2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım benim tüp doktorum progesteron iğne vurulurken proluton depot 500 vurulmaz demişti. Şimdi ben crinone vajinal jel kullanıyorum , haftada bir proluton depot 500 vuruluyorum.

Bende sali gunu konuscam dr la jel veya fitile geri donsun igne mahvetti beni ya olmasa haftada bi igne versin

Hayirli olsun inşallah

Tüp bebek doktorun ne derse onu yapacaksın Nitekim ben öyle yapıyorum bi telefona bağlı

As canım hoş geldin rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucağına al

Tatlim basta benimde oyleydi.kurban bayramina ayni seyleri söyleyerek yolladi dr.um beni.bayram zehir tabi.vazgecmistim bebegimden dusun artik.simdi icimde zipir zipir masallah.gonlunu ferah tut tatlim
kacinci haftan bilmiyorum ama o birakmaz seni annesi.toparlar kendini merak etme sen.

Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.

Canım zme kendini ilk başta benimde kese gelişimimi beğenmemişti doktor şekli felan normal değil dedi ama sonra düzeldi şükür dua et bol bol

olabilir canım ama en sağlıklı bilgi için bence doktoruna sor birdahaki gidişindoe ama olumsuz bişey olsaydı söylerdi zaten sana.. stres yapma bence..
8+6 ydi gittiğimde doktor gelişimi iyi dedi çarşamba günü tekrar gidince soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…