• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

iyi akşamlar kızlar perşembe günü yazmıştım bebek 1 hafta geri çıktı diye.Ben de dünden beri sanki göğüslerimdeki şişlik indi gibi oldu sanki hamile değilmişim gibi içim içimi yedi ve bugün özel hast kadın doğum dr muyane oldum.Bebek perşembe günü3.1mm idi bugün 3.93mm olmuş ve kalp atımı 70-80 çıktı çok yavaş gelişmiş.Dr hiç bişey diyemem belli olmaz gelimişi yavaş durada bilir sonradan gelişip düzelede bilir dedi.Tabi ben salya sümük ağlamaya başladım:KK61::KK61::KK61:Kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyo,lütfen bana bişeyler söyleyin napıyım,çok kötüyümmm:mad:

iyi akşamlar kızlar perşembe günü yazmıştım bebek 1 hafta geri çıktı diye.Ben de dünden beri sanki göğüslerimdeki şişlik indi gibi oldu sanki hamile değilmişim gibi içim içimi yedi ve bugün özel hast kadın doğum dr muyane oldum.Bebek perşembe günü3.1mm idi bugün 3.93mm olmuş ve kalp atımı 70-80 çıktı çok yavaş gelişmiş.Dr hiç bişey diyemem belli olmaz gelimişi yavaş durada bilir sonradan gelişip düzelede bilir dedi.Tabi ben salya sümük ağlamaya başladım:KK61::KK61::KK61:Kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyo,lütfen bana bişeyler söyleyin napıyım,çok kötüyümmm:mad:
Inşallah gelişir bebeğin canım panik yapma

Benim de bebek bi hafta geri çıktı,senin bebek kaç mm kalp atışını duydunuz mu?

Cnm benim dr oyle hesapladi kendi tup drm ve baska dr haftasina gore ayni hesapladi yani o dr un acemiligindenmis sende canini sikma kendi tup dr na git tup bebekse veya farkli bi iyi dr a gozuk :)

Ben iki tane kullandım 3 gün ara ile şimdi akıntı m beyaz geliyor gerek varmı acaba devam edecekmiyim

Ayy ilaç konusunu hic deme bakin simdi benim kanamam olfugunda bi hastaneye gittik ve yatis oldu neyse bi gece sonra ciktik simdi oradaki bayan dr bana fitil verdi progestan ve gunde 600 mg lik bi hafta sonra proloton vurucaz dedi sonra benim tup dr da dediki hayir igne kullan fitil yetersiz kalir bayanda igne kullanma dedi nitekim ben tüp dr u dinledim igne oluyorum progestan ama simdi pruloton vuracak bayanda kontrolum var ve gidemiyorum igne vurundugumu duyarsa kizacak onun icin kont. Gitmiyorum sali gunu tup druna kont.var normal kontrol kanama olmadan once vermisti o gunu eee sonuc cok saskinim napcam ben bu ilac konusunu C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. :(:(:(hiic bilmiyorum

Cnm benim dr oyle hesapladi kendi tup drm ve baska dr haftasina gore ayni hesapladi yani o dr un acemiligindenmis sende canini sikma kendi tup dr na git tup bebekse veya farkli bi iyi dr a gozuk :)
Benim de tüp bebek,zorluklarla hamile kalınca insan daha çok tedirgin oluyo,iki dr gittim ikisi de küçük dedi cuma günü başka iyi bi dr randevu aldım,inşallah o zamana kadar gelişir.

Ayy ilaç konusunu hic deme bakin simdi benim kanamam olfugunda bi hastaneye gittik ve yatis oldu neyse bi gece sonra ciktik simdi oradaki bayan dr bana fitil verdi progestan ve gunde 600 mg lik bi hafta sonra proloton vurucaz dedi sonra benim tup dr da dediki hayir igne kullan fitil yetersiz kalir bayanda igne kullanma dedi nitekim ben tüp dr u dinledim igne oluyorum progestan ama simdi pruloton vuracak bayanda kontrolum var ve gidemiyorum igne vurundugumu duyarsa kizacak onun icin kont. Gitmiyorum sali gunu tup druna kont.var normal kontrol kanama olmadan once vermisti o gunu eee sonuc cok saskinim napcam ben bu ilac konusunu C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. :KK43::KK43::KK43:hiic bilmiyorum
Canım benim tüp doktorum progesteron iğne vurulurken proluton depot 500 vurulmaz demişti. Şimdi ben crinone vajinal jel kullanıyorum , haftada bir proluton depot 500 vuruluyorum.

Benim de tüp bebek,zorluklarla hamile kalınca insan daha çok tedirgin oluyo,iki dr gittim ikisi de küçük dedi cuma günü başka iyi bi dr randevu aldım,inşallah o zamana kadar gelişir.
Hayırlısıyla gelişecek bebişin canım hiç sıkma canını . Herşeyin hayırlısı olsun , dualarım seninle canım.

Back