Ikiz canim surekli dinleniyorum cok sıkıldım dinlenmektende aliskin olmadigim bir rahatlik:))Ama dinlen bence tekmi ikizmi senin
Kac defa okuncak canimEki Görüntüle 1297537
Kizlar bunu bulmus teysem ben okiim diye isterseniz okuyun sizde paylasiim drdim :)
Ikiz canim surekli dinleniyorum cok sıkıldım dinlenmektende aliskin olmadigim bir rahatlik:))
K
Kac defa okuncak canim
Seninde mi ikiz göbüşümuz bebis dolu:))Ne güzel yatcaz baska care yok ama :)
Teşekkür ederimmm7 defa yazio orda ben oyle okuym
Seninde mi ikiz göbüşümuz bebis dolu:))
İlacın etkisidir canım korkma benceKaraciğer e etki ediyor galiba ilacın dozu yüksek ondan. Bu ağrı yüzünden safra kesesi taşı zannettim gittim ultrason cektirdim. Karaciğer enzimlerine baktirdim hormonlara baktirdim hepsi temiz çıktı
Evet canim bana da verdi 3 tane daha vurdurdum 3 gün arayla.Geçti ama biraktım artik...Çok şükür geçti canım :) Bugün proluton depot iğnem var sen kullandın mı ?
Benim de bebek bi hafta geri çıktı,senin bebek kaç mm kalp atışını duydunuz mu?Benim bugun 7+2 ama pzar gunu dr 6 hafalik hesapladi bende anlamiyorum sordum ult. Gorulmesine gore 6 dedi :)tuhaf tup dr da 7+2 de diyo
Inşallah gelişir bebeğin canım panik yapmaiyi akşamlar kızlar perşembe günü yazmıştım bebek 1 hafta geri çıktı diye.Ben de dünden beri sanki göğüslerimdeki şişlik indi gibi oldu sanki hamile değilmişim gibi içim içimi yedi ve bugün özel hast kadın doğum dr muyane oldum.Bebek perşembe günü3.1mm idi bugün 3.93mm olmuş ve kalp atımı 70-80 çıktı çok yavaş gelişmiş.Dr hiç bişey diyemem belli olmaz gelimişi yavaş durada bilir sonradan gelişip düzelede bilir dedi.Tabi ben salya sümük ağlamaya başladımKendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyo,lütfen bana bişeyler söyleyin napıyım,çok kötüyümmm
Ben iki tane kullandım 3 gün ara ile şimdi akıntı m beyaz geliyor gerek varmı acaba devam edecekmiyimEvet canim bana da verdi 3 tane daha vurdurdum 3 gün arayla.Geçti ama biraktım artik...
Benim de bebek bi hafta geri çıktı,senin bebek kaç mm kalp atışını duydunuz mu?
Ben iki tane kullandım 3 gün ara ile şimdi akıntı m beyaz geliyor gerek varmı acaba devam edecekmiyim
Benim de bebek bi hafta geri çıktı,senin bebek kaç mm kalp atışını duydunuz mu?
İnşallah gelişir sağol canım ama insan ister istemez panik yapıyo.Inşallah gelişir bebeğin canım panik yapma
Benim de tüp bebek,zorluklarla hamile kalınca insan daha çok tedirgin oluyo,iki dr gittim ikisi de küçük dedi cuma günü başka iyi bi dr randevu aldım,inşallah o zamana kadar gelişir.Cnm benim dr oyle hesapladi kendi tup drm ve baska dr haftasina gore ayni hesapladi yani o dr un acemiligindenmis sende canini sikma kendi tup dr na git tup bebekse veya farkli bi iyi dr a gozuk :)
Canım benim tüp doktorum progesteron iğne vurulurken proluton depot 500 vurulmaz demişti. Şimdi ben crinone vajinal jel kullanıyorum , haftada bir proluton depot 500 vuruluyorum.Ayy ilaç konusunu hic deme bakin simdi benim kanamam olfugunda bi hastaneye gittik ve yatis oldu neyse bi gece sonra ciktik simdi oradaki bayan dr bana fitil verdi progestan ve gunde 600 mg lik bi hafta sonra proloton vurucaz dedi sonra benim tup dr da dediki hayir igne kullan fitil yetersiz kalir bayanda igne kullanma dedi nitekim ben tüp dr u dinledim igne oluyorum progestan ama simdi pruloton vuracak bayanda kontrolum var ve gidemiyorum igne vurundugumu duyarsa kizacak onun icin kont. Gitmiyorum sali gunu tup druna kont.var normal kontrol kanama olmadan once vermisti o gunu eee sonuc cok saskinim napcam ben bu ilac konusunuC A N O hiic bilmiyorum
Hayırlısıyla gelişecek bebişin canım hiç sıkma canını . Herşeyin hayırlısı olsun , dualarım seninle canım.Benim de tüp bebek,zorluklarla hamile kalınca insan daha çok tedirgin oluyo,iki dr gittim ikisi de küçük dedi cuma günü başka iyi bi dr randevu aldım,inşallah o zamana kadar gelişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?