Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tekrar geçmiş olsun sen de benle aynı şeuleri yaşamışsın kahverengo kötü değil yeterki kırmızıya ve yoğuna dönmesin...Üzülme meleğin etkilenir sonra...Sağol canım benim ikizdi fakat birinde kalp atışı yoktu. Diğeri büyüyor çok şükür şimdi kahverengi lekelenmem var yatıyorum hep
Hahaha aynı ben hep rüya görüyorum acayip acayip her gece farklı bir seneryoBu hafta bir rüyalar görüyorum film gibi... İnternette okumuştum gördüğünüz rüyalar gerçekçi olabilir,ertesi gün devam bile edebilir diye. Gerçekten de öylee Bu haftalarda hazırlıklı olun....
Çok şükür geçti canım :) Bugün proluton depot iğnem var sen kullandın mı ?Canim tekrar geçmiş olsun sen de benle aynı şeuleri yaşamışsın kahverengo kötü değil yeterki kırmızıya ve yoğuna dönmesin...Üzülme meleğin etkilenir sonra...
Günaydınlar teyzesi bizde erkenciyiz Babamız uyuyor bizim gözler açıkherkese gunaydin kuzumla bugun erkenciyiz
Ne tarafta oturuyorsun bende tup doktorunu bi dahaki kontrolden sonra birakicam kendime doktor ariyordum ozel gaziosmanpasa hastanesine gittim gorusmeye doktorla ilgilide cok iyi seyler okudum internette hastanede 5 yildizli otel gibi cok luks doktorun adi nefize meric istersen bi arastir canimCok sukur :) C A N O ya bu avrupa yakasinda normal gebelik takibi icin dr a giden yokmu ben simdi haftaya tup dr unda son kontrol dr ariyorum da kizlar yokmu yardimci olacak ?
Ya ben oksure tiksira yatakda done done uyariyorum caktirmadan. En kotu mide bulantimiza kalkiyor zaten. Nasil bir sartlanma olmussa artikGünaydınlar teyzesi bizde erkenciyiz Babamız uyuyor bizim gözler açık
merhaba, Ali Paşa Oskay a gidiyorum. Ethica İncirli Hastanesinde. Bakırköy yani.. Tecrübeli bir doktor , ben memnunum.Cok sukur :) C A N O ya bu avrupa yakasinda normal gebelik takibi icin dr a giden yokmu ben simdi haftaya tup dr unda son kontrol dr ariyorum da kizlar yokmu yardimci olacak ?
Darısı başıma inşallah :)Allahim sana sukurler olsun.bir kiz bir oglan vermissin bana
Evet burnunu sıkıyorum cenesini sıkıyorum uyanmiyorYa ben oksure tiksira yatakda done done uyariyorum caktirmadan. En kotu mide bulantimiza kalkiyor zaten. Nasil bir sartlanma olmussa artik
Ya ben cok mu bencilim ne napiyim dayanamiyorum ben uyanikken misil misil uyumasina bizle ilgilenmeli
Neredeyse aynı durumdayız. Herkesin belirtisi farklı diyorlar, yine de ben de senin gibi şüpheye düşüyorum. Ama normal herhalde sonuçta doktor kontrollerim güzel gidiyor :) Arada kendime hatırlatıyorum , sen hamilesin , diye. Belki de sadece şanslıyızdır :)slm güzel anneler 9. haftaya girdim ama bende hiç gebelik belirtileri yok ne bulantı ne halsizlik nede aşerme sadece biraz bel ağrım var endişelenmeye başladım benim gibi olan varmı
Arkadaslar yrdmm sabah uyanir uyanmaz lavaboya gittim icimden fos diye seffaf akinti geldi simdide sol kasigim agiriyor sizdede oluyormu boyle bisey
Icimi rahatlattın canim cok saol ama su gibide degil afedersin sümügümsü biseBende oyle olmadida coook acik prmbe olmustu su gibi baya gelmisti dr dedi fitilden vajina haznesindeki su gelmistir diye korkma kanama yok cok sukur o zaman korkma
Icimi rahatlattın canim cok saol ama su gibide degil afedersin sümügümsü bise
Icimi rahatlattın canim cok saol ama su gibide degil afedersin sümügümsü bise