremiz yok...
Evde yok ki pişiren o yinede kokuyor başıma ilk defa geldi çok ilginç yarasın bebislere
Gunaydin guzel anne adaylari ve bebisleri.midesi bulananlarin bulantilarinin azaldigi, kanama veya lekelenme olanlarin gectigi, bebisi biraz az gelisip morali bozulan anne adayllarin moralinin tavan yaptigi, tum yavrularimizin hopp diye gelisiverdigi bir gun olur insallah.kizim oglum bide ben optuk teyzelerimizi
Günaydın herkese :)
Rabbim bebeklerimizi korusun. ...
pideyi yedin mi gece:))
ne güzel nazını çeken bir kv var.
günaydınnn kızlar, sabah güzelce kalktım giyindim bugün eşim kahvaltı hazırladı..
Tost, yumurta, ballı süt hazırlamış hepsini yedim mutluydum derken öksürmemle birlikte hepsini çıkardım((((
böylelikle hamilelik dönemimin ilk çıkarmasını yaşamış oldum gercekten zormuş
Sanslisin ikibucuk aylik cikarmissin ne guz3l benim6. Haftadan basladi hala devam. Ins. Artmaz :)
Afiyet bal seker olsun . Bebise de saglik olsunPardon canım birdaha olmaz
günaydın güzel anneler ve güzel annelerin tatlı bebişleri :)bugün dr a gidcem inşallah güzel şeyler söyler. sürekli progestan fitilden dolayı günlük ped kullanıyorum ondanmıdır mantar mı oldum bilmiyorum hafiften kaşıntım var. bir de benim çoook hafif midem bulanıyo ya. dr en son gittiğimde dilini ısır şanslısın demişti. ben de midem bulanmıyo diye panik oluyorum. arada midem kaynıyo sanki herşey birbirine karışıyo gibi bi his var ama onun dışında ne öğürme ne kusma bişe yok. birde üstüne dün içim almaya almaya bebişe faydası olsun diye balık yemiştim. hepsini de bitiremedim önüme gelenin ama onu bile çıkarmadım. inşallah dr un dediği gibi herşey yolundadır ve şanslı olduğum için bulantım yoktur..
Sağol şekerimAfiyet bal seker olsun . Bebise de saglik olsun
günaydın güzel anneler ve güzel annelerin tatlı bebişleri :)bugün dr a gidcem inşallah güzel şeyler söyler. sürekli progestan fitilden dolayı günlük ped kullanıyorum ondanmıdır mantar mı oldum bilmiyorum hafiften kaşıntım var. bir de benim çoook hafif midem bulanıyo ya. dr en son gittiğimde dilini ısır şanslısın demişti. ben de midem bulanmıyo diye panik oluyorum. arada midem kaynıyo sanki herşey birbirine karışıyo gibi bi his var ama onun dışında ne öğürme ne kusma bişe yok. birde üstüne dün içim almaya almaya bebişe faydası olsun diye balık yemiştim. hepsini de bitiremedim önüme gelenin ama onu bile çıkarmadım. inşallah dr un dediği gibi herşey yolundadır ve şanslı olduğum için bulantım yoktur..
Güzel haberler getirin inşallah bebecikleriniz büyümüş olsun anneleri :)Herkese gunaydin kizlaaaaar biz bugun bebegi gormeye gidicez cok mutluyum :) inşallah iyi haberlerle geliriiz
inşallah ondandır canım ama sanırım ben bugün bi idrar testi yaptırcam.. enfeksiyon filan olmasın da mazallah.. birde akıntım vardı sarımsı bu sabah yeşilimsi sarımsı değişik bişe olmuşO kasinti bendede oluyo arada fitilden o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?