gözünüz aydın canım allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin. 2 gün sonra testini tekrarla umarım güzel yükselir..
aramıza hoşgeldinnnnnn
Hos bulduk cnm bugun saglik ocagina gittim tekrar kan verdim sonuc yarin cikcakmis insallah tekrar mutlu olurum bu arada hamile olan tatli anneler bebekleriniz hayirli olsun :)hayırlı olsun diyelim artık değerin gayet güzel canım :):):)
inşallah görürsün ya çok güzel bi duygu.. ağladım ben yineoyy oyy maaşallah annesi büyümüşte yaramazlıklara başlamış bebeğin :):) ne kadar güzel bi duygudur yaa maaşallah kuzucuğuna :):) benim de 9+6 yarın muayenem var ben de görür müyüm acaba hareketlerini :):):)
canım benim eğer bebişin hareketli anına denk gelirsen mutlaka görürsün benim sata göre 9+0dı ultrasonda 9+3 yani sen daha da öndesin inşallah yavrucak hareket eder de görürsün yaa.. çook güzeldii. bunu yaşamayan kalmasınoyy oyy maaşallah annesi büyümüşte yaramazlıklara başlamış bebeğin :):) ne kadar güzel bi duygudur yaa maaşallah kuzucuğuna :):) benim de 9+6 yarın muayenem var ben de görür müyüm acaba hareketlerini :):):) bide merak ettim ya ağladın mı gördüğünde ne hissettin :)
Sağol canım sabah doğru düzgün kahvaltı yapmamistim. Şekerim düştü tatlı ile fazla aram yok evetGeçmiş olsun canim tatli yemekten sende mi ben8m gibi igreniyorsun
az biraz birbirine girmiş mesajlarım ama sen anlarsın güzel arkadaşımoyy oyy maaşallah annesi büyümüşte yaramazlıklara başlamış bebeğin :):) ne kadar güzel bi duygudur yaa maaşallah kuzucuğuna :):) benim de 9+6 yarın muayenem var ben de görür müyüm acaba hareketlerini :):):) bide merak ettim ya ağladın mı gördüğünde ne hissettin :)
Canım nevreste bu sitede editor dikkatini çekerimÇokk ilgimi çektiği için yazıyorumNevreste isimli üye 4 yılda 77.904 tane mesaj yazmış
Dip Not: Ben bu mesajı yazana kadar 77.906 mesaj olmuş
canım ilk çıkan değer çok da önemli değil hem senin değerin gayette güzel. önemli olan 2 güne bir ikiye katlaması. bidaha yaptırmadın mı cumadan sonra.Kizlar mrhblr. Cuma gunu degerim 80.66 cikti transferin 12.gunu yaptirdim sizce normalmi tek embriyo.
Sağol canım senin de gözün aydın maşallah tututu:) bende yarın gidiyorum inşallah güzel haberler verebilirimgeçmiş olsun canım
inşallah canım... bana da dr bidahaya 3 hafta sonra gel dedi ama ben duramam nasılsa giderim 10güne kadar :) eşim bidaha ne zaman istedi dr dedi. canın ne zaman isterse gel dedi dedimHayırlı olsun arkadaşım..gözünaydın olsun..bende enson 6+6da gitmiştim..haftaya perşembe kontrol var..inşallah herşey iyi olur ve senin gibi iyi haberler verebilirim..gebelik takvimi yapmaya bile korkuyorum..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Normal canım hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kizlar mrhblr. Cuma gunu degerim 80.66 cikti transferin 12.gunu yaptirdim sizce normalmi tek embriyo.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) inşallah bende yarın güzel haberler verebilirimMerhabalar anneler biz bugun gittik bebisi gorduk coook sukur Rabbime
Kalp atisini dinledik tekrardan dr iyiye gidiyor dedi kanama alani var yine ama aynen devam et istirahate gecer dedi igne kullanmaya devam :) cok sukur o iyi olsunda Allahim butun bebekler iyi olsun Rabbim olmayan herkese hayirli evletlar nasip etsin :)
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) inşallah bende yarın güzel haberler verebilirim
ne guzel anlatmıssın canım insallah rabbim dualarini kabul eder :)inşallah görürsün ya çok güzel bi duygu.. ağladım ben yine2 arkadaşım var bebk istiyolar ve olmadığını biliyorum aklı
canım benim eğer bebişin hareketli anına denk gelirsen mutlaka görürsün benim sata göre 9+0dı ultrasonda 9+3 yani sen daha da öndesin inşallah yavrucak hareket eder de görürsün yaa.. çook güzeldii. bunu yaşamayan kalmasınaklıma hemen bi komşum bi de arkadaşım var birinin 2 birinin 4 yıldır bebeği olmuyo onlar geldi.. Allahım dedim nolur onlara da kısmet et. . tabi bana da kucağıma almayı gözümün önünden gitmiyo hala. ağladım tabikiii. zeten bu ara çook sulugözüm. inşallahh bebeciklerimizi kucağımıza da alırız böyle kıpır kıpır görürüz
Cnm gunaydin dun kan verdim sonuc bugun ogleden sonra cikacakmis insallah hersey guzel gider :)canım ilk çıkan değer çok da önemli değil hem senin değerin gayette güzel. önemli olan 2 güne bir ikiye katlaması. bidaha yaptırmadın mı cumadan sonra.
4 hafta sanırım bitti 5. Hafta netten hesaplayayıcılar var bir bak istersenGünaydınlar,
Bir sorum olacaktı. benim sat:9 ekim. Transfer ise .5. gün embriyosu ile 1 kasım.
Buna göre kac haftalık oluyor tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?